deschidere portbagaj din telecomanda

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• fery20
    replied
    Salut. Am tot citit pe aici dar nu ma gasit exact ce as vrea eu. V-as ruga daca se poate sa ma sjutati si pe mine intr-o privinta. Am ul logan laureate din 2006 si am montata o alarma Kimpai care are si modul de deschidere a portbagajului din telecomanda. V-as ruga din suflet sami spuneti si mie ce trebuie sa fac ca sa mearga. Am inteles ca trebuie sami cumpar un actuator pentru protbagaj dar nu stiu exact de care si cum se leaga ca mam saturat sa mai stau mereu dupa ce inchid ussile sa ma duc cu cheia la portbagaj sal incui. Daca cumva a mai primit cineva un raspuns concret despre aceasta tema imi cer scuze. Va multumesc anticipat

Leave a comment:

• danielliviu
    replied
    Absolut fara nici o problema.

Leave a comment:

• Simca 1301
    replied
    Salut! Spune-mi si mie te rog inchiderea centralizata din supermarketuri se poate monta la logan (cele cu chie breloc)

Leave a comment:

• enervantul
    replied
    Daca te ajuta sa vezi totul deja montat poti sa te uiti la masina mea, de ajutat nu ma pricep la chestiile astea asa ca nu te astepta la prea multe. Eu am facut asta pe bd Timisoara, aproape de Plazza, este un centru de alarme pe acolo.

Leave a comment:

• Macs
    replied
    Uite aici mi'am facut eu.

Leave a comment:

• ioneldoru
    replied
    ce sanse am sa gasesc pe cineva care sa imi monteze si mie o deschdere de portbagaj din cheie? sau sa ma ajute?

modul si actuatorul si ce mai trebuie am.

Leave a comment:

• dragosss88
    replied
    va salut.
    poate stiti voi mai bine

cunoasteti in jud Buzau pe cineva care sa imi monteze deschidere probagaj/ iluminare bord/computer bord?

sau daca are drum prin Buzau, voi veni la ce ora vrea el
    sunt serios si platesc cat imi va cere

va multumesc!

Leave a comment:

• Aurash
    replied
    Si cum am promis...atasez 2 poze cu "lucrarea" tin sa mentionez ca merge perfect atat din buton cat si din butucul portbagajului...
    Vreau sa ii multumesc lui "shtrumphy83" pentru explicatiile oferite!!
    Attached Files

Leave a comment:

• Aurash
    replied
    Multumesc frumos "shtrumphy83" raman dator pentru filmulet si pentru explicatiile primite....am reusit sa fac si eu deschiderea la portbagaj...exact cum mi.ai explicat...o sa fac cateva poze sa le postez....numai bine!!
    Last edited by 77sky; 9 May 2013, 12:16.

Leave a comment:

• shtrumphy83
    replied
    am reusit si cu un filmulet vezi aici: http://www.youtube.com/watch?v=zi_mz...ature=youtu.be

Leave a comment:

• shtrumphy83
    replied
    uite cum am facut eu,dar la mine diferenta e ca actuatorul este prins in interiorul capacului potbagajului astfel incat nu m-a incomodat cand am montat mocheta pe portbagaj,iar tija trece prin tabla pe post de intaritura,spun eu este mai estetic...parerile difera
    sper sa intelegi din poze mai mult...
    numai bine!
    Attached Files

Leave a comment:

• Aurash
    replied
    Originally posted by danielliviu View Post
    Tija ta (albastra in poza) trebuie sa ajunga in locul incercuit cu rosu si acolo o conectezi cu un cuplor de pargii. O cupla de acest gen gasesti sigur pe la atelierele de montaj alarme....
    Ca tija poti folosi si miezul unui electro de sudura pe care il modelezi in forma in care este nevoie.
    Nu e necesar sa dai gaura in tabla asa cum ai facut deja... totul este ca fiecare indoitura sa nu aiba un unghi mai mare de 45 de grade si ca atuatorul sa actioneze exact pe directia pe care se deplaseaza tija originala a masinii de care se legi.
    Multumesc mult!!
    Am facut exact ca in schita care mi.ai aratat.o tu si merge perfect....multumesc inca odata !! numai bine

Leave a comment:

• cos tel
    replied
    Eu am facut sa se deschida si sa se inchida portbagajul Loganului meu, din telecomanda masinii. Daca vreti sa vedeti cum lucreaza mergeti pe Youtube, la "Deschidere si inchidere portbagaj Logan din telecomanda". Iar pentru interesati pot sa dau mai multe relatii.

Don' Costel, incercati sa scrieti corect data viitoare, poate va reusi cineva sa inteleaga ceva din ce ai incercat dumneata sa exprimi. Si sa ai grija si la cuvintele folosite "din greseala". Stii, alea gen "relatii".

Originally posted by cos tel View Post
    eu am facut sa se deschida si sa se inchida portbagajul loganului meu, din telecomanda masinii. Daca vreti sa vedeti cum lucreaza mergeti pe youtube, la "deschidere si inchidere portbagaj logan din telecomanda". Iar pentru interesati pot sa dau mai multe relatii.

don' costel, incercati sa scrieti corect data viitoare, poate va reusi cineva sa inteleaga ceva din ce ai incercat dumneata sa exprimi. Si sa ai grija si la cuvintele folosite "din greseala". Stii, alea gen "relatii".

bine mai ramane-ti voi si scrieti bine eu nu mai intru nici o data
    Last edited by cos tel; 17 October 2012, 13:09. Reason: Automerged Doublepost

Leave a comment:

• danielliviu
    replied
    Tija ta (albastra in poza) trebuie sa ajunga in locul incercuit cu rosu si acolo o conectezi cu un cuplor de pargii. O cupla de acest gen gasesti sigur pe la atelierele de montaj alarme....
    Ca tija poti folosi si miezul unui electro de sudura pe care il modelezi in forma in care este nevoie.
    Nu e necesar sa dai gaura in tabla asa cum ai facut deja... totul este ca fiecare indoitura sa nu aiba un unghi mai mare de 45 de grade si ca atuatorul sa actioneze exact pe directia pe care se deplaseaza tija originala a masinii de care se legi.
    Attached Files

Leave a comment:

• Aurash
    replied
    Originally posted by romeo-alex View Post
    in locul tijei aleia foloseste o sufa de la frana de bicicleta
    metoda e prindere gasesti tu
    Actuatoru impinge tija originala si aia actioneaza butucu si il deschide...nu vad cum asi folosii o sufa ca sa imi impinga butucu....oricum ms de sfat!

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google