Originally posted by parpanel
View Post
My Blue Ride , GL99RLR
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Nu le am pe alarma. Sunt module hand made. Si stiu despre ce vorbesti cand spui ca sunt legate pe alarma. Pentru ridicarea automata a geamurilor la armare, mai trebuie ceva pe langa modulele acestea si anume modulul de ridicare automata a geamurilor. Costa cam 100 roni la dealer.
-
Sa le iau pe rand...
dan.Gutu, am incercat sa intind arcul, am si reusit, dar cred ca nu este suficient. O sa-l mai intind
B-64-MVP - remaparea, cel putin pentru mine, a fost un succes. La acelasi stil de condus, adica mai sportiv, consumul a crescut in medie cam cu 0,5-0,6 litri. Afara am medie de 6,5 litri si in oras 8,3 litri. E mult , e putin, voi sa spuneti. Dar practic la consumurile astea, am o alta masina dupa remapare. Se simte dupa primii 200 km parcursi.
multumesc de urari si pentru vorbele frumoase ... Tyger_eye04, alex64, r3duc, alexdachim
Si promit sa nu ma opresc aici.
Am uitat sa va spun de modulele de impuls comanda geamuri. Merge foarte bine. N-am pus filmuletz, ca este prea banal. Dar functional
Leave a comment:
-
Frumoasa masina
. Am si eu o intrebare pentru tine in legatura cu remaparea facuta. Ai avut probleme cu motorul, consumul si alte chesti de genul asta???
Leave a comment:
-
Frumoasa masina modificari facute cu cap. Frumos filmuletul cu portbagajul. Ai intins mai mult arcurile de se deschide complet?
Leave a comment:
-
Da,frumos si practic.Sa mai intinzi putin arcul,deschiderea sa fie mai lenta.
Leave a comment:
-
Mijto masina. Multa munca si bun gust. Misto. Multi km fara probleme.
Leave a comment:
-
Simplu si cu gust....Super.....Imi place mult loganul tau.....Si culoarea...Cu jantele alea....Super ce sa mai .....Bafta in continuare....
Leave a comment:
-
De azi, mi-am montat si sistemul de deschidere din buton, telecomanda si bord, a portbagajului.
Vezi filmuletzul...
Multumesc , in primul rand lui Dan Gutu, din Focsani ( prietenii stiu de ce ) si lui ady62 , Adrian , fara de care nu ar fi fost posibil montajul.
Leave a comment:
-
Becurile se vad super bine. De ce spun asta? Pentru ca am castigat cel putin 25 metri la faza scurta si 50 la cea lunga. Cand merg cu faza scurta, noaptea, primesc dese flashuri de la cei din trafic....Ca sa trec pe faza scurta. Iar cand trec pe faza lunga , inteleg ca asta e. Si nu am farurile, se intelege, date pe sus din butonul de reglaj inaltime faruri.Originally posted by raducassanova View PostSuper masinuta as avea o rugaminte sa-mi zici cum e vad Becurile de le ai pe masina
as vrea sa-mi cumpar si eu si nu stiu daca meritata atat
(Becuri Philips Blue Vision) ms frumos
anticipat
Te rog sa nu mai folosesti scrierea mirc.
Iar cu scrierea mirc........Are you talking with me ?
Leave a comment:
-
Super masinuta as avea o rugaminte sa-mi zici cum e vad Becurile de le ai pe masina
as vrea sa-mi cumpar si eu si nu stiu daca meritata atat
(Becuri Philips Blue Vision) ms frumos
anticipat
Te rog sa nu mai folosesti scrierea mirc.Last edited by valeriuciprian; 21 May 2008, 23:26.
Leave a comment:
-
Intre timp, n-am stat degeaba si am schimbat iluminarea bordului, ca la Golf IV. Mi-a placut foarte mult si ca urmare am luat masuri.
Leave a comment:
-
Alex86...Adevarat ca A Inviat. Multumesc. Resoftarea am facut-o la OBDTunning, prin reprezentantul din Galati.Last edited by valeriuciprian; 28 April 2008, 17:24.
Leave a comment:
-
Frumoasa masina si modificari cu bun gust spor la tunarit. Hristos a Inviat. unde ai facut resoftarea?
Leave a comment:

Leave a comment: