Nu s-a zis nimic. Pana sa apara pozele cu consumul, toti spuneati ca astra consuma mai mult. Acum e liniste.
Pacat ca nu vine cineva cu probe concrete in toate aspectele pentru ca astfel toate spusele voastre ar cadea rand pe rand.
Logan Vs Opel Astra Classic
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
s-a zis de zeci de mii de ori ! ..ambele masini au ca target piata "low cost " nu prea ai ce sa le ceri...si crezi ca doar o,5 l la suta face diferenta intre ele ? Daca ai gandirea ca varul meu .. si-a luat in 2008 astra classic cu vreo 9000 de euro fara radio-cd , geamuri electrice ( care optional l-au ajuns vreo 120 de euro ) .. doar abs si 2 airbag si servo
Chiar imi place gandirea lu the-game...e realist baiatu ..
Leave a comment:
-
tu parca ai opel astra h ..in fine ...
aline nu ti se pare ca tu esti cam gica-contra peste toate topicurile de VS ?
Leave a comment:
-
100 la suta oras!
Leave a comment:
-
100 la suta facut in oras!
Leave a comment:
-
stiu ca threadul e astra vs logan, dar eu nu ma refeream strict la comparatia cu loganul cand am zis ca twinporturile consuma putin. Mergeti voi cu alte masini din clasa compacta cu motor de 1.4-1.6 si o sa vedeti ca alea consuma cu ~1l-1.5l mai mult decat un twinport.
Daca comparam cu loganul, lucrurile sunt mai complicate pt ca loganul este mai usor si are cutia mai lunga lucruri care favorizeaza clar consumul. zicea cineva mai sus ca loganul sau de 1.4 (fara ac, ca am vazut ca are preferance) consuma cat astra de 1.4 90cp. pai astra aia are si mai multi cai si e mai grea cu vreo 100-150kg (lucru fff important pt consum).. asadar priviti mai departe un pic in comparatii nu mai raportati totul chiar la logan....
pe de alta parte comparatia cu astra G e depasita pt ca astra g(ma rog, classic 2 cum se vindea pana acum) nu se mai fabrica. acum avem astra classic3 (vechea astra H) care are niste preturi ale naibii de bune. acum astept primul versus cu astra H unde tot loganul iese castigator
)).....
Leave a comment:
-
Guest repliediar o dam cu insonorizarea ,ori auzul meu e dat prea tare si aud cum intra in rezonanta toba si face un zgomot de te doare capu conform cu pretentia masini ,ori alti imbratiseaza doar sigla de pe botul masinii si nu ia in considerare restul.
Leave a comment:
-
nu trebuie neaparat sa ai in dotare o masina sa ii stii consumul.
poate unii au la munca , altii au prieteni care au mers cu ei in masina destul ...si asa mai departe...
Leave a comment:
-
Eu tot nu-mi dau seama cum puteti discuta de consumul unei masini de care habar nu aveti.
Are vreunu dintre voi opel astra? Ati avut? De unde stiti cat consuma?
Poate sa consume si 5 si 10. e treaba posesorilor de astra.
Cat despre comparatie, astra e peste logan la insonorizare, calitatea vopselei exterioare si putin peste la finisajul interior. In rest ambele sunt 2 masini low cost facute doar pentru a te duce din A in B. Nimic sportiv la niciuna.
Leave a comment:
-
Doar cei cu diesel(1,7) ma deranjeaza pe mine in majoritatea lor. Si am eu o banuiala ca sunt cei cu SH-uri aduse de afara nu cei cu ele luate de noi. Sa te fereasca sfantul sa depasesti unul din asta in afara ca parca i-ai furat butelia asa incearca sa te depaseascaOriginally posted by PCH View Post.....pe mine ma deranjeaza posesorii acestor masini sau marea parte a lor,care considera ca au o nava spatiala!!!in fine
.
Cand comparati consumurile in oras poate ca ar fi cazul sa precizati si orasele domnilor.
S-ar putea sa va iasa cu virgula.
Leave a comment:
-
Nu se poate 10% in oras .... cel putin nu la un twinport care este mai eficient cu 6% in privinta consumului pe langa motoarele vechi ..... niciodata nu am avut consum 10 nici macar iarna ..... vorbesc de mers normal cu 50-60 km/h in oras in treapta a 3 a respectiv a 4 a ca daca in a 2 a ai 60 km/h iti ia si 14
)
Sa sti ca am auzit si eu pe la cunoscatori cum ca 1.4 consuma mai mult decat 1.6 (ambele twinport) pentru ca are putere mai mica si trebuie turat mai tare pentru a ajunge la viteze de consum favorabil si cum motorul este mai mic, cp mai putini, cuplu mai slab, dar masina aceeasi greutate rezulta consum mai ridicatam un prieten care are 1.4 twinport si consuma relativ asemanator cu 1.4 meu!sa inteleg ca 1.6 twinport consuma mai putin decat 1.4 twinport?vreau consumul real nu ce spune producatorul sau CB-ul!!cert este ca astra clasic este o masina fiablila,stabila si care arata oarecum ok,relativ comparabila cu loganul!pe mine ma deranjeaza posesorii acestor masini sau marea parte a lor,care considera ca au o nava spatiala!!!in fine
eu nu consider ca am o nava spatiala
) nici nu am...e o masina decenta la fel ca loganul cum am mai spus
ambele masini sunt bune depinde cum le ingrijesti...am ales opelul in dauna loganului doar din pasiunea pt care o aveam de cand au aparut astrele g..de mult imi doream una
Last edited by the_game; 27 May 2010, 11:14.
Leave a comment:
-
consumul real la astra h 16v este de 10.3 pe 800 km in oras. am avut la firma. exact cat loganul 16v. sunt 2 masini asemanatoare din toaret punctele de vedere
Leave a comment:
-
am un prieten care are 1.4 twinport si consuma relativ asemanator cu 1.4 meu!sa inteleg ca 1.6 twinport consuma mai putin decat 1.4 twinport?vreau consumul real nu ce spune producatorul sau CB-ul!!cert este ca astra clasic este o masina fiablila,stabila si care arata oarecum ok,relativ comparabila cu loganul!pe mine ma deranjeaza posesorii acestor masini sau marea parte a lor,care considera ca au o nava spatiala!!!in fine
Leave a comment:

Leave a comment: