Originally posted by Gabi GL
View Post
ReCeNe.ul Meu!
Collapse
X
-
Nu mă deranjezi deloc, vopsitul a costat 1000 de lei la un prieten, iar plasa e lipita de ani buni cu moment fix!
-
Felicitari ! E bine ca din cand in cand mai exista cate cineva care mai pune pasiune in masina care ne-a unit pe acest forum . Te deranjez cu doua intrebari, cat te-a ajuns vopsitul si plasa la grila cu ce ai lipit-o ? Multumesc si mult succes!
Trimis de pe al meu HUAWEI Y625-U51 folosind Tapatalk
Leave a comment:
-
Leave a comment:
-
Reinvie dragostea pt Logan-uri ;) . Felicitari !
Trimis de pe al meu SM-J100H folosind Tapatalk
Leave a comment:
-
După o lungă pauză de doi ani, am revenit, mașina nu am dat.o așa ca "povestea continua"
Leave a comment:
-
pana nu fac o proba n.am cum sa stiu...Originally posted by - Geo - View Post66 kw are..90 cai..trage bine pe 206hb..in rest nu stiu..da am intalnit multe cu probleme, tot pe la km astia, de la intretinere precara..
Sent from my P5-Mini using Forum Runner
offtopic: nu umpli aiurea topicul, chiar mai aflu cate ceva si asta e bine!Originally posted by ady_p View PostOfftopic: Maxim ! Cu riscul de a-i umple aiurea cu posturi topicul omului, am bagat NUMAI ulei Total Quartz 9000 in motor pentru ca e cel recomandat de producatorul masinii, atat in cartea tehnica cat si pe un abtipild lipit in compartimentul motor. Parerea mea e ca ar fi mai bine sa te informezi inainte de a da din gura (taste).
Ontopic: Pentru Nicu, daca stii istoricul masinii sau proprietarul iti este cunostinta, in continuare m-as baga la schimb. Apropo de putere, din cate stiu, majoritatea 307 2.0 hdi au de la 134 cp in sus sau cel putin ce am vazut eu in Romania. Ca idee, la mine pe strada sunt vreo 7 masini Peugeot, inclusiv a mea, toate hdi si n-am auzit pe vreunul sa se planga. Crede-ma, la inceput am avut si eu o strangere de inima cand am luat-o, bazandu-ma pe gura lumii. Acum, dupa 4 ani de folosire zilnica a masinii, mi-am schimbat total parerea despre ele.
ontopic: din pacate respectivul nu imi e cunostinta, ci o cunostinta dea unui prieten...oricum o sa merg sa o vad ca e altceva decat in poze...
exact asa am vazut si eu.Originally posted by e.t. View Post2.0 hdi vine derivat in mai multe variante de putere: 90,110 sau 136 de cai vad.....
Leave a comment:
-
Guest replied2.0 hdi vine derivat in mai multe variante de putere: 90,110 sau 136 de cai vad.....
Leave a comment:
-
Offtopic: Maxim ! Cu riscul de a-i umple aiurea cu posturi topicul omului, am bagat NUMAI ulei Total Quartz 9000 in motor pentru ca e cel recomandat de producatorul masinii, atat in cartea tehnica cat si pe un abtipild lipit in compartimentul motor. Parerea mea e ca ar fi mai bine sa te informezi inainte de a da din gura (taste).Originally posted by andrei_mircea View PostCUM sa bagi asa no name de ulei in masina, mai functioneaza?....Dupa un timp o sa iti joace arborele pe cuzineti. Mai stiu eu o persoana (varul meu retardat) care a bagat sau baga si acum, ulei Aral...care i-a macinat cuzinetii (la un opel zafira 1.8 benzina) cu siguranta ca si acum n-a reparat-o din cauza costurilor
)), i s-a rupt axul mama din cutie.., l-au lasat planetarele, totul in aproximativ 140.000km.
Nicu_rcn, gandeste-te ca la masina aia, mai mult ca sigur vei fi nevoit sa bagi ceva bani...in ea.. (bucsi,amortizoare) cine stie ce senzori..,bujii, injectoare proaste.. ca deh...e dizal.. poate da si cu fum,
Parerea mea: Este un motor, de generatie veche. Sigur nu e o masina cu km reali, se practica pacaleala asta
Ontopic: Pentru Nicu, daca stii istoricul masinii sau proprietarul iti este cunostinta, in continuare m-as baga la schimb. Apropo de putere, din cate stiu, majoritatea 307 2.0 hdi au de la 134 cp in sus sau cel putin ce am vazut eu in Romania. Ca idee, la mine pe strada sunt vreo 7 masini Peugeot, inclusiv a mea, toate hdi si n-am auzit pe vreunul sa se planga. Crede-ma, la inceput am avut si eu o strangere de inima cand am luat-o, bazandu-ma pe gura lumii. Acum, dupa 4 ani de folosire zilnica a masinii, mi-am schimbat total parerea despre ele.
Leave a comment:
-
66 kw are..90 cai..trage bine pe 206hb..in rest nu stiu..da am intalnit multe cu probleme, tot pe la km astia, de la intretinere precara..
Sent from my P5-Mini using Forum Runner
Leave a comment:
-
kilometrajul pe bord e undeva pe la 200.000...Originally posted by andrei_mircea View PostCUM sa bagi asa no name de ulei in masina, mai functioneaza?....Dupa un timp o sa iti joace arborele pe cuzineti. Mai stiu eu o persoana (varul meu retardat) care a bagat sau baga si acum, ulei Aral...care i-a macinat cuzinetii (la un opel zafira 1.8 benzina) cu siguranta ca si acum n-a reparat-o din cauza costurilor
)), i s-a rupt axul mama din cutie.., l-au lasat planetarele, totul in aproximativ 140.000km.
Nicu_rcn, gandeste-te ca la masina aia, mai mult ca sigur vei fi nevoit sa bagi ceva bani...in ea.. (bucsi,amortizoare) cine stie ce senzori..,bujii, injectoare proaste.. ca deh...e dizal.. poate da si cu fum,
Parerea mea: Este un motor, de generatie veche. Sigur nu e o masina cu km reali, se practica pacaleala asta
asa am inteles si eu, ca sunt fiabile...acum ramane de vazutOriginally posted by e.t. View Posttotal quartz nu e nici pe departe un ulei no name
)face parte din grupul Total, al 4lea gigant din lume
) in plus mi se pare ca peugeourile merg cu total din fabrica
eu stiu ca hdi-urile sunt niste motoare extrem de apreciate, in special 1.6 hdi, e taticul diselurilor
am mai mers de cateva ori cu 307 1.6hdi, masina asa e ok, nu prea imi place acel model, inainte de facelift dar cred ca e ok. daca nu faci reviziile in reprezentanta nu ar trebui sa te usuce de bani
si m.am interesat, impozitul e 180 lei/an si asigurarea 700/ 6 luni...
Leave a comment:
-
Guest repliedtotal quartz nu e nici pe departe un ulei no name
)face parte din grupul Total, al 4lea gigant din lume
) in plus mi se pare ca peugeourile merg cu total din fabrica
eu stiu ca hdi-urile sunt niste motoare extrem de apreciate, in special 1.6 hdi, e taticul diselurilor
am mai mers de cateva ori cu 307 1.6hdi, masina asa e ok, nu prea imi place acel model, inainte de facelift dar cred ca e ok. daca nu faci reviziile in reprezentanta nu ar trebui sa te usuce de bani
Leave a comment:
-
CUM sa bagi asa no name de ulei in masina, mai functioneaza?....Dupa un timp o sa iti joace arborele pe cuzineti. Mai stiu eu o persoana (varul meu retardat) care a bagat sau baga si acum, ulei Aral...care i-a macinat cuzinetii (la un opel zafira 1.8 benzina) cu siguranta ca si acum n-a reparat-o din cauza costurilor
Parerea mea: Este un motor, de generatie veche. Sigur nu e o masina cu km reali, se practica pacaleala astaLast edited by andrei_mircea; 10 January 2014, 01:53.
Leave a comment:

Leave a comment: