deschidere portbagaj din telecomanda

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Narcisuc20
    replied
    Cine imi spune si mie unde gasesc de cumparat cuplorul acela de parghii sau sa imi dea cateva indicii cum sa il fac! Multumesc!

Leave a comment:

• romeo-alex
    replied
    in locul tijei aleia foloseste o sufa de la frana de bicicleta
    metoda e prindere gasesti tu

Leave a comment:

• Aurash
    replied
    Baieti nu intelegeti la ce ma refer scuze daca nu sunt destul de explicit ce vreau sa fac....deci am mai pus un actuator la portbagaj pe langa cel care blocheaza/deblocheaza butucu...butucu apesi pe el si se deschide si cand pun si tija de la actuatoru de bmw care lam montat nu mai merge...eu vroiam sa fac cumva sa mearga normal cum mergea pana acum si sa mearga sa il deschid si din actuatoru asta nou dar nu merge se blocheaza o tablita acolo si nu mai merge sa il deschid din butuc...am ajuns la o concluzie ca ori renunt la actuatoru asta de bmw care lam montat ori renunt la butuc...pentru ca nu cred ca merge sa le fac sa mearga aman2 :| am sa atasez si cateva poze mai explicite sa vedeti exact la ce ma refer....AM INCERCUIT IN POZA 1 TABLITA ACEEA CARE SE PRINDE PE TIJA DE ORIGINE SI CAND PRIND TIJA DE LA ACTUATORU ASTA PE EA "FLAMBEAZA" SI SE STRAMBA TABLITA AIA SI NU SE MAI DESCHIDE DIN BUTUC DOAR DIN ACTUATOR
    Attached Files

Leave a comment:

• danielliviu
    replied
    Din telecomanda portbagajul se incuie / descuie, la asta este folosit motorasul original montat.
    Ca sa se si deschida direct, atunci montezi al 2-lea motoras (gasesti poze pe forum pozitia de montaj) in asa fel incat sa inpinga de tija care actioneaza direct incuietoare (de la butuc la incuietoare).
    Tija de la motoras o modelezi si o unesti cu cea care e pe masina deja cu ajutorul unei cuple.

Leave a comment:

• cos tel
    replied
    Originally posted by Aurash View Post
    Sall am si eu un actuator de BMW de portbagaj spunetimi daca pot sa fac deschiderea portbagajului cu el ma refer pentru a face operatia asta trebuie un actuator special ? sau orice fel de actuator...?

da poti sa-lpui dar comanda se face din uch (din chee) dar asta deschide doar zavorul.Ca sa ridice si sa coboare portbagajul trebue un alt sistem

Leave a comment:

• Aurash
    replied
    am incercat si merge perfect...dar am o problema eu am ph2 cu buton la portbagaj si asi vrea sa las si butonu(deocamdata) si sa il fac sa se deschida si din actuator....
    vreau sa mearga cum mergea inainte si sa mearga si electric...dar nu prea merge :| m.am chinuit poate poate dar nu vrea...mai are cineva asa ? daca da spunetimi cum il pot face multumesc!

Leave a comment:

• danielliviu
    replied
    Ar trebui sa mearga. Asta doar daca are destul forta sa deschida portbagajul.
    De obicei cele de la portbagaj care il incuie / descuie (actioneaza in zona butucului de la cheie) nu prea au forta sa actioneze direct mecanismul de deschidere.
    Incearca-l, daca nu merge ia unul universal (costa vreo 12-14 lei).

Leave a comment:

• Aurash
    replied
    Sall am si eu un actuator de BMW de portbagaj spunetimi daca pot sa fac deschiderea portbagajului cu el ma refer pentru a face operatia asta trebuie un actuator special ? sau orice fel de actuator...?
    Attached Files

Leave a comment:

• cos tel
    replied
    Eu am facut sa-l deschid porbagajul si sa-l anchid din telecomanda masini. merge foarte frumos. Nu am avut timp sa va prezint un filmulet dar an cel mai scurt tim o sa va prezint Am facut si alte anbunatatiri .

Originally posted by vladoi View Post
    eu am vazut la cineva care deschidea portbagaju din telecomanda masinii originale,cum a facut,despre ce modificari este vorba?
    da am facut eu
    Last edited by cos tel; 12 October 2012, 21:46. Reason: Automerged Doublepost

Leave a comment:

• sorin1983
    replied
    cat vrei pe el?

Leave a comment:

• DadySinaia
    replied
    Care e interesat am eu o buc modul respectiv cu predare personala intre Sinaia si Brasov !

Leave a comment:

• vladoi
    replied
    OK ma apuc de citit poate reusesc singur sa fac operatia asta.

Leave a comment:

• danielliviu
    replied
    Este vorba de un modul electonic legat la masina care comanda actuatorul montat pe portbagaj.
    Citeste ce s-a scris in ce 29 de pagini si o sa te lamuresti.

Leave a comment:

• vladoi
    replied
    Eu am vazut la cineva care deschidea portbagaju din telecomanda masinii originale,cum a facut,despre ce modificari este vorba?

Leave a comment:

• busucyp
    replied
    Am inteles, actuatorul l-am cumparat, mai ramane sa ma apuc de treaba cand am timp.

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google