Dacia Logan B 304 SGM - (Castigator Campionat Cea Mai "tiganita Masina" Editia 2011)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• unicul_sgm
    replied

Leave a comment:

• unicul_sgm
    replied
    Este cu vreo 5 mm mai ridicata in poza cu evacuarea decat in poza din link-ul tau. Poti sa o mai cobori linistit 25-30 mm daca permit jantele.

Am ales finala Toyota pentru ca avea diametrul corespunzator si pentru ca nu a implicat costuri de achizitie mari.

Leave a comment:

• yrman
    replied
    [QUOTE=dsign;1058933]Pt ce evacueaza mai bine gazele unui motor cu cilindree dubla fata de ceea ce a fost inainte. Si pentru ca probabil nu vrea sa faca galagie

Asta era de inteles ....

Reformulez:

De ce s-a optat pentru aceasta toba si nu s-a mers pe o evacuare "custom" cap coada.

ps: nu sunt roman asa ca limba romana este limba straina pentru mine

Leave a comment:

• Valentin_N
    replied
    Originally posted by unicul_sgm View Post
    Nu atinge in punte daca asta era intrebarea.
    Mama ce gramatica de Gutza am bagat la intrebarea aia. Da-mi voie sa reformulez
    Ce voiam sa zic e daca reglajul de la arcurile spate din poza cu toba e acelasi in restul pozelor. Ma interesaeza cat mai poate cobori KW-ul pe un Logan cu roti de 17" fata de cum e a ta reglata acum.
    Mersi.

Leave a comment:

• dsign
    replied
    Pt ce evacueaza mai bine gazele unui motor cu cilindree dubla fata de ceea ce a fost inainte. Si pentru ca probabil nu vrea sa faca galagie

In pozele de cand ai facut evacuarea, se vede un reglaj anume al garzii la sol. Colegul intreba daca este acelasi reglaj cu cel din poza de pe facebook, adica daca asa sta masina ta pe roti cu reglajul care se vede in pozele de la construirea evacuarii
    Last edited by dsign; 15 September 2011, 14:31. Reason: Automerged Doublepost

Leave a comment:

• yrman
    replied
    Finala Toyota? why?

Leave a comment:

• unicul_sgm
    replied
    Originally posted by Valentin_N View Post
    Cu reglajul vizibil in pozele cu evacuarea e la inaltimea din poza asta?

https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater

Leave a comment:

• Alex_MIU
    replied
    Posibil.Stiu ca la Groza cu suspensia lasata la maxim intra toata anvelopa sub aripa

Leave a comment:

• Valentin_N
    replied
    Gata si evacuarea. Multumesc Adrian YLY!
    Cu reglajul vizibil in pozele cu evacuarea e la inaltimea din poza asta?

Leave a comment:

• unicul_sgm
    replied
    ce scria acolo?

Leave a comment:

• Carmelo
    replied
    Multumesc moderatorilor care au sters ultimele posturi.sunteti cei mai tari.erau niste glume, dar se pare ca v-au deranjat.
    Poate sunt prea indiscret dar va rog sa-mi spuneti si mie de ce le-ati sters.

Leave a comment:

• cos_min_i
    replied
    Domnule nu mai am cuvinte ... nu-mi dorect decat in timpul care il mai am sa fac macar jumate din cat ai facut tu de la batrana dacie la noua dacie ... Felicitari

Leave a comment:

• DaniD
    replied
    Felicitari!

Leave a comment:

• jelly
    replied
    Felicititari Robert pentru castigarea concursului !

Leave a comment:

• matheo66c
    replied
    Felicitari Domnul Robert, cred ca ai meritat acest premiu,la cat ai muncit/masurat/calculat

Bafta si spor

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google