Logan Vs Opel Astra Classic

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Octavian
    replied
    Neamtu isi face calcul si se uita si la 500 Euro diferenta.

Nu isi ia Logan pt ca ar fi mai bun (calitativ/tehnic) decat Astra, isi ia pt ca e mai ieftin la ce ofera.

Leave a comment:

• Pacco
    replied
    Logan-ul este o masina foarte buna avand in vedere raportul pret/calitate.Nu degeaba nemtii,aia din Germania,tara in jurul careia se invarte piata automobilistica,unde se fabrica cele mai cu renume masini din Europa,si care au o gandire cu mult peste a majoritatea romanilor (persoanele de fata se exclud evident),au scos din impas Dacia,comandand 2000 de automobile Logan.Daca era masina proasta,isi luau altceva.Daca era Astra masina buna isi luau Astra,avand in vedere faptul ca la ei nu sunt chiar probleme financiare ca la noi.Dar mentalitatea asta a romanilor e de kkt:vor sa aiba cea mai tare masina,de zeci de mii de euro,stand insa intr-o garsoniera,cu intretinerea neplatita,ca s-au imprumutat pana peste cap sa-si achizitioneze masina X.Primul X6 unde s-a vandut?In Romania bineinteles,nu in Germania.
    Astra nu straluceste cu absolut nimic,este un rahat mai scump,cu alt parfum.Cat despre SH-urile astra.La 9000 de E cat am dat eu de exemplu pe Logan,imi luam nu 1,ci 2 Astra classic.Chiar este vis-a-vis de mine o Astra alba,din 2001 parca,cu vreo 140.000km in bord,1.4,urgent,4500E,si inmatriculata.
    Nu exceleaza Logan-ul,are foarte multe defecte,dar pretul este mai mult decat corect.Eu sincer daca as avea acum in mana 9000E,mi-as lua Prestige 1.5dci PH2.Nu m-as indrepta spre SH.Pana la urma,masina a fost conceputa cu scopul de a te duce din A in B.Restul sunt mofturi,fitze.Numai bine.

Leave a comment:

• Tudor
    replied
    un coleg de-al meu si-a luat vectra(parca) 1,8 16v si dupa 3-4 luni ( in care a mers max 2000 km) i s-au bulit injectoarele...deci logan e 'za best'

Leave a comment:

• Guest
    Guest replied
    masina noua e ca o femeie virgina deci nu poate lua bucuria asta nimeni ca ai fost primul,sh-ul lasa de dorit si lasa-i sa zica ce vor si cat vor ca ai gresit.
    p.s. tot un prieten ca si al tau cu bani de la nunta si aluat un opel caravan 2002sau 3 si bucuros nevoie mare care masina tare ,cand a mers sa-i schimbe uleiul motorul era plin de spuma in sfarsit la inlocuit el si dupa un timp pocneste o supapa la motor cat costa supapa 3000ron la mana adoua prin targ,si nu mai stiu ce micituri pe la ea de facut masina avand 130 000km.
    deci cine vrea sa-si ia teapa sa-si o ia cine nu sa cumpere masina noua.

Leave a comment:

• Seba
    replied
    au cdti, acelasi ***** la toti contsructorii, numai denumirea difera. toti fac commonrail turbodiesel.

Leave a comment:

• Cristi_LCD
    replied
    Si sa fie pe benzina sper .
    dci la Opel? Au asa ceva ?

Leave a comment:

• Razzvan
    replied
    Hmm ... daca ar fi astra classic nou ... as alege'o. Dar la 150.000 km ..... bleah ....

Leave a comment:

• Reloo
    replied
    salutare... sunt si eu nou aci.. primul meu post pe acest forum..... astra clasic e frumoasa.... e in jur de 12.000 noua... 1.7 dci dotari destl de bunicele... consum mic.... revizii acceptabile... da PUTUROASAAAA..... 1.6 MPI logan vs 17.dci opel cand am schimbat a 2-a deja il vedeam in oglinda.... asa ca....

si mai am o comparatie.... astra adus din germania 120.000 km si al meu logan 120.000 km opelu parca e carutza...sa nu mai zic de spatiu... am un subwoofer in portbagaj si mai am loc si de bagaj+ inca un subwoofer
    CONCLUZIA: mai bine logan nou full decat astra cu cateva dotari.... ca de 2000 de euroi schimbi si mama lor de arcuri si jante si ce vrei sa mai schimbi la logan...

Leave a comment:

• Nikolas_bnm
    replied
    O masina noua Logan nu se compara cu una SH chiar daca e alceva (ca si firma) .Cand crezi ca te-ai lipit la ceva bun trebuie sa bagi bani in ea la greu ,apoi cauti sa o vinzi chiar daca nu ei pe ea cat ai cerut ii faci vant.Nu trebuie sa-ti para rau de un lucru nou,incazul de fata fiind vorba de Dacia Logan.

Leave a comment:

• Red_Alin
    replied
    Corect!!!
    Una peste alta eu sunt multumit si de motorul meu de 1.4,dar sincer si pe Opel sunt moptoare bune!!
    Asta-i parerea mea!!!!

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google