Dacia Logan B 304 SGM - (Castigator Campionat Cea Mai "tiganita Masina" Editia 2011)
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Nu am idee ce greutate au motoarele, am tot zis ca o sa cantaresc masina, apoi sa cantaresc una stock sa vad ce diferenta este. Cert este ca franele fata care sunt montate acum au cam 15 kg in plus fata de franele originale. O diferenta este si la greutatea rotilor.
Presupun ca per total diferenta este de sub 100 kg. Chiar sunt curios cand o sa o cantaresc.
Leave a comment:
-
Multumesc pentru raspuns!
Cand reusesti sa faci o fisa sunt curios sa o vad, chiar merita afisata.
Accelrarie 0...100km/h , 0...201m, 0...401m viteza maxima...
Ce diferenta de masa este intre cele doua motoare?
Leave a comment:
-
Nu am mers cu masina nici 1000 km de cand am realizat proiectul si nu i-am cronometrat performantele. Probabil face 0-100 in jur de +-7 secunde. Uite un test comparativ cu un Astra Bertone 2.0 turbo : http://www.youtube.com/watch?v=NPQ9Hzvf8J8
Masina sta in garaj la caldura deocamdata.
Leave a comment:
-
Un raspuns se poate?Originally posted by RACINGCODE View PostEste un proiect indraznet, deja realizat si merita toate laudele, aproape 3000cc pe o Dacia si motor V6 este de vis.
Sunt curios care este fisa tehinca actuala si care sunt performantele realizate.
Leave a comment:
-
cate chiuloase are sau cate nu... cert e ca are 6 cilindri... cei de la vw sunt mai cu mot... asa cu au si motorul v5... sau w6...
si nu este numit neaparat v... vr6 e un fel de linie descentrat pentru a economisi spatiu pe lungime...
on topic lasati threadul omului curat si hai sa nu il mai poluam...
Leave a comment:
-
vruiam un raspuns de la racing code,daca tot a avut vr6 in anii aceia.
lau:mersi mult pt informatie.
Leave a comment:
-
si cam cate grade are unghiul ala de zici tu de el,daca tot ai avut vr6.asta pentru mine te intreb.
Leave a comment:
-
Nu stiu ce faceati voi cand eu aveam VR6, cu multi multi ani in urma adica prin anii 90'.
Nu-mi povestiti mie ce insemna VR6. Eswte un V cu un unghi foarte ascutit.Last edited by RACINGCODE; 5 December 2011, 20:34. Reason: VR este o gaselnita de marketing fiind preluata si la unele mototciclete.
Leave a comment:
-
E un fel de n-ar mai fi.Ca sa fie considerat V6 ar trebui sa aiba 2chiulase.
Leave a comment:
-
as tinde sa cred ca are o tangenta cu V6-le. este tot un V dar nu asa pronuntat si pistoanele sunt "lipite"
Leave a comment:
-
Motorul este Vr6 nu are nici o tangenta cu V6 in afara ca are tot 6 pistoane !
Leave a comment:
-
Este un proiect indraznet, deja realizat si merita toate laudele, aproape 3000cc pe o Dacia si motor V6 este de vis.
Sunt curios care este fisa tehinca actuala si care sunt performantele realizate.
Leave a comment:

Leave a comment: