200 m? cum s-a facut cronometrarea?

Logan 1.4 ( Castigator Campionat Cea Mai Tare Evacuare Editia 2011/2012 ) )

Collapse

This is a sticky topic.

X
X
- 

- 

- 

- 

felicitari jr..ti-am lasat mesaj pe mes.pt mine tu esti castigatorul fara sa se supere florin.eu asa vad fair play .in fine,felicitari la amandoi dar de tine sunt mandru.[img]http://www.loganclub.ro/forum/attachment.php?attachmentid=417003&d=1355899108[img]
 Comment
- 

Multumesc frumos baieti.Sper ca la anu o sa fim mai pregatiti, si eu si florin sa putem concura aman2 la A sau chiar la B in functie de masini...
 Comment
- 

Felicitari drace pentru locul ocupat la liniute si pentru noua "titulatura", sa fie primite!!sigpic
 "BRABUS" STYLE
 Comment
- 

Multumesc tuturor care m-au votat la evacuare, sper ca majoritatea voturilor sa fi fost pe merit si nu pe prietenie.
 Masina astazi a intrat la o mica cosmetizare ca in ultima vreme am cam neglijat-o:
 Schimbat bara fata+vopsit, vopsit capota, vopsit praguri+pasajele spate si vopsit bara spate.
 Miercuri seara sper sa fie gata. Last edited by al!n; 24 September 2012, 23:54. Last edited by al!n; 24 September 2012, 23:54.
 Comment
- 

Felicitari domnu' Alin, pentru linii si pentru evacuare!
 Asteptam poze cu ea renovata!
 Comment
- 

))))
))))

Comment