deschidere portbagaj din telecomanda

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• danielliviu
    replied
    Daca ii puii si un capitonaj, nu se mai vede absolut nimic.

Crede-ma ca am montat destule deschideri, si cel mai fiabil mod este cel cu actuatorul "la vedere", adica tija sa fie cat mai dreapta.

Prima oara (2006) l-am avut montat mai ascuns si cu o tija intortocheata, dar cand aveai nevoie, atunci nu mergea....

Leave a comment:

• armadylo
    replied
    Aolo lume dar de ce puneti actuatoarele alea in afara, tiganie curata mai bine trageati o funie prin masina pana la scaun.

Are loc si in interior langa deschidera portbagajului nu mai gasesc pozele ca va aratam cum l-am montat eu

Leave a comment:

• danielliviu
    replied
    Albastru = +12V, verde = masa.

Leave a comment:

• critix
    replied
    O intrebare pt cunoscatori.
    Mi-am luat azi un actuator (singurul care il mai aveau in magazin, dupa indelungi cautari) dar este cu 5 fire. Acum problema este: ce fire folosesc? Culorile lor sunt: maro, alb, verde, albastru si in mijloc negru.
    Multumesc

Leave a comment:

• valeriuciprian
    replied
    Originally posted by Khaymera View Post
    Aveti aici o poza cum am montat actuatorul si filmuletul: http://www.youtube.com/watch?v=sBdk5olRLbs
    Da...se deschide frumos...felicitari pentru lucrare.

Leave a comment:

• danielliviu
    replied
    Am intrebat si eu de astfel de telescoape la un magazin din Galati si sunt cam 5 lei bucata. Si vin cu tot cu sistem de prindere.

Leave a comment:

• 12Vlad
    replied
    si sistemul de prindere a venit cu telescoapele sau l-ai adaptat tu ???

Leave a comment:

• Khaymera
    replied
    Aveti aici o poza cum am montat actuatorul si filmuletul: http://www.youtube.com/watch?v=sBdk5olRLbs
    Attached Files

Leave a comment:

• Khaymera
    replied
    Nu am renuntat la arcuri, le-am detensionat si le-am tensionat treptat pana cand s-a deschis portbagajul .Nu as putea sa-ti spun ce lungime sunt(masina este in service vreo saptamana) dar cred ca daca te uiti la poze poti sa masori aproximativ.O sa pun si un filmulet dar trebuie sal gasesc intai.

Leave a comment:

• Khaymera
    replied
    Nu, n-am renuntat.Le-am detensionat dupa care le-am tensionat treptat treptat ptr a se deschide cat mai usor. De lungime n-as putea sa-ti zic, nu le-am masurat dar poti sa masori aproximativ la masina ta uitandu-te in poza.Am pus si un filmulet: http://www.youtube.com/watch?v=sBdk5olRLbs

Leave a comment:

• savoiu_rf 82
    replied
    Am si eu telescop montat la portbagaj si facut sa se deschida din cheie trebuie doar un acuator un telescop si de breack.

Leave a comment:

• ffp
    replied
    ce lungime au telescoapele deschise? ai renuntat la arcuri?

Leave a comment:

• Khaymera
    replied
    Telescoape

Azi am reusit sa termin operatiunea. Am montat si doua telescoape de mobila de 100n.multumesc pentru idee mike26ro.Pentru cei interesati gasiti telescoape de acest gen pe strada Bucuresti-Magurele la nr 19. Este un magazin cu accesorii mobila.Cost total operatiune: actuator 25ron + 10ron telescoape
    Attached Files

Leave a comment:

• Khaymera
    replied
    Originally posted by chelull View Post
    uite inca o schema..
    exact asa am montat si eu actuatorul....multumesc ptr poze

Leave a comment:

• ffp
    replied
    Originally posted by Khaymera View Post
    Ne pute-ti spune si noua de unde putem cumpara un amortizor ptr portbagaj...? please...
    imi cer scuze, sper din tot sufletul ca ai vrut sa fi ironic, dar ce iti pute?

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google