ohoho.. .frumos ...
ce bine in 'sade'. cand si pe spate?
My Blue Ride , GL99RLR
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
@radu2008 : Au costat 34 lei setul. Merg mult mai bine decat cele originale, prin faptul ca functioneaza ca o perdea de apa, stropita pe intreg parbrizul. Imi pare rau ca nu a prins filmuletul exact ce am vrut sa arat. O sa incerc sa fac din alt unghi.
De astazi , my blue ride , are o noua emblema.Last edited by lupulucian; 4 April 2009, 16:55.
Leave a comment:
-
Merg mai bine aceste stropitori ca cele de pe logan cat te-au costat?
Leave a comment:
-
Nu inteleg nimic din film.. Mai bine filmai din masina cu parbrizu curat, sa vedem si noi cum imprastie lichidu pe parbriz. Asa nu prea se vede
Leave a comment:
-
Revin cu un filmulet. Mi-am schimbat duzele originale cu unele de la Skoda. Si-au dovedit utilitatea la valeriuciprian. Asa ca ...........las filmuletul sa spuna mai multe.
Leave a comment:
-
ce frumos vine stickerul ala cu renault pe albastru.
place si consola centrala.
ai grija de ea.
Leave a comment:
-
Revin dupa o lunga perioada pe my blue ride.
Intre timp am schimbat luminile de pe consola centrala, aferente ventilatorului, AC, directionare aer si gama de temperatura, toate in albastru. Si bineinteles, spotul lectura, tot cu leduri. Multani danielliviu. Recomand celor din Galati.
Leave a comment:
-
Daca stiam ca o sa aiba un asa succes, acvariul din proiector, deschideam un topic special pentru asa ceva. Am ratat ocazia. Ramane pentru proiectorul de pe partea dreapta.
Iar in ceea ce priveste , acea pseudo-grija a ta Valeriu, e si normal. Tractoarele, adica dieselurile sunt mai grele pe fata decat ale noastre. Nu-i de mirare daca la tine o sa fie prinse proiectoarele in dibluri de lemn. Ca ajunge cata greutate, cara saracele pe fata.
Leave a comment:
-
Las', nu-ti face griji ca ieri am demontat un tablou de bord (ceasuri) care la fel erau prinse tot in 2 suruburi in diagonala. Celelalte 2 nici nu au existat pe acolo.... nici gaurile nu erau formate complet
. Asa ca nu esti sigurul.
Pacat ca ai desfiintat acvariul...
Leave a comment:
-
Zic si eu nu dau cu paru'Originally posted by lupulucian View PostPentru ca in loc de 4 suruburi de prindere a proiectorului, asa cum au decis cei de la VALEO, ai nostri au decis ca merg doar doua suruburi, in diagonala.
Astia de la Mioveni s-or fi gandit ca benzinarele trebuie sa fie mai usoare...sa se tina dupa dizeloaice
Succes in continuare cu masina.
Leave a comment:
-
Pai sunt postate de acum cateva luni deja.Originally posted by SPQR View Postai zis că pui niște poze cu locul unde trebuie montat filtrul de polen...dacă ai timp pune te rog să văd și eu...mulțumesc
Uite aici http://www.loganclub.ro/forum/my_blu...r-t4302p3.html postul 47. Amicul Andrei, le-a pus pentru mine.
Leave a comment:

Glumea si el,ha,ha,ha.
Leave a comment: