My Blue Ride , GL99RLR
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
In dreapta pe lateralu` consolei centrale jos ...Sper sa intelegi...Am incerc sa fac alte poze sa vezi
-
Unde vine bagat filtru ala de polen ? Din poza nu imi dau seama .
Leave a comment:
-
Masina are montat recent filtru` de polen ..
si cateva poze inainte si dupa montare
Leave a comment:
-
Nota 10
..Imi place masina f mult...Iar de jante nu se pune problema ..:P ..L-am copiat nitel ..
Leave a comment:
-
Asta l-am luat si eu. Poti sa le schimbi si tu foarte usor daca ai mainile mai subtiri.
Pe urma fa si un reglaj de faruri pentru ca e numai 10 RON in service.
Leave a comment:
-
ms mult.Si cu montatul??http://philips-shop.ro/details/BECFA...r2buc-7268.htmOriginally posted by parpanel View PostIncearca aici:
http://philips-shop.ro/list/BEC%2BFAR-.-H4.lst
eu m-am gandit la becurile astea
Leave a comment:
-
Incearca aici:Originally posted by shiftyasd View PostCat te-au costat becurile philips blue vision?Si cum ai procedat la montarea lor??Le zice blue vision ca au o tenta albastra sau doar asa?Eu as vrea un alb deschis cum e acela de xenon
Leave a comment:
-
Multumesc! Am sa incerc si euOriginally posted by lupulucian View PostAm inlocuit ledurile portocalii cu leduri albastre. Nimic complicat. Se da consola centrala jos si apoi scoti butoanele. Le-am luat in casa si acolo se face treaba. E destul de usor daca ai experienta cu pistolul de lipit.
Leave a comment:
-
Cat te-au costat becurile philips blue vision?Si cum ai procedat la montarea lor??Le zice blue vision ca au o tenta albastra sau doar asa?Eu as vrea un alb deschis cum e acela de xenon
Leave a comment:
-
Arata bine,dar la niste arcuri sport nu te-ai gandit??Ar arata foarte bine mai joasa.
In rest e frumoasa ,multi km fara probleme....
Leave a comment:
-
Am inlocuit ledurile portocalii cu leduri albastre. Nimic complicat. Se da consola centrala jos si apoi scoti butoanele. Le-am luat in casa si acolo se face treaba. E destul de usor daca ai experienta cu pistolul de lipit.Originally posted by Dooku View PostFoarte frumos Loganul! Imi place
Cum ai schimbat iluminarea de la butoanele de pe consola centrala?
Leave a comment:
-
Foarte frumos Loganul! Imi place
Cum ai schimbat iluminarea de la butoanele de pe consola centrala?
Leave a comment:
-
Arata bine masinuta si jantele fac toti banii.
In sfarsit vad si loganuri cu numar de galati care sa arate bine.
Felicitari, tine-o tot asa
Leave a comment:

Leave a comment: