Logan Vs Opel Astra Classic

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Cristi_LCD
    replied
    Poate erau cauciucurile varza.
    Nu ma intlege gresit nu am mers cu Astra G si poate ai dreptate dar parca prea si-ar da cu firma-n cap Opelul .

Leave a comment:

• Renault
    replied
    ABS ul de pe Astra G e foarte prost asculta de mine am vazut una life cum franeaza si am si fost cu ea vreo 5000 km si stiu cum merge masina repet Opel Astra G 2.0 DTI .

Leave a comment:

• Razzvan
    replied
    Nu e Astra Classic ... alea sunt Astra G. Asta cu abs'ul/esp'ul proaste sunt povesti ...

Leave a comment:

• Pacco
    replied
    @Razzvan:sigur ca sunt si pe Astra Classic motoare de 2.0.Vezi Astra Caravan adica break,are un tovaras de al meu.Chiar iarna asta am fost cu el la munte,si am derapat de 2 ori din cauza abs-ului prost si a esp-ului cred.Plus ca motorul nu trage deloc,este foarte puturos.

Leave a comment:

• Cristi_LCD
    replied
    Multumesc.

Leave a comment:

• Razzvan
    replied
    Motor de consum .. in general Opel realizeaza motoare de consum ( ~toate benzinarele lor de capacitate mica sunt Ecotec'uri / exceptie face 1.6 turbo 192cp de pe CorsaOPC ) ...

Leave a comment:

• darksid3
    replied
    Mai completez:
    170 Nm si acceleratie 0-100 in 14.5 secunde...destul de slabut motorul

Leave a comment:

• Razzvan
    replied
    Pe Astra Classic ... 1.7 DTL ECOTECĀ®, 59 kW / 80 CP

Leave a comment:

• Cristi_LCD
    replied
    Pe Astra Clasic nu au fost puse si 1,7 DTI? Sau confund cu alt model?

Leave a comment:

• Razzvan
    replied
    "diferenta intre astra classic si G nu nici una doar ca acu am pus motoare mai noi."

HAHAHA ... Hai sa'ti zic cateva diferente :

- astra g are discuri spate , astra classic nu.
    - pe Astra G puteai sa pui xenon, scaune incalzite, scaune din piele ... pe Classic nu.
    - suspensia spate difera
    - Astra G s'a facut in Germania .... Classicul se face in Polonia si Turcia ( e o discutie mai mare ... cica s'ar fi "facut" acolo doar sa se scape de o anumita taxa ... ). Astra Classic se vinde doar in anumite tari ... in estul Europei mai exact ... ( asa s'a intamplat si cu Octavia 1 ... a aparut Octavia Tour )

Deci "daca vrei sa sti" ... Astra Classic nu "este" Astra G .. e o varianta low cost la Astra G.

Leave a comment:

• Renault
    replied
    @Razzvan este vorba de opel astra nu vectra a spus ca a gresit si daca vrei sa sti opel astra classic e astra G care a primit numele de astra classic dupa ce a aparut astra H. diferenta intre astra classic si G nu nici una doar ca acu am pus motoare mai noi.

Leave a comment:

• Daniel68
    replied
    Foarte multi nu stiu ca nu se mai fabrica masini de o foarte buna calitate de demult. Toate masinile au defecte, neajunsuri si puncte slabe. Toti lovesc in Logan de parca ar fi ultima masina de pe lumea asta. Consider ca Dacia e peste multe masini la ora actuala. Decit sa-mi fi cumparat SH mai bine mergeam cu transportul in comun pentru ca m-ar fi costat o gramada de bani sa repar ce au stricat altii la masina.Logan e o masina foarte buna!

Leave a comment:

• Razzvan
    replied
    Pe Astra Classic nu s'a pus motor de 2.0 diesel ... doar 1.7 ctdi'uri ( +1.4 si 1.6 benzina ), pe Astra G a fost 2.0 dti pana in 2003 ( chiar si 2.2 diesel ).

Btw eu acum am vazut ... initiatorul zice ca "Un prieten de-al meu si-a luat un opel vectra clasic second" si nu Astra Classic cum zice in titlu ... ...

Deci pana la urma cum e ?

Leave a comment:

• Renault
    replied
    ABS ul de pe astra classic este foarte prost in comparatie cu cel de pe logan. Deci cel putin ca si ABS loganul este net superior ca si motor numa cu un astra de 2.0 DTi 100cp mam plimbat ca si consum e ok dar puturos rau de tot 1.5 dCi 85cp il mananca. Astra e ok dar fiabilitatea lasa de dorit (nu ma refer la motor). empire_razya ai facut cea mai buna alegere ca ti-ai luat masina noua nu conteaza ca e logan sau alta masina, noua sa fie.

Leave a comment:

• Guest
    Guest replied
    pai baietasi astia de isi iu masini sh n-au inteles nici pana acum ca neamtu isi vinde masina ca sa-si ia logan
    la uni chiar le place sa sufere auzi sa dai bani pe tigae ca sa nu-ti iei un lighean

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google