My Blue Ride , GL99RLR

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• iamagi
    replied
    ohoho.. .frumos ...

ce bine in 'sade'. cand si pe spate?

Leave a comment:

• lupulucian
    replied
    @radu2008 : Au costat 34 lei setul. Merg mult mai bine decat cele originale, prin faptul ca functioneaza ca o perdea de apa, stropita pe intreg parbrizul. Imi pare rau ca nu a prins filmuletul exact ce am vrut sa arat. O sa incerc sa fac din alt unghi.

De astazi , my blue ride , are o noua emblema.
    Attached Files
    Last edited by lupulucian; 4 April 2009, 16:55.

Leave a comment:

• radu2008
    replied
    Merg mai bine aceste stropitori ca cele de pe logan cat te-au costat?

Leave a comment:

• zevzec
    replied
    Nu inteleg nimic din film.. Mai bine filmai din masina cu parbrizu curat, sa vedem si noi cum imprastie lichidu pe parbriz. Asa nu prea se vede

Leave a comment:

• lupulucian
    replied
    Revin cu un filmulet. Mi-am schimbat duzele originale cu unele de la Skoda. Si-au dovedit utilitatea la valeriuciprian. Asa ca ...........las filmuletul sa spuna mai multe.

Leave a comment:

• B-08-ZIA
    replied
    Belea masina...arata frumos cu bara asta..zici ca e F1

Leave a comment:

• soboBN
    replied
    Ce leduri ai pus si de unde le-ai luat? La plafoniera

Leave a comment:

• iamagi
    replied
    ce frumos vine stickerul ala cu renault pe albastru.

place si consola centrala.

ai grija de ea.

Leave a comment:

• lupulucian
    replied
    Revin dupa o lunga perioada pe my blue ride.
    Intre timp am schimbat luminile de pe consola centrala, aferente ventilatorului, AC, directionare aer si gama de temperatura, toate in albastru. Si bineinteles, spotul lectura, tot cu leduri. Multani danielliviu. Recomand celor din Galati.
    Attached Files

Leave a comment:

• lupulucian
    replied
    Daca stiam ca o sa aiba un asa succes, acvariul din proiector, deschideam un topic special pentru asa ceva. Am ratat ocazia. Ramane pentru proiectorul de pe partea dreapta.
    Iar in ceea ce priveste , acea pseudo-grija a ta Valeriu, e si normal. Tractoarele, adica dieselurile sunt mai grele pe fata decat ale noastre. Nu-i de mirare daca la tine o sa fie prinse proiectoarele in dibluri de lemn. Ca ajunge cata greutate, cara saracele pe fata.

Leave a comment:

• Nikolas_bnm
    replied
    Off topic / Inseamna ca astazi o punem de-o saramurica.

Leave a comment:

• danielliviu
    replied
    Las', nu-ti face griji ca ieri am demontat un tablou de bord (ceasuri) care la fel erau prinse tot in 2 suruburi in diagonala. Celelalte 2 nici nu au existat pe acolo.... nici gaurile nu erau formate complet . Asa ca nu esti sigurul.
    Pacat ca ai desfiintat acvariul...

Leave a comment:

• valeriuciprian
    replied
    Originally posted by lupulucian View Post
    Pentru ca in loc de 4 suruburi de prindere a proiectorului, asa cum au decis cei de la VALEO, ai nostri au decis ca merg doar doua suruburi, in diagonala.
    Zic si eu nu dau cu paru'
    Astia de la Mioveni s-or fi gandit ca benzinarele trebuie sa fie mai usoare...sa se tina dupa dizeloaice
    Succes in continuare cu masina.

Leave a comment:

• lupulucian
    replied
    Originally posted by SPQR View Post
    ai zis că pui niște poze cu locul unde trebuie montat filtrul de polen...dacă ai timp pune te rog să văd și eu...mulțumesc
    Pai sunt postate de acum cateva luni deja.
    Uite aici http://www.loganclub.ro/forum/my_blu...r-t4302p3.html postul 47. Amicul Andrei, le-a pus pentru mine.

Leave a comment:

• florinred
    replied
    Glumea si el,ha,ha,ha.

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google