e, asta vroiam sa aflu, multumesc de informatie!
ps: de asta mi.e frica, sa nu ma ia si pentru altceva...
vad ca userul de aici spune ca sunt doua variante, eu ma incadrez in varianta 2, oare sa scap fara rar sau e ceva mai vechi si nu mai e de actualitate?
http://vwforum.************/topic/26...uperare-talon/
in loc de stelute tastati pro motor punct ro, totul legat.
scuze pentru reclama!
ReCeNe.ul Meu!
Collapse
X
-
Hai sa te ajut eu, iti iei cartea de identitate la tine, te duci la R.ar., cu dovada de la politie, se uita la masina, inginerul face constatarea ca ai remediat problema pentru care ti-au retinut talonul, te duci la casierie platesti 120 de roni, apoi iti pune o stampila pe dovada,te duci iti platesti amenda, apoi cu chitanta de la amenda impreuna cu dovada stampilata de laR.a.r, te duci sa iti redobandesti c.i.
BAFTA.
P.s. o sa se uite baietii cam la tot ce ai in plus pe masina, iti spun din proprie experienta.Last edited by rudy_grf; 27 January 2013, 20:34.
Leave a comment:
-
asta am auzit si eu, insa nu stiu acolo, imi verifica doar amvelopele sau mai ma ia si de faruri, stopuri, etc. nu de alta, dar pe timpul asta nu prea imi vine sa ma apuc sa dau bara jos sa schimb farurile...
mentionez inca o data, in procesul verbal sunt sanctionat doar pentru anvelope necorespunzatoare!
Leave a comment:
-
Din cate stiu eu trebuie sa mergi la rar sa iti dea dovada ca ai cauciucurile scrise in certificat (185/65 r15) si cu aia te duci la politie sa ridici certificatul....
Leave a comment:
-
Urat incident. Daca te iei dupa lege e ilegal sa modifici lumini, dimensiuni roti etc. Teoretic trebuie sa iti pui jentile stoc si sa te duci la sticleti sa iei talonu inapoi, sau la rar, Nu ma pricep la astea..
). Pe viitor ar fi bine sa incerci sa le zici ca nu ai talonu la tine. Angel eyes-urile alea te dau de gol, asta e naspa. Si eu imi voi pune dastea si am sa ma gandesc sa fac un comutator separat prin care sa aprind numai inelele de angel eyes ("pozitia lor"), dar lupele sa functioneze. Nu stiu daca se poate, iar daca se poate asa voi face si asa te sfatuiesc si pe tine.
Last edited by andrei_mircea; 27 January 2013, 17:10.
Leave a comment:
-
din nefericire am ramas data talon, motivul, luminile so cauciucuri necorespunzatoare (195...), motivul scris in procesul verbal doar cauciucurile + 4 puncte amenda. intrebarea mea rate, daca talonul a fost retinut doar pentru amvelope le vor verifica doar pe ele? ca nu e prea bun timpul de schimbat farurile.
una peste altar imi poate spune cineva ce trebuie sa fac?
Leave a comment:
-
insonorizant suflat cu pistolul din ala max cutiea este neagra!
Leave a comment:
-
la mine sper sa urmeze insonorizant pe interior, iar pe exterior...nu stiu, ce ma sfatuiti?
Leave a comment:

Leave a comment: