ReCeNe.ul Meu!
Collapse
X
-
Poate mergeti la acelasi vopsitor si va face discount, si mai beti si un suc impreuna
Leave a comment:
-
ochiul meu agerOriginally posted by nicu_rcn View Postcosmin, ai avut dreptate pe mess, trebuie sa schimb aparatul daca amandoi le vede.ti albe
. sunt albastre (cele vechi au fost albe).... la fel si bordul
) le vede albastre
, nu stiu de ce am impresia da amandoi o sa vopsim masinile cam in aceeasi perioada
Leave a comment:
-
Guest repliedok .. asa am sa fac .. ms de sfat ;) dau o bere cand ne-om intalni
Leave a comment:
-
pune de 5mm si slefuieste.le putin altfel or sa.ti creeze o lumina punctiforma!
Leave a comment:
-
Guest repliedeu am intrebat ca vreau sa imi pun tot leduri ca nu sunt multumit de smd-urile aplicate pe socluri ... cum am zis si mai sus au inceput sa palpaie .. sa se stinga .. si la actionarea butoanelor si de la trepidatii frig etc..
Leave a comment:
-
daca streulea punea tutorialul inainte sa pun eu leduri in butoane faceam cum zici tu, insa atunci nu mi.a venit ideea asta si am pus leduri de 5mm (unele proaste care s.au dus) d.aia am fost nevoit sa le schimb acum!
Leave a comment:
-
Guest repliedai pus smd-uri in butoane sau led simplu cu rezistenta si ai renuntat la soclurile de plasitc? ca eu am smd-uri aplicate pe acele socluri si vad ca de la trepidatii de la frig au inceput sa palpaie ..
Leave a comment:
-
cosmin, ai avut dreptate pe mess, trebuie sa schimb aparatul daca amandoi le vede.ti albe
. sunt albastre (cele vechi au fost albe).... la fel si bordul
Leave a comment:
-
Tot albe altfel face masina pom de craciun si va fi criticat aspru.
Leave a comment:
-
de plictiseala am schimbat ledurile albe din butoane cu unele albastre:
sa se mai indrepte timpul si o sa rezolv si consola!Attached Files
Leave a comment:
-
are dreptate dsign..eu le am pus cand aveam suspensia stoc ca imi arunca noroi pe usa si bara spate..dar iarna asta s-au rupt si prin toate noroaiele am intrat, si nu mai arunca nimic pe usa sau bara, asa lasata.
Leave a comment:
-
Sa vad eu ce arunca masina mea noroi si apa acum, cand am H&R fara 3 spire pe spate, iar intre aripa si roata de spate mai este spatiu de - (minus) un deget
EO zic ca am nevoie de aparatori de=-alea, nu?
Reminiscente ale gloriosului trecut, pe vremea cand anumiti cetateni taiau cauciuc din cam,erele de camion si-si faceau din ele "presuri" pana la pamant. Era si mai bengos ala de le garnisea pe alocuri cu plastic reflectorizant tip ochi de pisica, scrisul dacia cromat si alte brizbrizuri lucitoare
Leave a comment:
-
raducu eu nu am zis decat ca nu o sa.mi pun. Sper ca nu te.am suparat
Leave a comment:

Leave a comment: