deschidere portbagaj din telecomanda

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• alexgrasu
    replied
    Are cineva telescop de 55 cm la portbagaj ? Mi-am cumparat unul de 55 si nu am putut sa-l montez sub nicio forma Daca cineva si-a montat de 55 il rog sa-mi dea si mie poze cu el pe masina sa vad cum l-a pozitionat, sau sa-mi explice unde trebuie pus.
    Multumesc anticipat

Leave a comment:

• shtrumphy83
    replied
    am revenit si cu filmuletul

Leave a comment:

• shtrumphy83
    replied
    ce am facut eu se ridica lin exact ce vroiam am si un filmulet dar nu stiu sa-l postez daca ma ajuta careva...
    Attached Files

Leave a comment:

• Ph.66.SIX
    replied
    imi poate da si mie cineva niste sfaturi pentru deschiderea portbagajului din telecomanda (unde trebuie legat actuatoru, cum activez functia pentru telecomanda si butonul de deschidere), mentionez ca actuatorul este fixat cu aceea tija, si am montat un telesop de Dacia Nova care isi face foarte bine treaba, doar ca se inchide mai greu

Leave a comment:

• Mr.Sebi
    replied
    sa faci deschiderea e foarte simplu. o poti face si singur. daca ai nevoie de sfaturi te pot ajuata.

Leave a comment:

• hotpharao
    replied
    Nu exzista cineva in bucuresti, care sa monteze telescop, si sa faca deschiderea portbagajului din telecomanda masini ? Contracost ...

Leave a comment:

• Mr.Sebi
    replied
    da si eu ma gandesc ca e mai bun fara arcuri...dar oare 2 telescoape de 120 nu si-ar face treaba. oricum remarc la tine cea mai buna pozitionare a telescoapelor in zona respectiva(partea de sus a portbagajului) dar prinsespre exteriorul masini chiar nu incurca la bagaje. mai calculez, mai studiez si ma apuc de treaba.

Leave a comment:

• valeriuciprian
    replied
    Sunt inestetice...stiu...am incercat sa le imbrac in mocheta...nu a mers...
    Iar de eliminat nu cred...sunt prea slabe telescoapele acestea sa faca treaba...daca pana si la celebrul telescop de haion de Dacia Breack tot ii mai trebuia lasat un arc acestea sigur nu fac fata.
    Ce ma gandesc...daca exista telescope inverse...adica in loc sa impinga...sa traga...astfel se pot elimina arcurile si montate in locul acestora telescoapele de care aminteam mai sus(daca or exista...evident).

Leave a comment:

• chelull
    replied
    dar daca ii pui 2 telescoape nu poti elimina arcurile ?imi par foarte inestetice facute asa,daia intreb.

Leave a comment:

• valeriuciprian
    replied
    Colegul caruia i-am montat saptamana trecuta telescopul si i-am reglat ridicarea capacului portbagajului nu a ajuns azi la intalnire...asa ca atasez poze/film doar cu masina mea.
    Ia o bucata de mocheta si bag-o in arcuri...astfel ingreunezi ridicarea capacului si telescopul isi va face treaba.
    Telescopul folosit de mine este unul singur si este de 100 de N...mai sunt de 120 de N...am si dinala cumparat dar vad ca cel de 100 isi face treaba.
    Attached Files

Leave a comment:

• valeriuciprian
    replied
    Maine vei avea toate datele necesare(poze/filme)...telescopul meu e montat de vreo luna...al colegului de o saptamana.

Leave a comment:

• Mr.Sebi
    replied
    am inteles ca functioneaza si cu cele de mobila. de cat timp sunt montate?! eu unul vroiam sa folosesc acele pufere pentru a renunta la ideea unui telescop care sa consume spatiu am incordat arcurile prin strangerea spirelor si acum functioneaza doar ca ricosa din opritorii de cauciuc si atunci am vrut sa montez acele pufere pentru a amortiza. oricum un filmulet si niste poze cred ca ar prinde foarte bine si eventuale date despre telescoape. multumesc.

Leave a comment:

• valeriuciprian
    replied
    Sebi...eu si alt coleg din Galati avem montate telescoape de mobila si functioneaza...hai ca maine fac doua filmulete si o sa le vezi...si dupa ce ai montat telescoapele joaca-te cu arcurile...strange o spira...si inca una si tot asa ...pana gasesti solutia optima

Leave a comment:

• Mr.Sebi
    replied
    am incercat sa fac si eu ceva inovativ dar se pare ca ma indrept catre un esec. probabil asa voi proceda si eu intr-un final

Leave a comment:

• KELBURTOS
    replied
    Eu am dat 20 ron pe un telescop ,la dezmembrari,si sunt super multumit de el.

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google