Cotiera

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Cristyano
    replied
    Idem Karlos...a gasit cineva alt suport sau ceva sa inlocuiasca piciorul acela?...m-am gandit sa fac un suport din fier ,dar tocmai la primavara ca atunci mai ajung pe la tara.M-am obisnuit cu cotiera si acum parca lipseste ceva:-s..

Leave a comment:

• karlos12
    replied
    Am patit-o cu aceasta cotiera autospeed.Dupa 3 luni a cedat in mod lamentabil.In timpul mersului am vrut sa imi mut fundul(scuzati expresia) mai spre spatarul scaunului si m-am sprijinit cu cotul foarte putin in ea.Aproape insesizabil.S-a auzit un pooc de s-a speriat si nevasta-mea.Ea e mai sperioasa de fel.S-a rupt plasticul din jurul suruburilor.Acolo unde sa vad gauri incredibil de mari.Un plastic de proasta calitate.Este ea foarte asemanatoare cu cea originala dar numai vizual.Din punct de vedere calitativ este foarte proasta.Regret ca am dat 50 de lei pe ea.Nu e o suma mare dar numai 3 luni sa tina?? Chiar de tot sa nu o atingi? M-am sprijinit insesizabil de mai multe ori pe ea de-a lungul timpului, pentru a-mi schimba pozitia corpului pe scaun dar de aceasta data si-a dat duhul.
    Attached Files
    Last edited by karlos12; 16 October 2012, 14:00.

Leave a comment:

• PRESTIGE
    replied
    Asta e adevarat...

Leave a comment:

• Octavian
    replied
    Originally posted by PrEsTiGe View Post
    Pune doua una langa cealalta...Si vezi si tu diferenta)
    N-am spus ca sunt identice, dar e cea mai reusita replica si costa de 4 ori mai putin.

Leave a comment:

• kubala7
    replied
    e diferenta, dar nu asa mare incat sa dai 150 de lei in plus

Leave a comment:

• PRESTIGE
    replied
    Pune doua una langa cealalta...Si vezi si tu diferenta)

Leave a comment:

• Octavian
    replied
    Dintre accesoriile replica, cotiera Autospeed mi se pare dintre cele mai reusite chinezarii, prindere buna, nu-ti da batai de cap si tine bine.
    O am mai bine de doi ani si e OK, nu s-a rupt nimic, n-a crapat musamaua.

PS: la aia originala luati-va gandul ca e piele animala, tot musama este (ceva mai buna).

Leave a comment:

• PRESTIGE
    replied
    Materialul de pe ea si reglajele fac diferenta...Se vede ca nu e musama...Varul meu are speed, am fost cat pe ce sa cumpar si eu, dar m-am razgandit in ultimul moment... Acum sunt foarte multumit de alegerea facuta...Stiti vorba aia... Dai un ban da stai in fata

Leave a comment:

• kubala7
    replied
    acu daca ti-ai permis sa dai peste 200 de lei pe aia originala, nu inseamna ca toti is permit, pana dau banii pe aia originala, cumpar 3 din-astea Speed.

Leave a comment:

• PRESTIGE
    replied
    Mai bine originala....

Leave a comment:

• kubala7
    replied
    decat sa dai 110 pe aia, mai bine cumperi replica de la AutoSpeed.

Leave a comment:

• cristiansens
    replied
    Sunt de acord cu cat_alex52. Nu merită. Am păţit acelaşi lucru. Acum am una Armster care merge perfect şi se prinde solid, nu încurcă nimic.

Leave a comment:

• cat_alex52
    replied
    Pretul este destul de marisor pt. aceasta cotiera si nu recomand sa o cumperi, deoarece: este greu de montat, materialul din care este fabricata cedeaza destul de usor si incurca "circulatia" scaunelor din fata (agata in suportii de prindere a centurilor de siguranta) ... am avut-o si am renuntat la ea ... succes ... :-)

Leave a comment:

• Stereo
    replied
    eu am vazut intr-un magazin local la 110 lei .
    le-am cerut detalii si mi-au trimis poza si datele de mai jos.ceva producator din tara le face...

Dimensiuni:
    • Inaltime cu suport: 18-34 cm;
    • Inaltime fara suport: 16 cm;
    • Lungime: 30 cm;
    • Latime fata: 11 cm;
    • Latime spate: 11 cm.

Pentru a stabili daca aceasta cotiera se potriveste autoturismului dumneavoastra, va rugam sa comparati
    dimensiunile afisate mai sus cu spatiul disponibil intre cele doua scaune fata,
    inclusiv accesul la frana de mana si alte dispozitive montate in aceasta zona.
    Componenta set:

• Consola superioara;
    • 2 picioare de sustinere din metal;
    • Set suruburi;

Caracteristici:
    Este compatibil cu DACIA Logan, SANDERO, DAEWOO Cielo;
    Se culiseaza si rabateaza;
    Ajuta la un condus confortabil;
    Dotata cu un compartiment interior unde se pot depozita CD-uri, casete, documente;
    Are un design modern;
    Este prevazuta cu sistem de prindere metalic ajustabil.
    Mecanism magnetic de inchidere.
    Material: piele ecologica;

Leave a comment:

• willieff
    replied
    Eu am Armster din asta de la reprezentanta, merge si pe geamuri electrice fara probleme. Se mai misca putin dar nu e o mare problema, nu se vede chiar asa de rau. O recomand ! ;)

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google