Cotiera
Collapse
X
-
Ce inseamna pret bun? Daca e la 20-25 lei risca-te, daca nu mai bine ia d-asta chinezeasca.
-
salutare tuturor!!! se potriveste cotiera de laguna1 pe logan? cea de laguna2 am vazut ca da. am gasit-o la un pret bun si nu stiu daca o cumpar sau nu
Leave a comment:
-
La mine am prins-o asupra faptului cand s-a proptit in cotiera! Nici cand a intrat cu masina in sant n-am certat-o asa tare
Ii las si ei loc pe cotiera, da' cum zice Streulea, cand nu e loc o indes cu cotu si intelege mesaju.
Leave a comment:
-
De obicei, cand merg cu nevasta in masina, eu o oblig sa-si puna centura neagra, pe care i-o blochez, astfel incat sa fie in incapacitate de a-mi acapara cotiera.
Leave a comment:
-
Pe langa dimensiunile nevestei, mai sunt importante urmatoarele aspecte:
- intervalul de la data casatoriei
- culoarea parului (nevestei)
- daca a facut sport; daca da, ce fel de sport a facut (daca e lata sau nu, in umeri)
Leave a comment:
-
depinde de dimensiunile nevestei. dar chiar si asa, poti indesa cu cotul ca sa-ti faci si tu loc. daca comenteaza, creseu de dreaptaLast edited by crististreulea; 19 December 2012, 22:49.
Leave a comment:
-
Am citit multe parerii aici si am constatat ca ar fi buna o cotiera in masina. Inca nu mi-am luat una, dar, inainte sa-mi iau as vrea sa stiu si eu daca atunci cand circulati cu nevasta in dreapta, cotiera e acaparata de aceasta?Last edited by crististreulea; 19 December 2012, 22:48.
Leave a comment:
-
Si la cea de origine tot asa s-a facut , dupa 3 ani . Dar este "piele " daia cum este si pe volane si maciulii (subtire , de unica folosinta
) ) .
Leave a comment:
-
Las-o asa musamaua aia ca tine mult si bine.
Ce s-ar putea face, un burete mai bun sub musama, la mine s-a tocit/aplatizat.
Leave a comment:
-
Pai si la mine a tinut 3 ani , bine mersi , pana s-a proptit baiatul care mi-a imbracat volanul in piele , cand a incercat sa scoata nuca
. Nu-i bai , si asa eu am avut probleme si cu armatur , nu stiu ce a avut , dar a taiat tata din ea cu flexu , sus unde sunt gaurile de surub , metalul este in unghi , si au trebuit indreptate (stiu ca suna prosteste , dar si eu si tata ne-am uitat la instructiunile de montaj si ne dadea cu virgula , indiferent cu o luam si a trebuit sa tai si cele 2 picioare de la prelungirea de frana de mana , cele de plastic , pentru ca loveaua in armatura si nu mai se pupa cum trebuie , neam
) . Acum nah , nu ma stresez . Cred ca o sa iau Autospeed cotiera urmatoare si ii imbrac "musamaua" in piele si gata
( desi mi se pare mult mai tentanta cea de Laguna , e mai tzapana) .
Leave a comment:
-
Da da.
Cat de tampit poate suna, dar am simstit lipsa cotierei si cand m-am dat cu A4 lu' frate-meu.
E adevarat ca e slabuta ca sustinere, trebuie sa ai grija ca o rupi relativ usor, dar daca nu esti ghiolhan, te tine mult si bine.
Chinezaria de Autospeed chiar nu speram sa ma tina atata fara sa nu o crap (peste 2 ani) musamaua nu este roasa si functionalitatea e ca la inceputuri.
PS: doar pun cotul pe ea, nu ma sprijin sa-mi asez curu mai bine in scaun. Pt asta apelez la spatar (ce-i drept si spatarul au reusit altii mai omanoci sa-l rupa cu treaba asta)
Leave a comment:
-
Sincer , cotiera fie ea Armster , fie Autospeed , sau orice alta natie , nu sunt cotiere bune .Solutia optima , dupa parerea mea , ar fi adaptarea unei alte cotiere de la un alt model (ceva in genul celei de pe Laguna ) . Sincer ii simt oarecum lipsa , inainte tineam o mana pe volan , si cu cotul ma rezemam de cotiera . Acu tin ambele maini pe volan (dupa ceas' )
) . Doar la faza asta ii simt lipsa .
Leave a comment:
-
Probabil ca nu prea te-ai folosit de ea si o tineai mai mult ridicata.
La mine am simtit lipsa cotierei in momentul in care m-am suit in masina fara cotiera, m-am obisnuit mult sa reazem cotul pe ea si mana asa pe volan partea de jos.
Fara cotiera parca imi vine sa imi bag mana in buzunar ca n-am unde sa o sprijin.
Leave a comment:
-
Dupa 3 ani a cedat si cotiera mea , dar ajutata
. Cand a incercat cineva sa imi scoata nuca de la schimbator , s-a miscat putin in scaun si s-a proptit fara sa vrea , in ea
) . S-a rupt exact unde se plieaza sus/jos (nu piciorul ei , nu armatura ) , ci unde sunt cele 2 plastice in laterale , unde se demonteaza (cotiera armster originala ) .
Ii cam simt lipsa si nu prea , mai bine ma simt acum fara (cel putin eu , tata nu , o sa vad daca mai iau una armster sau ceva autospeed , etc..) .
Leave a comment:
-
Fara suparare, nu iti muti curu (fund spui la fundu oalei) si te sprijini pe cotiera after market.
Nici cele originale nu tin la treaba asta daca esti asa mai greu...
Se rupe.
Iaca la mine de 2-3 ani nu s-a rupt.
Pt 50-60 lei eu recomand o cotiera noua.
PS: am prins-o pe nevasta-mea odata ca s-a proptit in cotiera sa-si aranjeze dorsalul mai bine in scaun, stie ea ce si-a auzit...
Leave a comment:

Leave a comment: