ReCeNe.ul Meu!
Collapse
X
-
DA nicule la anul urmeaza si a mea pe dedesubt suflata cu pistolul cu ulei ars ca am dato pe dedesubt cu vaselina tot podul pedalier !
-
Nu e mare lucru, multumesc oricum!Originally posted by savoiu_rf 82stau foarte linistit!
nicu trebuie felicitat !
Sent from my HTC Wildfire using Forum Runner
Nebunici, sa.ti spun ce am de gand: la primavara, asa cum ma sfatuiesti si tu o sa degresez podeaua, pasajele, praguri, etc le voi umple cu amestec de vaselina si ulei (am folosit ulei "nears"), dupa care voi da cu: insonorizant si binenteles pasla care am pus.o si acum. Si aia nu e sabie, pierdusem foarfeca si cutterul cu care am taiat pasla (le.am pus pe masina, chiar le.am plimbat 1km-2) si pe ala l.am gasit mai repedeOriginally posted by cosmindanCum dai tu cu insonorizant peste ulei si vaselina??? Oare crezi ca se si lipeste?
Este ca si cum ai da masina cu silicon si dupa ai vrea sa o vopsesti.
Curata mizeria aia de ulei combinat cu vaselina, degreseaza si dupa aplica insonorizant, dar te sfatuiesc sa o faci la primavara sau la vara ca la ce umezeaza este afara ai slabe sanse sa se usuce prea rapid.
Pe vremea Daciei 1310 se mai punea panza de sac peste acel antifon pentru o mai buna fixare pe tabla, si nu se mai lipea nici mocheta de antifon.Ideea este ca antifonul duhneste destul de tare si o sa dureze ceva pana se usuca total.
Eu cred ca ai avut un exces de zel si ai trecut voios la treaba.
Sfat sau ce crezi tu ca este dar asta stiu eu ca se face.
Uleiul acela (ATENTIE - ulei nou nu ars de motor) il pui pe aragaz intr-o cratita la incalzit si in el topesti vaselina si amesteci, iar dupa aceea cu o pompita il arunci pe la pasajele rotilor, pe pragurui etc dar sa fie elemente exterioare si vaselina din compozitie se va intarii si va mentine mai mult timp acea combinatie uleioasa pe elementele stropite.
Sper ca ai inteles mesajul si scapa de sabia aia care sta intre schimbator si frana de mana.
)
Numai bine tuturor!
Leave a comment:
-
Cum dai tu cu insonorizant peste ulei si vaselina??? Oare crezi ca se si lipeste?
Este ca si cum ai da masina cu silicon si dupa ai vrea sa o vopsesti.
Curata mizeria aia de ulei combinat cu vaselina, degreseaza si dupa aplica insonorizant, dar te sfatuiesc sa o faci la primavara sau la vara ca la ce umezeaza este afara ai slabe sanse sa se usuce prea rapid.
Pe vremea Daciei 1310 se mai punea panza de sac peste acel antifon pentru o mai buna fixare pe tabla, si nu se mai lipea nici mocheta de antifon.Ideea este ca antifonul duhneste destul de tare si o sa dureze ceva pana se usuca total.
Eu cred ca ai avut un exces de zel si ai trecut voios la treaba.
Sfat sau ce crezi tu ca este dar asta stiu eu ca se face.
Uleiul acela (ATENTIE - ulei nou nu ars de motor) il pui pe aragaz intr-o cratita la incalzit si in el topesti vaselina si amesteci, iar dupa aceea cu o pompita il arunci pe la pasajele rotilor, pe pragurui etc dar sa fie elemente exterioare si vaselina din compozitie se va intarii si va mentine mai mult timp acea combinatie uleioasa pe elementele stropite.
Sper ca ai inteles mesajul si scapa de sabia aia care sta intre schimbator si frana de mana.
Leave a comment:
-
Savoiule, stai linistit, stau la casa, si operatiunea am facut-o cu antifon.
In fine , bafta in continuare Nicule, ai o masina frumoasa, continua cu imbunatatirile.
Leave a comment:
-
DA nicule colegul o fi stand la bloc si nu poate face lucrarea eu zic este de bun gust!
Leave a comment:
-
Pai am zis, am desfacut mocheta cand am schimbat scaunele deoarece am avut timp liber si ceva ulei si vaselina pe acasa, la anu sper ca mai desfac odata si dau cu insonorizant...
Leave a comment:
-
savoiule, nu stiu ce frumusete e acolo , ca si calitate scuza-ma hai sa fim seriosi.
Nicule , scuza-ma nu vreau sa te jignesc, dar cred ca esti de aceeasi parere cu mine, ce ai facut tu acolo a fost asa din lipsa de ocupatie, eu zic sa dai jos din nou mocheta, sa cureti acolo podeaua si sa dai cu insonorizant si apoi sa pui iar pasla.
Leave a comment:
-
PAI SI desfao si dai cu insonorizant dar este bun din ala max care se da cu pistol special sau desfao si vino in targoviste la mecanic sa tio faca cu pistolul de insonorizant max sau care vrei !
Leave a comment:
-
e buna, dar parca tot as mai desface mocheta odata pentru a ii da cu insonorizant...
Leave a comment:
-
Frumoasa lucrare nicule si de calitate protectie anticoroziva !cred ca la primavara am sa-i fac si eu.
Leave a comment:
-
Ai dreptate, era mai bun insonorizantul, insa a fost ceva de moment, mi.am zis ca daca tot am scos scaunele sa scot si mocheta, poate la anu ii voi da cu insonorizant...
Leave a comment:
-
Sincer mai bine o dadeai cu insonorizant si apoi puneai pasla .
Banuiesc ca ai vrut sa ii oferi o protectie anti- coroziva podelei, dar si acel insonorizant are proprietati anti-corozive, si nici nu costa mult :3kg -25 ron.
Leave a comment:

Leave a comment: