My Blue Ride , GL99RLR
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Multumesc tare de tot Nicule. A fost ca un vis care a devenit realitate. Mi le doream de mult dar nu reuseau sa intre in TOP 10. A fost sa fie de Craciunul asta. Mersi inca o data
-
Frumos ii mai sade cu triplele astea bengoase pe albastru egee. Sa te bucuri de ele si sa ai multi km fara probleme. BERGANBIER
Leave a comment:
-
E grele cu femeile astea. Parca-s facute de-o mama, toate, frate. Dar stii cum se zice...greu cu ele, greu fara ele. Mai bine cu, atunci. Mult succes si Sarbatori fericite.
Leave a comment:
-
Frumos tare Luci.....si eu visez la niste triple noi, dar mi-a sarit femeia in cap cand a auzit ca vreau sa le schimb........mai astept un pik..cine stie..
Leave a comment:
-
Multani de urari Valeriu. Astazi le-am pus pe masina, astazi am postat pozele. Si am si dat sfoara in tara cu ocazia asta.
Leave a comment:
-
Da...frumoase sa le stapanesti sanatos...si sa fii la punga gros si pentru anul care vine si sa iti indeplinesti si celelalte obiective.Gata cu sentimentalismele.
De ce mama zmeului nu ai dat de stire cand s-a facut modificarea?
Leave a comment:
-
Multumesc de urare.
Total pe porbagaj? Doua explicatii. Una, pentru am avut doar aceste litere disponibile. Proveneau de la un SEAT TOLEDO. Alta combinatie de litere nu mi-a trecut prin cap.
Asta o explicatie si a doua ar fi ...ca incepe sa arate asa cum mi l-am dorit, loganul meu. Tinde spre total, adica.
Leave a comment:
-
Multi km inainte fara probleme
dar dc i-ai scris "total" pe portbagaj ?
Leave a comment:
-
Intre timp, acel cheder despre care vorbesti, a disparut. A aparut in schimb piesa lipsa din acest puzzle al kitului fata. Acum este complet.
In alta ordine de idei, my blue ride GL 99 RLR, a primit de Craciun, triple noi. Pentru cei necunoscatori, my blue ride si eu avem aceeasi zi de nastere, ca sa spun asa. 25 decembrie. In ultimii trei ani, mi-a fost alaturi, zi de zi. Si ii multumesc pentru asta. Si tot ei, ii datorez prietenii pe care ii am , in loganclubul Galati. Multumesc.....Valeriu, Mircea, Emil, Florin, Iashca, Nicusor, Daniel, Adrian. Si nu numai lor. Tuturor celor care prin loganclub Galati, duminica de duminica imi aduc aminte ce inseamna prietenie. Va multumesc tuturor. Gata cu sentimentalismele. Acum pozele...........
Leave a comment:
-
Nu ma refeream la baza spoilerului intre proiectoare.........nam mai vazut decat mare dar da super bine!!!!
Leave a comment:
-
Nu cred ca am inteles despre ce buza de cauciuc este vorba. Chederul contur al compartimentului motor sau care? Si mersi
Leave a comment:
-
Cezar, sincer nu stiu exact. Ceva din Italia. Nu o marca cunoscuta oricum. Si...mersi
Leave a comment:
-
Felicitari pt munca depusa.
Filtru de aer l-ai pus bine, insa atentie la umezeala.
Ce filtru de aer este?
Leave a comment:
-
Astazi my blue ride a implinit 30,000 Km. Si tot luna asta implineste 3 ani.
Leave a comment:

Leave a comment: