Ai dreptate stai sus, putine reglaje la logan dar macar bine ca are pe intaltime si lombar(a fost pana in 2008) si macar la ph2 au pus si la volan cu reglaj pe intaltime.
megane sub astra? niciodata. astra sub megane intotdeauna. de teste la nemti nu mai zi ca aia numai masinile lor le vad. Fiabilitatea la reno a fost este si va fi peste opel. Siguranta mai mare la megane ca la astra, comfort mai bun, dotari mai bune la acelasi pret.
Oricum gata cu reno vs opel ca nu e thread ul potrivit.
Loganul stiu ca e in clasa cu albea, aveo.... si astra h e in clasa cu golf, focus, megane, c4.... deci nu am zis nimic gresit in legatura cu clasa in care se alfa loganu/astra. Din postul de sus: "Desi e (astra) mai bun ca loganul eu il consider ca fiind cel mai slab din clasa lui(adica megane, golf, focus...)."
Logan Vs Opel Astra Classic
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Iar comparam Astra H cu Logan?
Masini de 15000 vs masini de 9000?
Astra cum o fi comparativ cu un mercedes C classe? AAaaaaaaaaaaa.....
Da-o dracului de treaba, numai fanatici pe aici.
Fan renault, care-i deosebit de impresionat de Renault, ce de altfel e o basina sinistra.
Si George, care-i umezit tot cand aude Opel, Vag si alte purtatoare de svastice.
@renault: clasa ei este Fiat Albea, Aveo si altele asemeni. Nu Vw Golf, Astra, Focus, C4 s.a.m.d.
Leave a comment:
-
in logan stai ca in autobuz si ai un schimbator de viteza de toata jena la logan p1, cine a stat in h sa stie ca are si el niste butoane care da scaunu ala in jos sau in sus in spate sau in fata, volanu la fel se regleaza in fata , in jos sau in sus
nici nu se compara cu loganu poate cu un golf .renault megane este sub astra in orice test comparativ facut de germani sau francezi chiar le pot cauta si va puteti minuna.
astra sta prost doar la locuri de depozitare dar ca tinuta de drum sta excelent.
Leave a comment:
-
Exact renault,in rest e fain acel opel.Opelul astra cel nou e crima cum arata,dar asleg renault megane ca ala e mai scump si puturos la acceleratie.
De banii aia am megane 1.4 tce de 130 cai in locul 1.4 de 100 cai
Leave a comment:
-
Daca ai stat in spate intr-adevar e putin loc, daca sunt 3 in spate e crima, dar ca tinuta de drum, antifonare, finisari etc. e peste logan clar. Singuru lucru ce este mai bun la logan este spatiu si intretinere(costuri revizii, piese). La capitolul fiabilitate daca e sa compar loganu meu cu astra h a lui un prieten loganu e mult mai fiabil dar asta e un caz izolat. Desi e mai bun ca loganul eu il consider ca fiind cel mai slab din clasa lui(adica megane, golf, focus...).
Leave a comment:
-
Nu H, ci cel de dinainte.
H e peste Logan, categoric.
Cine nu vede asta, are o problema.
Leave a comment:
-
Bre, iar comparati mere cu pere?
Logan e din clasa low cost sau pocnitori cu acoperis, cea mai buna dealtfel din categoria ei, insa nu se poate compara cu o masina din clasa superioara de pret.
Comparativ cu Astra classic, as alege oricand un Logan.
Leave a comment:
-
astrah pana in 2006 are 105cp 1.6 twinport dupa 2006 e ala de 115 cp.calitativ e mult peste logan la comfort,alti bani alti concurenti etc. dar tot clasa codmpacta unde s-a batut mereu pt locul 1 cu vw golf, restul ca ford focus , c4 , megane ,306/307 urmeaza listei
Leave a comment:
-
Astra are roti de 15 nu de 14, iar garda la sol e intradevar mai joasa ca la logan.Originally posted by JREwing View PostAstra-ul de care am vorbit vs. Loganul meu e mai scunda doar pentru ca are alta garda la sol, plus roti pe 14, fata de 15 ale Loganului. Si mai ceva: Opelul scutura in oras mai tare ca Loganul. Poate si de aia are alt comportament in afara orasului.
Leave a comment:
-
Aha...nah eu am vorbit din test drive-ul pe care l-am facutNu numa ca am condus insignia dar are unchiumiu aceasta masina si crede-ma ca se aude. inchide radiou tot sa fie liniste si stai in spate ca acolo am observat sau poate o avea el o problema dar la o masina de 30.000 km ar fi nasol. eu nu am zis de motoare si astea ci doar de calitate interior unde insignia are plastic la discretie. laguna 3 ii peste cu mult la interior. dar la exterior intradevar insignia ii peste cu mult ca si laguna (ma refer la design).
intradevar era muzica in masina si destul de tare pt k am o manie cu muzica sa vad cum se aude
daca e asa ar fi indicat sa se duca cu ea la garantie de Dumnezeu....sunt totusi niste bani dati pe masina aia...
Leave a comment:
-
Mai nu-ti mai raci gura aiurea.
Eu am facut test cu Astra H 1.4 16V pe reprize si l-am luat.
Dar dupa ce mi-a dat sa o conduc, mi s-a schimbat parerea radical despre masina.
Se urneste mai greu, dar categoric sta mai bine pe drum (ok, Astra H in cazu meu) si pe portiunile stiute f f bine de mine, am prins viteza mai mare la capat decat cu utilaju meu.
PS: asa ca multi vorbim fara macar sa ne fi urcat in masina respectiva...ca asa stim noi cel mai bine sa facem comentarii (si eu desigur
)) )
Leave a comment:
-
pai comparam 16v (cea mai puternica motorizare de la logan) cu 1.7 cdti de pe astra (cea mai slaba motorizare diesel, ~80cp are parca). eu cand am zis ca nu e diferenta mare ma refeream la astra 1.6 twinport unde e clar ca e diferenta dar in trafic diferenta asta e minima. aaa daca ne dam si liniute si prosteli normal ca sunt vreo 2-3 masini diferenta dar in trafic mai greu cu diferenta
.
Leave a comment:
-
Nu numa ca am condus insignia dar are unchiumiu aceasta masina si crede-ma ca se aude. inchide radiou tot sa fie liniste si stai in spate ca acolo am observat sau poate o avea el o problema dar la o masina de 30.000 km ar fi nasol. eu nu am zis de motoare si astea ci doar de calitate interior unde insignia are plastic la discretie. laguna 3 ii peste cu mult la interior. dar la exterior intradevar insignia ii peste cu mult ca si laguna (ma refer la design).Originally posted by the_game View PostAoleu....aici te contrazic clar !!! Ai facut test drive cu Astra J sau Insignia ?!?! Eu am facut cu ambele....astra de 1.6 180cp si insignia 2.0 160 cp ...... cum sa zici ca se aude vantul prin usi la 100 km/h....nu vreau sa intru in polemici aici ca este si off topic, dar iti spun ca ultimele modele de la opel sunt f reusite....cel putin eu am ramas surprins sincer...acuma fiecare cu gusturile lui
am condus ambele dotate cu butonul sport...pai cand il apasai se lipea pur si simplu de pamant...cel putin astraul de 180 cp era demential la cum tragea.....dar si pretul 
Leave a comment:

Leave a comment: