danielliviu cat costa toata distractia sa se deschida capacul portbagajului din telecomanda si din butonul din interiorul masinii?
merge si la modelul de haion cu buton pentru deschidere?
deschidere portbagaj din telecomanda
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
eu am facut din telecomanda porbagaju de danielliviu si este excelent, la fel si din buton, nu mai stau sa scot tot timpu cheile din contact
Leave a comment:
-
Daca ne spui si din ce oras esti - adica sa-ti completezi profilul asa cum trebuie o sa te putem ajuta.
Ca idee - gasesti buton, releul , soclu pentru releu, papuci electrici si cablu de 1,5mm diametru gasesti in Galati, in Tiglina, la magazinele de electronice (sunt 2 magazine unul langa altul).
Spor la cumparaturi.
Leave a comment:
-
pentru deschiderea porbagajului prin telecomada sau prin apasarea unui buton care se amplaseaza sub volan..trebuie cumparat un kit,eu am cumparat acum cativa ani din pitesti
Leave a comment:
-
problema e ca nu am specificat ce masina am de asta am intrebat unde vine UCH ,specific ca am o alfa romeo 145
salut ,marius4d poti fi mai explicit cu releul
problema e ca nu am specificat ce masina am de asta am intrebat unde vine UCH ,specific ca am o alfa romeo 145
Leave a comment:
-
am incercat toate combinatiile posibile atat cu releul cat si cu alarma dar degeaba,am gasit un fir dar in momentul cand inchideam usile se deschidea portbagajul
o intrebare : +12V pentru releu trebuie luat din modulul alarma sau nu conteaza
[QUOTE=edy28;1201644]am incercat toate combinatiile posibile atat cu releul cat si cu alarma dar degeaba,am gasit un fir dar in momentul cand inchideam usile se deschidea portbagajul
o intrebare : alimentare pentru releu de unde se face ? dintr-un plus oarecare ?
alimentare pentru releu de unde se face ?
Leave a comment:
-
poze alarma
cine poate sa ma ajute cu o schema
Leave a comment:
-
Teoretic schema e buna.
Daca nu functioneaza, atunci leaga pinul 85 la +12V permanent.
Leave a comment:
-
Leave a comment:
-
Intradevar, ar putea incerca usor cu un aparat de masura.. sau ar trebui sa aiba schema alarma...
alarma mea scoate + si il folosesc fara releu, are siguranta de 20 A pe iesire.
Leave a comment:
-
Alarmele Pilot de exemplu au comanda pe minus pentru canalul auxiliar. Si nu numai.
Nu induceti omul in eroare, cerusem in celalalt topic in care a scris o poza cu telecomanda si cu firele alarmei sa vedem despre ce e vorba.
Nici macar nu stie care este firul pe care trebuie sa se lege, mai face vreo prostie pe acolo.
Leave a comment:

Leave a comment: