ReCeNe.ul Meu!
Collapse
X
-
Guest repliedam gasit si eu pe okazii , cablaj panou climatizare logan cu smd-uri ... pret 45 ron .. mi se pare ok
ai pm cu link
Leave a comment:
-
Ar fi o idee buna! Eu am vazut pe okazii tot panoul de climatizare la 30 de lei! Ma bate gandul sa il iau si sa fac experimente pe serigrafie!
Leave a comment:
-
Daca gasesti pe undeva serigrafie gata facuta sa imi dai si mie un mesaj! Am tot bordul albastru iar climatizarea ma zgarie pe ochi cand o vad!
Leave a comment:
-
cam asa am gasit masina de dimineata:
Leave a comment:
-
are si cuptor? in banii astia intra si pregatitul?Originally posted by hmv86 View Postpai ca pret estimativ e cam 2200 lei o vopsire totala
am mai gasit si eu o oferta, pe undeva prin campina, cuptor, pregatit, pret 1500-1700, in functie de cat trebuie pregatit!
te referi la "serigrafia" de la consola? eu am reusit sa.i "bulesc" caracterul care corespunde celor patru gauri, n.am avut ce sa.i mai fac si l.am vopsit negru, pana la urma o sa iau o serigrafie gata facutaOriginally posted by Narcisuc20 View PostPartea cu curatatul de placuta mi se pare si mie cea mai naspa ca o poti buli foarte usor! Multa bafta!
Leave a comment:
-
chiar cristi in tutorial a gasit o solutie pt cei care decoloreaza mai mult decat trebuie . Cu o bucata alba de coala sau cv mai gros . uitati'va la tot tutorialul .
@hmv niste detalii despre vopsitoria despre care vb? pe pm daca nu te superi . adresa nr cv ..Last edited by gabonz; 8 February 2012, 02:23.
Leave a comment:
-
Partea cu curatatul de placuta mi se pare si mie cea mai naspa ca o poti buli foarte usor! Multa bafta!
Leave a comment:
-
pai sigur o sa pun tot albastru insa cea mai simpla metoda ma gandesc ca ar fi cea cu placuta "prefabricata" cum pune streulea, insa trebuie mai intai sa caut o folie de climatizare deja curatata de vopseaua aia rosie!
Leave a comment:
-
Da ai luat decizia finala? Sunt curios modul de instalare aduca cum o sa pui ledurile vreau sa imi faca si eu dar inca studiez modalitatile care le-as putea aplica!
Leave a comment:
-
Arata bine masinuta! La leduri inca nu ai hotarat o culoare finala? Bafta in continuare!
Leave a comment:

Leave a comment: