Tel: 0726295488 - Ciprian
E-Mail: ciprian_agache@yahoo.com
www.imbunatatiri-logan.tk - site-ul lui
deschidere portbagaj din telecomanda
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Am pus actuatorul, am facut cablarea dar problema e ca nu stiu cum se face deschiderea din cheie (inchiderea centralizata)..mai trebuie vreun modul ceva sau se leaga direct la uch??Mentionez ca masina este fabricatie martie 2010 laureate.
Stie cineva cum se face? Multumesc
Leave a comment:
-
Actuator si fire dar unde asesc cum si unde se leaga sa se actioneze dn telecomanda??..si mai trebuie alta modificare?!
Leave a comment:
-
eu am un sg arc tensionat cam pe la 7-8 spire si asa se deschidesi fara telescoape
Leave a comment:
-
pai ia-ti un actuator 2 metri de cablu si apuca-te de treaba vezi ca gasesti actuator la baietii de pe forum...
Leave a comment:
-
vreausi eu sa-mi montez deschidere electrica la portbagaj mentionez am model fara buton la portbagaj si este incomod
Leave a comment:
-
Originally posted by bursucu_89 View Postam si eu o problema...mi-am pus deschidere din alarma pt portbagaj, dar cand actionez butonul se ridica putin de tot...doar cat sa se deblocheze
....ce pot sa fac sa se deschida mai mult??? trebuie sa modific arcurile?:P
Leave a comment:
-
Nu poti face singur nimic daca nu citesti acest topic, vizionezi pozele si filmuletele puse.
Leave a comment:
-
am si eu o problema...mi-am pus deschidere din alarma pt portbagaj, dar cand actionez butonul se ridica putin de tot...doar cat sa se deblocheze
....ce pot sa fac sa se deschida mai mult??? trebuie sa modific arcurile?:P
Leave a comment:
-
telescopul(amortizorul)pentru ridicarea portbagajului lin si frumos este ok sa aibe 51 cm deschis si 250 N ? sau alte caracteristici? multumesc
Leave a comment:
-
am revenit si eu cu poze, doar ca am schimbat telescopul de nova cu unul de mobila ca se inchidea greu, si am reusit si cu deschiderea din telecomanda, doar ca se deschide din prima apasare, daca imi poate da cineva cateva indicatii sa se descida din a doua apasare este bine venit
Leave a comment:
Leave a comment: