deschidere portbagaj din telecomanda

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• chelull
    replied
    Tel: 0726295488 - Ciprian
    E-Mail: ciprian_agache@yahoo.com

www.imbunatatiri-logan.tk - site-ul lui
    Last edited by chelull; 21 August 2011, 15:58. Reason: Automerged Doublepost

Leave a comment:

• ady_green
    replied
    Ce nickname are? Ca cipisor nu gasesc pe forum?

Leave a comment:

• chelull
    replied
    da,mai trebiue un modul,vorbeste cu cipisor ca are el.

Leave a comment:

• ady_green
    replied
    Am pus actuatorul, am facut cablarea dar problema e ca nu stiu cum se face deschiderea din cheie (inchiderea centralizata)..mai trebuie vreun modul ceva sau se leaga direct la uch??Mentionez ca masina este fabricatie martie 2010 laureate.
    Stie cineva cum se face? Multumesc

Leave a comment:

• DadySinaia
    replied
    Actuator si fire dar unde asesc cum si unde se leaga sa se actioneze dn telecomanda??..si mai trebuie alta modificare?!

Leave a comment:

• user2000
    replied
    eu am un sg arc tensionat cam pe la 7-8 spire si asa se deschide si fara telescoape

Leave a comment:

• daniel_tocu
    replied
    la capota nu are nici un farmec, nu e nici practic

Leave a comment:

• Mr.Sebi
    replied
    pai ia-ti un actuator 2 metri de cablu si apuca-te de treaba vezi ca gasesti actuator la baietii de pe forum...

Leave a comment:

• COCOREL
    replied
    vreausi eu sa-mi montez deschidere electrica la portbagaj mentionez am model fara buton la portbagaj si este incomod

Leave a comment:

• Mr.Sebi
    replied
    Originally posted by bursucu_89 View Post
    am si eu o problema...mi-am pus deschidere din alarma pt portbagaj, dar cand actionez butonul se ridica putin de tot...doar cat sa se deblocheze....ce pot sa fac sa se deschida mai mult??? trebuie sa modific arcurile?:P
    eu am prins cateva spire cu un colier de plastic si astfel am tensionat arcurile...

Leave a comment:

• valeriuciprian
    replied
    Nu poti face singur nimic daca nu citesti acest topic, vizionezi pozele si filmuletele puse.

Leave a comment:

• bursucu_89
    replied
    am si eu o problema...mi-am pus deschidere din alarma pt portbagaj, dar cand actionez butonul se ridica putin de tot...doar cat sa se deblocheze....ce pot sa fac sa se deschida mai mult??? trebuie sa modific arcurile?:P

Leave a comment:

• grecu_28golan
    replied
    telescopul(amortizorul)pentru ridicarea portbagajului lin si frumos este ok sa aibe 51 cm deschis si 250 N ? sau alte caracteristici? multumesc

Leave a comment:

• Ph.66.SIX
    replied
    am revenit si eu cu poze, doar ca am schimbat telescopul de nova cu unul de mobila ca se inchidea greu, si am reusit si cu deschiderea din telecomanda, doar ca se deschide din prima apasare, daca imi poate da cineva cateva indicatii sa se descida din a doua apasare este bine venit

Attached Files

Leave a comment:

• motorulro
    replied
    monteaza cineva asa ceva contra cost in braila ?

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google