am incercat eu un talon mai mic ... sa iti faci o idee..
My Ride AG 89 BMA
Collapse
X
-
Permite-mi sa ma bag si eu in seama.
Uite cum arata cu h&r taiate o spira si cu 195/45/16
Eu zic sa montezi coltarele si pragurile ca ar arata beton coborata si cu ele montateAttached Files
Comment
-
maestrupiersic eu nu vad ce e de ras...nu cred, ca tu cunosti atat de bine masina lu' Dan precum o cunoaste Alin....
Comment
-
Se interpreteaza din cauza ticurilor unora cu ")
".
Am intalnit o gramada de persoane care folosesc semnele astea cand nu trebuie.Stai calm ca nu ma supar.
Vezi ca matheo are 2 spire taiate pe spate.
Scz alex pt offtopic.
Comment
-
eu am o spira pe fata si 2 pe spate si merg zilnic cu masina, in poze e cu cauciucuri cu talon de 65 si inca mai am rinichii)
Comment
-
my ride....
Originally posted by Tudor View Postam incercat eu un talon mai mic ... sa iti faci o idee..
ms frumos pt poza....e bestiala
Originally posted by al!n View PostPermite-mi sa ma bag si eu in seama.
Uite cum arata cu h&r taiate o spira si cu 195/45/16
Eu zic sa montezi coltarele si pragurile ca ar arata beton coborata si cu ele montate
ms alin pt idei si poza...dar pragurile si coltarele de pe spate le-am vandut deja,deci am exclus partea cu montatul lor,sper sa ma hotarasc ce fac acum,ori tai din ele ori ramne asa...
Comment
-
Lasale dreacu ma de coltare si praguri...si spirele taiate la fel..parerea mea.arata prea bn asa.se merita sa tai in cazul in care aveam drumuri ca in palma..altfel nu. o sa maturi tot cu ia.ia intrebal pe alyn de cate ori a dat cu scutul.?..daca aveam drumuri si io as fi taiat da nu se merita.multa bafta.sigpic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Comment
-
Originally posted by florin_dnf View PostLasale dreacu ma de coltare si praguri...si spirele taiate la fel..parerea mea.arata prea bn asa.se merita sa tai in cazul in care aveam drumuri ca in palma..altfel nu. o sa maturi tot cu ia.ia intrebal pe alyn de cate ori a dat cu scutul.?..daca aveam drumuri si io as fi taiat da nu se merita.multa bafta.
da pai asta e ideea,ca nu avem drumuri pt ele prea coborate...imi place si asa cum e,dar;intodeauna exista un dar...ma gandesc doar ca e masina de zi cu zi...
Comment
-
Originally posted by florin_dnf View PostLasale dreacu ma de coltare si praguri...si spirele taiate la fel..parerea mea.arata prea bn asa.se merita sa tai in cazul in care aveam drumuri ca in palma..altfel nu. o sa maturi tot cu ia.ia intrebal pe alyn de cate ori a dat cu scutul.?..daca aveam drumuri si io as fi taiat da nu se merita.multa bafta.
Comment
-
Originally posted by hmv86 View Posteu am o spira pe fata si 2 pe spate si merg zilnic cu masina, in poze e cu cauciucuri cu talon de 65 si inca mai am rinichii)
Originally posted by alexutzu View Postalex am eu o spira taiata...si voi mai taia inca una...la cat stiu ca folosesti tu masina nu iti recomand sa le tai..da bine asa cum e eavezi low familia si sun austrieci unde au sosele
plus modificari de aripi!
Comment
-
Alexe fai o proba cu rotile lui mca ca sunt mai mici decat a le tale si vezi cum o sa coboare.
Diferenta data intre 195/50/15 si 195/45/16 e cam aceeasi cu taiatul unei spire din h&r.
Comment
Comment