deschidere portbagaj din telecomanda

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• AlinVRS
    replied
    danielliviu cat costa toata distractia sa se deschida capacul portbagajului din telecomanda si din butonul din interiorul masinii?
    merge si la modelul de haion cu buton pentru deschidere?

Leave a comment:

• lulu cvc
    replied
    eu am facut din telecomanda porbagaju de danielliviu si este excelent, la fel si din buton, nu mai stau sa scot tot timpu cheile din contact

Leave a comment:

• danielliviu
    replied
    Daca ne spui si din ce oras esti - adica sa-ti completezi profilul asa cum trebuie o sa te putem ajuta.
    Ca idee - gasesti buton, releul , soclu pentru releu, papuci electrici si cablu de 1,5mm diametru gasesti in Galati, in Tiglina, la magazinele de electronice (sunt 2 magazine unul langa altul).
    Spor la cumparaturi.

Leave a comment:

• Nostradamus
    replied
    salut imi poate spune cineva unde gaesc un buton pt actuator?

Leave a comment:

• george_dan
    replied
    pentru deschiderea porbagajului prin telecomada sau prin apasarea unui buton care se amplaseaza sub volan..trebuie cumparat un kit,eu am cumparat acum cativa ani din pitesti

Leave a comment:

• edy28
    replied
    problema e ca nu am specificat ce masina am de asta am intrebat unde vine UCH ,specific ca am o alfa romeo 145

salut ,marius4d poti fi mai explicit cu releul

problema e ca nu am specificat ce masina am de asta am intrebat unde vine UCH ,specific ca am o alfa romeo 145
    Last edited by edy28; 4 March 2012, 20:52. Reason: Automerged Doublepost

Leave a comment:

• edy28
    replied
    am incercat toate combinatiile posibile atat cu releul cat si cu alarma dar degeaba,am gasit un fir dar in momentul cand inchideam usile se deschidea portbagajul

o intrebare : +12V pentru releu trebuie luat din modulul alarma sau nu conteaza

[QUOTE=edy28;1201644]am incercat toate combinatiile posibile atat cu releul cat si cu alarma dar degeaba,am gasit un fir dar in momentul cand inchideam usile se deschidea portbagajul

o intrebare : alimentare pentru releu de unde se face ? dintr-un plus oarecare ?

alimentare pentru releu de unde se face ?
    Last edited by edy28; 3 March 2012, 19:00. Reason: Automerged Doublepost

Leave a comment:

• edy28
    replied
    poze alarma

cine poate sa ma ajute cu o schema
    Attached Files

Leave a comment:

• danielliviu
    replied
    Teoretic schema e buna.
    Daca nu functioneaza, atunci leaga pinul 85 la +12V permanent.

Leave a comment:

• edy28
    replied
    schema releu

pareri daca schema e buna ?
    Attached Files

Leave a comment:

• edy28
    replied
    chiar merge sa deschizi din telecomanda !

portbagajul

dar se mai poate monta si un buton pentru deschidere interior
    Last edited by edy28; 2 March 2012, 21:59. Reason: Automerged Doublepost

Leave a comment:

• bbszilveszter
    replied
    Intradevar, ar putea incerca usor cu un aparat de masura.. sau ar trebui sa aiba schema alarma...

alarma mea scoate + si il folosesc fara releu, are siguranta de 20 A pe iesire.

Leave a comment:

• danielliviu
    replied
    Alarmele Pilot de exemplu au comanda pe minus pentru canalul auxiliar. Si nu numai.
    Nu induceti omul in eroare, cerusem in celalalt topic in care a scris o poza cu telecomanda si cu firele alarmei sa vedem despre ce e vorba.
    Nici macar nu stie care este firul pe care trebuie sa se lege, mai face vreo prostie pe acolo.

Leave a comment:

• bbszilveszter
    replied
    da, masa.....

Leave a comment:

• edy28
    replied
    85 minus ,adica masa ?

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF