Dacia Logan B 304 SGM - (Castigator Campionat Cea Mai "tiganita Masina" Editia 2011)
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Asa da roti, pe masura performantelor de care este capabila masina.
Sa ai succes.
Leave a comment:
-
Am umflat aripile si am coborato 10 mm de spate.
Leave a comment:
-
Asa au toate turometrele universale selectie pentru numarul de cilindrii. Nu am stat inca sa-mi bat capul cu turometrul.
Jantele au fost 468 lei bucata, la oferta
Leave a comment:
-
Jantele astea pe cat sunt de bestiale pe atat sunt de bune.
Cat te-au costat?
Leave a comment:
-
POate de ajuta la a configura turometrul am citit ca pentru turometrul extern cel mai bine e sa se ia semnalul de bujii de pe firul adecvat al calculatorului, daca este. Cam toate au buton de selectare a nr de cilindri (3-4-6-8).
Niste info:
Bimmerforums is the preferred online BMW Forum and community for BMW owners. At Bimmerforums, you will find technical how-to information maintenance specifics audio advice wheel and tire combinations and model specific details not found anywhere else. Our professionals are here to help make sure you find the answers you need to your questions and our community is here to help other brainstorm ideas for the future.
Leave a comment:
-
Incap sigur discuri de 280 de megane cu etriere de megane, folosind jante pe 15. Din experienta altora care au asa ceva la dacia 1300.
La mine este etrierul foarte mare.
Nu pot sa o cobor fara sa umflu aripile pt ca ating cauciucurile. O sa incerc sa le roluiesc, exista un aparat special pt asa ceva.
Leave a comment:
-
Arata faorte bine masina cu jantele astea. Mult succes in continuare cu proiectul
Leave a comment:
-
Robert are de 300mm parca asa zicea in posturile anterioare.De 280mm nu cred ca incap la jante pe 15' megane-urile care au discuri de 280mm au jante pe 16'
Leave a comment:
-
arata bine.....dai un ban da stai in fata
D
....la exterior eu zic sa o lasi asa....nu prea isi mai au rostul alte modificari...
Leave a comment:
-
S-a le invarti cu placere,ar merge o ideie mai joasa,daca iti permine baia de ulei.
Vad ca a ramas ceva loc intr-e etrier si janta,oare la aceleasi jante pe 15,incap 280??acum conteaza si ce etrier montez.
Asa arata cu 260.Attached Files
Leave a comment:
-
Ce marca sunt anvelopele si pe la ce bani?Asta daca nu e vreun secret.Ms
Leave a comment:

Leave a comment: