deschidere portbagaj din telecomanda

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• titusake
    replied
    Originally posted by titusake View Post
    modul deschidere portbagaj...schema de aici luata .... executata si utilizata.....cosmetizata un pic.
    deschiderea se realizeaza relativ usor daca nu ai doua maini stangi, atentie doar la executarea conexiunilor la uch!....se fac cu borna scoasa la baterie (un scurtcircuit acolo poate distruge uch-ul)

Leave a comment:

• titusake
    replied
    modul deschidere portbagaj...schema de aici luata .... executata si utilizata.....cosmetizata un pic.
    Attached Files

Leave a comment:

• critix
    replied
    Da, poate ca ii complicat, dar unii au reusit...
    Si sincer, nu vreau sa renunt la acea tija de la incuietoare, deoarece nu vreau sa imi asum riscul de a nu mai putea deschide portbagajul cand se va strica actuatorul (si stii cum se intampla, cand ai mai multa nevoie de a deschide portbagajul te lasa )
    Dar, fiecare face cum doreste, nu sunt contra acestor metode...

Leave a comment:

• hmv86
    replied
    mi se pare ca e cam complicat ce vrei sa faci tu,eu unu am anulat si tija de la incuietoare( nu sti niciodata cand te face unu de roata de rezerva si tot ce ai prin portbagaj)

Leave a comment:

• critix
    replied
    Bun...

Fir am folosit de 1.5mm
    Am modelul de masina fara buton la portbagaj.
    Actuatorul merge foarte bine, usor...
    Din cate am vazut, la actionare, are forta, doar ca tija nu e cum trebe...
    Modelul cum doresc sa il pun este cel din poza atasata.
    Va multumesc mult pt poze si sfaturile acordate pana acum.
    Eu o sa mai incerc si maine sa fac tija (cred ca va fi a 4-a) si sa o pun sa incerc...
    Poate la modelul cum vreau sa fac imi mai puteti da ceva sfaturi.
    Inca o data multumesc
    Attached Files
    Last edited by critix; 2 May 2011, 21:04.

Leave a comment:

• hmv86
    replied
    au intrat si pozele ( actuatorul l-am luat direct cu tija, eu doar am taiat-o pe lungime si am indoit-o )
    Attached Files

Leave a comment:

• hmv86
    replied
    ca sfat, capatul tijei care face deschiderea fao atat de lunga incat sa cada la fix (poza 3) astfel o sa aiba joc si actuatorul o sa mearga in "gol"
    Attached Files

Leave a comment:

• boly76
    replied
    critix,ai verificat acuatorul?daca il misti merge usor sau greu(aproape teapan)?ce fir ai folosit(sectiune)?
    acuatorul il probezi la baterie :daca culiseaza mai lenes ori e stricat ori e de 2 lei........
    eu l-am legat in linie dreapta cu tija de la butuc(am butuc actionat prin apasare-2007 masina).
    prima data am folosit un fir subtire (0.5 sau 0.7) si nu avea putere de loc ,dupa care i-am pus de 1.5mm(si la buton,si la modul)
    sper ca am fost de ajutor........

Leave a comment:

• hmv86
    replied
    pai poti sa il pui normal si sa iti iei de pe forum de la baieti mocheta ce acopera portbagajul pe dinauntru si nu se va mai vedea nimic

eu mi-am montat actuatorul in parcare la politie asteptand sa imi iasa numerele si talonul si nu a durat mai mult de 30 de minute opratiunea

acum incarc pozele

Leave a comment:

• chelull
    replied
    critix - am avut si eu aceeasi problema,mi-am chinuit foarte mult sa reusesc sa o fac sa mearga.sincer nu stiu ce sa iti spun sa te ajut.Dar de mers merge daca ii gasesti pozitia optima.

Leave a comment:

• critix
    replied
    Astept... sau intru mai tarziu... ca m-am chinuit si azi. Ca tija am folosit electrod de 2.5, cum s-a specificat. Sunt deja la a treia tija. Am schimbat si pozitia actuatorului, pe cealalta parte...
    Doresc sa il pun "ascuns" si de aceea ma tot chinui cu acea tija.

Multumesc

Leave a comment:

• hmv86
    replied
    daca astepti 15 minute iti arat cum e pozitionat la mine, dar eu am actuator cu 2 fire, ma duc jos sa fac poze si revin

Leave a comment:

• critix
    replied
    Domnilor.... am si eu o problema cu acesta tija de la actuator...
    M-am chinuit vreo 3 zile ( pesemne nu m-am chinuit destul) sa pun tija facuta dupa desenele si schitele din acest topic... tija e pusa, dar de deschis.... nu se deschide... impinge putin actuatorul... dar atat....
    Actuatorul este pozitionat ca in varianta cu capota acea albastra.... (nu am mai pus poza ca este deja pe topic)
    Nu imi dati niste sfaturi cum as putea face acea tija "intortocheata". Nu folosesc (deocamdata) nici un modul aditional, ci direct din UCH pinul B1. Ori nu are puterea necesara actuatorul (actuator cu 5 fire) ... ori nu ii tija bine facuta...
    Ce imi recomandati?

Va multumesc anticipat.

Leave a comment:

• armadylo
    replied
    Pe testate din 100 deschideri 5 imi dau pe langa cu aia intortocheata cum zici tu dar stiu motivul, numai ca mi-e lene sa o repar. O sa pun un clip in weekend sa vezi cum este facut

@adytza_dragon

mai bine mai ieie altul 27 lei te costa doar nu vrei sa deschizi si sa inchizi portbagajul din cheie de cate ori vrei sa iei ceva din el

Leave a comment:

• adytza_dragon
    replied
    fratilor eu am un actuatoar pe acolo dar cred k e de la inchiderea centralizata ce spuneti merge sau trebuie sa mai achizitionez unul ??? e model 2008 astept parerile voastre sau trebuie sa activez functia ??? habar nu am

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google