Originally posted by cos_min_i
View Post
B-96-CGK "Albinutza"[CastigatorCampionat-Cea Mai Tiganita Masina Editia 2010/2012
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
-
ma gandesc ca vrei sa imiti culoarea galben sirius disponibila in paleta de culori la RS ?Originally posted by cos_min_i View Postnu sunt facute momentan , mai am nevoie de 3 bucati de tabla ...le voi face in aceasta iarna , pana atunci voi umbla cu gume de iarna ,sau nu voi umbla deloc
Jantele vor fi facute din 2 seturi de jante stock ( 2 interioare si 1 inel central)
Aceasta va fi culoare sau culoarea amsinii perlata ..inca sunt in dubii ..oricum acesta va fi ultimul pas
sau nu la asta te gandeai ?Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
@lau911 -cele din poza sunt ale lui DVL
@B-53-SDP - nu cred ca nici atat nu au cum sa cantareasca ... cele din poze erau echipate cu toyo si erau 8,5j , iar la mine cele pe fata vor fi 8j si echiparea voi vedea ce voi alege ( greutatea va fi mai mica de 16 kg ) ,dar va fi un + la aderenta pe plecare,in curbe si nu cred ca vor avea de suferit rulmentii
@Cristi_Xp - nu ..vroiam sa fie 2 culori ,dar m-am schimbat si va ramane jante neagra sau alba si lacuita cu lac perla ..cand vor fi gata ma voi decide si la culoarea finala
@sgm - da ,acolo vor fi facute
Comment
-
Daca o sa pui cauciucuri mai inguste decat janta, cum sunt cele din pozele postate de tine, o sa ai o mare surpriza. Cauciucul o sa se toceasca neuniform, iar suprafata reala de contact cu asfaltul va fi foarte mica.
In afara de look nu o sa fie nici un beneficiu, ba din contra. Iti spun din experienta.
Comment
-
Intre 205 si 195 pe 50 este diferenta de 1% ..voi vedea..inca nu am 3 jante de tabla .. toate modificarile vor fi dupa ce se termina iarna... pana atunci de cand va da primul fulg de zapada , albinutza va sta cu prelata pusa
Acolo putin nu cred ca va conta Deluxe
Comment

) , creeza invidie si printre oz si ats (cele usoare)

...clar culoarea trebuie schimbata dar nu cred ca se potriveste aceea din poza
In viaţă risipim ani, iar la moarte cerşim clipe...

Comment