Logan Vs Opel Astra Classic
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Eu nu stiu ce mai incap atatea discutii... Nu s-a lamurit faptul ca Loganul este mult deasupra multor masini? Ce mai conteaza ca e 1.4 sau 1.6, sau cateva sute de kile' in plus? Logan rules! Tot o fentatzi ca daca aveam mai putin bagaj, daca aveam vantul din pupa, daca aveam chiloti verzi... ce dracu, daca o masina va depaseste (orice masina) si faceti eforturi sa o ajungeti, la un moment dat trebuie sa fiti realisti si sa constientizati ca poate mai mult ca masina voastra si gata! Da voi nu... "daca nu avea copilul scutece, sigur il faceam!"
-
Dar este adevarat ca motoarele de pe Opel nu prea sunt fiabile?
Intreb nu dau cu parul.
Leave a comment:
-
ba sambo de unde ai ajuns la concluzia ca motoarele de opel is puturoase si papa mult? fii serios fratica nu is mai "betive" decat cele de pe logan si nu uita ca motoarele twinsport is printre cele mai bune motoare pe benzina.ce le mai place unora sa creada ca si-au luat vreun bugati.nu zic ca logan e o masina rea isi face treaba la banii ei da de aici si pana la a arunca cu c***t in alte masini...
Leave a comment:
-
eu cred ca logan ul laureate faza 2 e peste astra classic... abs cu afu, 4 airbag uri, aer, geamuri si oglinzi electrice, la nivelul asta de pret loganul n are concurenta...
Leave a comment:
-
Guest repliedoricum avem cu ce de pasii multe masini bune,sau au fost bune candva ma rog zic si eu ,spun mai mult din ce depasesc pe autostrada.
Leave a comment:
-
Ai dreptate, numa sa n-o dam in 1.4 si 1.6 de la utilajele noastre (daca ai avea 200 kile suplimentare in al tau 1.6, nu mai e nici o diferenta intre noi).
Leave a comment:
-
Guest repliedvezi octavian daca aveai 1,6mpi nu ti-o luai sau o luai mai greu,chiar si cu greutate ,dar nu are nimic facem si noi ce putem.
Leave a comment:
-
Inaltime Opel Astra combi vs Loganul meu = diferenta de cca 10 cm la marginea de sus a parbrizului. Mai departe nu ma bag, fiindca a mea are fundul un pic mai sus ca la alte Loganuri (asa am luat-o din reprezentanta si imi si place asa - e mai sexoasa...).
Leave a comment:
-
Mi-am luat-o (parca fug si mai tare...) si de la un Astra combi, exact la fel , pana la 140 nu stiam cum sa trec de el, dupa care parca mi-a picat ralatiul in baia de ulei
.
Adevarul e ca ala era singur in masina, eu mai aveam 140 kg suplimentare (2 pers si ceva bagaje).
Dar se duse...
Leave a comment:
-
Tavi, eu am 1,75 si abia ma vad in Logan. In Opel parca sunt in cada din cauza formei scaunelor si nici nu pot conduce ca lumea, fiindca lovesc volanul cu picioarele daca o reglez ca sa ajung ca lumea la pedale. E drept ca intre masini este o diferenta de inaltime si nu numai (Opelul e si o boaba mai lung), dar din afara parca nu e chiar atat de mare. Cred ca tine un pic si de linia caroseriei, de la capota la marginea de sus a parbrizului si acoperis, ca la spate nu e asa mare diferenta. Tot din topor sunt si una si alta.
By the way: am in fata blocului un Astra Clasic combi, care ramane peste noapte. Il compar dimineata cu Loganul meu si revin cu post.
Leave a comment:
-
Daca nu ar fi asa de inalt(pierde mult aici, am vazut om de 1,90 si inca mai avea 10 cm pana sus....nu stiu de ce l-au facut asa inalt)) si ar avea garda la sol mai mica, ar face de ras Twinu' Sportu' lu' peste de 90 cp. Pt asta pun ramasag.
1.4 mpi asa vechi cum e el, e elastic (daca n-ar fi, vai de capu nostru cu transmisia asta) si foarte bun (''f bun'' poate suna aiurea, dar si acum face fata la alte motoare de 70-80 cp mai noi cu brio).
Leave a comment:
-
))...da, trebuia sa pun ghilimelele de rigoare. Am o colega la servici care mai parcheaza langa mine si ma uit la diferente de gabarit cand n-am ce face. Adevarul e ca daca stai sa te gandesti si Loganul ar ajunge la viteza aia daca n-ar mai opune atata rezistenta aerului...in fond si asa a 5-a e suficient de lunga. Ma refer sa prinda viteza aia pe "barba" lui nu ajutat de felurite variabile.
Leave a comment:
-
''Simtitor''??Originally posted by darksid3 View PostNu-i stiu cx-ul la Astra Classic dar am vazut ca e simtitor mai scunda decat Loganul
Te invit sa pui Loganu langa Astra Clasic, ar fi bine asa la o bariera cand asteptati sa treaca trenu (si sa dati apoi iara forja) , deci nu stii de cine sa razi (nu glumesc) de tine ca esti cu un cap mai inalt ca ala din Astra (desi are aceeasi inaltime ca a ta) sau sau de el ca e asa scund si neajutorat...asta pana creste viteza...
Leave a comment:
-
Astra-ul de care am vorbit vs. Loganul meu e mai scunda doar pentru ca are alta garda la sol, plus roti pe 14, fata de 15 ale Loganului. Si mai ceva: Opelul scutura in oras mai tare ca Loganul. Poate si de aia are alt comportament in afara orasului.
Leave a comment:

Leave a comment: