Dacia Logan B 304 SGM - (Castigator Campionat Cea Mai "tiganita Masina" Editia 2011)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• unicul_sgm
    replied
    Mersi, asta a fost si ideea sa fie totul pus la punct. In general nu imi plac tiganiile si improvizatiile.

Leave a comment:

• vgroza
    replied
    Am vazut masina la RTS foarte frumos lucrat, zici ca e din fabrica pus motorul. Bafta la ce ti-ai propus ;)

Leave a comment:

• unicul_sgm
    replied
    Cutia este de VW bineinteles.

Am lucrat pe alt cadru motor nu pe cel al masinii pentru a castiga timp, mi-am luat niste repere si am centrat motorul astfel incat planetarele sa se pozitioneze corect.

Procedura nu e complicata, m-am folosit de o macara, 2 cricuri si niste suporti provizorii pana l-am centrat.
    Attached Files

Leave a comment:

• ion_R5
    replied
    @ unicul_sgm

Salut, ar fi foarte interesant sa ne spui cateva detalii... cum ai "pozitionat" (stabilit pozitia exacta) a motorului in compatimentul motor? (adaptarea suportilor, tampoanelor motorului si cutiei)

Cutia este cea originala VW?

Intreb asta, fiindca poate pentru unii pare floare la ureche, dar stiu ca nu e tocmai asa. Motorul trebuie amplasat foarte corect, atat din punct de vedere al spatiului care trebuie sa raman fata de margini, astfel incat sa nu atinga atunci cand vibreaza sau cand masina demareaza/franeaza si grupul motopropulsor se misca usor inapoi/inainte. De asemenea sunt foarte importante cotele si pozitionarea grupului motopropulsor, astfel incat pozitia planetarelor sa fie cea corecta. Presupun ca ai modificat/adaptat planetare ca sa vina bine pe masina.

Multumesc anticipat!

Leave a comment:

• mc_alienu
    replied
    in poze arata cum arata... dar in realitate motorul ala zici ca e de acolo...

Leave a comment:

• unicul_sgm
    replied
    Mersi pt poze, nu am trecut decat joi cand am lasat masina si duminica sa o iau. Nu am fost in Bucuresti.

Leave a comment:

• KoolBody
    replied
    Arata misto mai ales motoru
    DSC01400.JPG

DSC01401.JPG

Leave a comment:

• cos_min_i
    replied
    am venit prea devreme duminica si am admirat masina (exterior) mi-a parut rau ca nu am putut sta de vorba cu maestrul

Leave a comment:

• CataLiNNN
    replied
    Un mic up.
    Attached Files

Leave a comment:

• raduprov
    replied
    pai acum pe asa vreme frumoasa nu o scoti la plimbare ? sau ai ceva probleme ?:|
    sau e in constructie

Leave a comment:

• unicul_sgm
    replied
    Nici nu ai cum sa o vezi, ca are mai mult de o luna de cand nu am mai scos-o din garaj. Sfaturi oricand.

Leave a comment:

• cos_min_i
    replied
    Robert - nu ti-am mai vazut masina ... in curand o sa-ti cer anumite sfaturi si sper ca ma poti ajuta..multumesc!
    Last edited by Seba; 18 April 2011, 23:59.

Leave a comment:

• amx_te_vad
    replied
    dupa ce ii pui turbo, ii pui BOV si muffler-tip?

Leave a comment:

• Fio
    replied
    In primul rand salut , iar in al 2-lea rand sunt ft impresionat de ceea ce ti-a iesit aici ! Multa bafta in continoare !

Leave a comment:

• unicul_sgm
    replied
    asa este, 1:43

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google