ReCeNe.ul Meu!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• cosmin83
    replied
    asa am si eu de trei ani si nu o mai plecat crapatura,mergi linistit asa daca nu te deranjeaza,dar daca nu ai ce face cu bani schimbal.

Leave a comment:

• matheo66c
    replied
    Am o "floare" in parbriz de cand avea masina numere rosii,de noua,a ramas la fel.

Va agitati aiurea,sincer
    Daca nu ai ce face cu 2-4 mil,schimba-l!!

Leave a comment:

• savoiu_rf 82
    replied
    Executal nicule!

Leave a comment:

• nicu_rcn
    replied
    daca ma tine pana ajung sa.l lipesc e bine, oricum reparatia ni cred ca va costa mai mult de 50 de lei

Leave a comment:

• - Geo -
    replied
    Nicule acu trei ani am patit la fel si un an mai tarziu un x5 mi-a mai aruncat un pietroi exact in acelasi loc...au trecut ierni, inghet, suspensie tare, gropi, ce vrei tu si n-are nimic nici acum...si a mea e cu 4 colturi

Leave a comment:

• savoiu_rf 82
    replied
    Cred ca trebiue sa te duci sa l faci nicule!

Leave a comment:

• nicu_rcn
    replied
    azi am primit un mic "cadou" de la un tir pe centura
    oare tine "plasturele" ala pana ajung sa.l repar? (l.am primit special pentru asa ceva cand am schimbat parbrizul)
    Attached Files
    Last edited by nicu_rcn; 14 May 2012, 20:54.

Leave a comment:

• savoiu_rf 82
    replied
    Da cu dusterul merge pe paduchiosu dar cu loganul strici capetele de bara plus amortizoarele!

Leave a comment:

• sorin_pss
    replied
    duminica am ales varianta sinaia-targoviste-bucuresti. Drumul este ok, este o alternativa buna pentru evitarea aglomeratiei de pe dn1.
    p.s. am uitat sa mentionez ca eram cu dusterul. Cu PiSSisica n-aveam nicio sansa

Leave a comment:

• nicu_rcn
    replied
    cel putin sa.l faca de la targoviste la sinaia, ca de la tartasesti la targoviste e bun, chiar daca e doar cu o banda pe sens...
    partea buna e ca nu am venit pe acolo ca abia am schimbat amortizoarele

Leave a comment:

• savoiu_rf 82
    replied
    Stiu ca este foarte prost nicule nu au reusit sa l repare se lauda ca vor face doua benzi pe sens de la tartasesti la sinaia dar spun doar din gura!

Leave a comment:

• nicu_rcn
    replied
    apropo, ca am vrut sa vin pe targoviste, ca era mai scurt, am renuntat si am venit pe ploiesti si apoi dn1, deoarece ultima data cand am fost pe drumul ala, acum vreo 3 ani, poate mai bine, era jale, stie cineva in ce stare este drumul sinaia-targoviste?

Leave a comment:

• savoiu_rf 82
    replied
    Avem destule multe nedescoperite!

Leave a comment:

• nicu_rcn
    replied
    Originally posted by sorin_pss View Post
    mie-mi spui .Eu n-am reusit sa ajung la 1400
    offtopic : te-am asteptam la o cafea
    am plecat in graba, a trebuit sa ajung si pana aproape de giurgiu, chiar imi pare rau

Originally posted by geo_ultras View Post
    sinaia cota 2000 ??
    avantaje cu suspensia stock, dar parca tot mai bine e cu una sport
    cota 1400, mai sus mi.a fost frica din cauza pietroaielor "cat capul"

Originally posted by cosmindan View Post
    Cu H&R am fost pe un drum mai neneorocit si nu am atins decat 2 pietre in scut. Daca cunosti drumul care duce dincolo de Valea Doftanei.Seamana cu ce ai pus tu in poze dar este mai nenorocit .

Lasa suspensia asa.......benzina sa fie .
    H&R cat coboara?
    suspensia mea va ramane stock!

Originally posted by savoiu_rf 82 View Post
    ambreajul face fata pana la altitudinea aia?
    a facut fata cu succes

Originally posted by cosmindan View Post
    Ai vrut arcuri si praguri ....suporti consecintele dar intorci capete pe Victoriei sau Unirii .

Daca cunosti ceva soferie te duci si pe Everest.

Tu tii masina din ambreiaj cand urci o panta? Daca urci cu a 2 a si din cand in cand a 3 a unde se poate.....nu ai treaba. Ambreiajul nu patineaza daca urci pante cu masina.......patineaza cand ai placa de presiune dusa sau daca dormi cu piciorul pe ambreiaj.

Nicule.....spor la schimburi si fa ceva la mailul tau de yahoo ca ai virusi care trimit mailuri aiurea.
    l.am luat si eu? tocmai am auzit zilele trecute de la un prieten, ai idee cum pot sa scap? daca da, astept un pm

nu ziceam si eu am 161000km!
    pai si eu am aproape 120.000km

Bravo nicule superba imagine de vis as spune!
    din fericire mai avem si noi locuri frumoase in romania
    Last edited by nicu_rcn; 18 April 2012, 22:04. Reason: Automerged Doublepost

Leave a comment:

• savoiu_rf 82
    replied
    Bravo nicule superba imagine de vis as spune!

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google