Pai sa'ti zica HKE daca exista comparatie
) ... ca stie foarte bine ambele masini
) ... ca stie foarte bine ambele masini
as fi vrut si noi romanii sa vedem ce mai scoatem pacat de aro si de oltcit
... ba baiatule tu nu ai nici'o treaba ..esti penal. Ramai cu mcv'ul tau si ignora'ne ... Crapi de gelozie acolo si ciocul mic.. aici e Logan vs Oltcit : ce treaba are Aveo ? ...
tu iai spus ba vino ca miau varzit astia aveo
da intai numi sari mie in aparare...
cred cal stiu sau il confund
.... Iar piesa de la Opel o reprezinta motorul care a fost puternic imbunatatit ( e aproape altul).
a, era sa uit: e si mai ieftin...
a, era sa uit: e si mai ieftin...
..

)....eu prefer sa mi-l schimb singur.
in afara de mobile si alte obiecte de prin baie si bucatarie 
ai tupeul sa compari o masina de 200 de euro cu una de cateva mii? ai tupeul sa zici ca oltictul consuma putin?
ai oltcit, sau spui din carti, din minte, din auzite? in mare masura, e comic sa mai citesti asa ceva, ca te mai destinzi de prostia unora... ce-ar fi sa ma laud si eu cu vechea dacie, ca e tabla mai buna, ca are nu stiu ce in plus?
) esti penibil omule, sincer! conteza cum i se spune? parca esti un copil mic care cauta porecle. in locul tau, mi-as sterge singur user-ul de pe forum. esti PENIBIL!!!! crezi ca intereseaza pe cineva daca te atrage pe tine loganu` sau ba? nu te atrage, salutare, vezi-ti de tigaia ta!
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.

Comment