Dacia Logan B 304 SGM - (Castigator Campionat Cea Mai "tiganita Masina" Editia 2011)
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Asa se mai vine de acasa. 250cp este puterea la care motorul VR6 rezista fara schimbarea internelor. Poate atince si 300cp dar pe perioada scurta si nu e recomandat.
-
e pacat sa te opresti aici Robert
, eu unu astept sa o vad pe la vreo 400 CP din cite am inteles...
Leave a comment:
-
E greu sa o vinzi, si acum cu taxa de inamtriculare cred ca e si mai dificil.
Oricum cred ca satisfactia proiectului realizat este mult mai mare.
Leave a comment:
-
Deocamdata am renuntat la idee, masina este de vanzare. Daca nu se gaseste cumparator poate ma reapuc de modificari
Leave a comment:
-
E foarte bine asta.
Eu pe masina de curse logan am o frana pe care doresc sa o domolesc astfel cred ca voi renunta la servo frana.
Leave a comment:
-
Pedala lucreaza in acceasi pozitie ca si inainte, cursa este acceasi, franarea este mai controlabila.
Se poate observa in film cum franeaza masina. http://www.youtube.com/watch?v=l0IF5mYtXLw
Leave a comment:
-
Si punand un set de etriere sau doua cu pistoane care inghit mai mult lichid nu s-a pierdut nimic din confortul de franare, nu e pedala mai jos...Originally posted by unicul_sgm View PostDa pompa de frana e de Logan.
Placuta calca pe toata suprafata posibila. Discul nu este la fel pe ambele parti. Poza o sa te lamureasca.
Leave a comment:
-
Da pompa de frana e de Logan.
Placuta calca pe toata suprafata posibila. Discul nu este la fel pe ambele parti. Poza o sa te lamureasca.
Leave a comment:
-
din cate stiu eu, da. curios cum acel etrier nu calca pe tot discul, cum ma asteptam.
Leave a comment:
-
poze cu franele
Leave a comment:

Leave a comment: