My Ride AG 89 BMA

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

am incercat eu un talon mai mic ... sa iti faci o idee..
    Attached Files
    " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

Permite-mi sa ma bag si eu in seama.
      Uite cum arata cu h&r taiate o spira si cu 195/45/16
      Eu zic sa montezi coltarele si pragurile ca ar arata beton coborata si cu ele montate
      Attached Files
      AG 16 Y M A

Comment

Serios? Chiar are spira taiata? Deci inseamna ca Matheo a umplut portbagajul cu saci de porumb cand a facut poze nu?

Comment

maestrupiersic eu nu vad ce e de ras...nu cred, ca tu cunosti atat de bine masina lu' Dan precum o cunoaste Alin....
          AG 65 V M C

Comment

Nuuu raaaad a-ti inteles gresit.Nu am zis la misto sau altceva si nici nu neg ca nu ar avea o spira taiata, poate e din cauza pozitiei din care e facuta poza. Cum se mai interpreteaza pe forumul asta...

Comment

Se interpreteaza din cauza ticurilor unora cu " ) ".
              Am intalnit o gramada de persoane care folosesc semnele astea cand nu trebuie.Stai calm ca nu ma supar.
              Vezi ca matheo are 2 spire taiate pe spate .
              Scz alex pt offtopic.
              AG 16 Y M A

Comment

eu am o spira pe fata si 2 pe spate si merg zilnic cu masina, in poze e cu cauciucuri cu talon de 65 si inca mai am rinichii )
                Attached Files

Comment

my ride....

Originally posted by Tudor View Post
                  am incercat eu un talon mai mic ... sa iti faci o idee..

ms frumos pt poza....e bestiala

Originally posted by al!n View Post
                  Permite-mi sa ma bag si eu in seama.
                  Uite cum arata cu h&r taiate o spira si cu 195/45/16
                  Eu zic sa montezi coltarele si pragurile ca ar arata beton coborata si cu ele montate

ms alin pt idei si poza...dar pragurile si coltarele de pe spate le-am vandut deja,deci am exclus partea cu montatul lor,sper sa ma hotarasc ce fac acum,ori tai din ele ori ramne asa...
                  Last edited by alexutzu1; 30 December 2011, 00:02. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Lasale dreacu ma de coltare si praguri...si spirele taiate la fel..parerea mea.arata prea bn asa.se merita sa tai in cazul in care aveam drumuri ca in palma..altfel nu. o sa maturi tot cu ia.ia intrebal pe alyn de cate ori a dat cu scutul.?..daca aveam drumuri si io as fi taiat da nu se merita.multa bafta.
                    sigpic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Comment

• Originally posted by florin_dnf View Post
                      Lasale dreacu ma de coltare si praguri...si spirele taiate la fel..parerea mea.arata prea bn asa.se merita sa tai in cazul in care aveam drumuri ca in palma..altfel nu. o sa maturi tot cu ia.ia intrebal pe alyn de cate ori a dat cu scutul.?..daca aveam drumuri si io as fi taiat da nu se merita.multa bafta.

da pai asta e ideea,ca nu avem drumuri pt ele prea coborate...imi place si asa cum e,dar;intodeauna exista un dar...ma gandesc doar ca e masina de zi cu zi...

Comment

• Originally posted by florin_dnf View Post
                        Daca ai grija pe unde mergi iti spun eu ca nu ai nici o treaba...am fost cu a mea (weitec taiat o spira si 195.50.15) pe drumuri de munte si nu am atins deloc.

Comment

• Originally posted by hmv86 View Post
                          eu am o spira pe fata si 2 pe spate si merg zilnic cu masina, in poze e cu cauciucuri cu talon de 65 si inca mai am rinichii )
                          daaaa, simergi cu a'ntaia peste orice sina de tramvai. sau nu exista tramvai acolo?!

Originally posted by alexutzu View Post
                          alex am eu o spira taiata...si voi mai taia inca una...la cat stiu ca folosesti tu masina nu iti recomand sa le tai..da bine asa cum e ea
                          asculta ce-ti spune cineva care stie! arata foarte bine asa. nu te lua dupa altii. vezi ca la reglabile aia merg cu ele ridicate. vezi low familia si sun austrieci unde au sosele

plus modificari de aripi!
                          Last edited by B997NDL; 30 December 2011, 00:49. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• tramvai nu exista la noi ) dar sunt destule gropi

Comment

• parereameae sa-l ascultipe alexutzu poate pe mine nu ma crezi

Comment

• Alexe fai o proba cu rotile lui mca ca sunt mai mici decat a le tale si vezi cum o sa coboare.
                                Diferenta data intre 195/50/15 si 195/45/16 e cam aceeasi cu taiatul unei spire din h&r.
                                AG 16 Y M A

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google