My Blue Ride , GL99RLR

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• anonimboy
    replied
    Dap este mai stabila , dar o sa iti distruga telescopele stok ptr ca ele nu isi mai fac intreaga cursa numai bine !

Leave a comment:

• lupulucian
    replied
    Este alta masina. Nu nu numai mai stabila, ci este o alta masina. Iar chestia cu 120 km nu mi se intampla. Nici la 130, 140 sau 150 km. Mai mult n-am mers. Dar o s-o fac. Recomand tuturor. Montajul m-a ajuns 100 RON.

Leave a comment:

• dany_6900
    replied
    Cat te-a mai ajuns montarea arcurilor?E mai stabila acuma dupa 120 km/h ?

Leave a comment:

• lupulucian
    replied
    Originally posted by B-64-MVP View Post
    Dap cam asa se pare, eu stiu de 86 cp, plus cresterea aia de 5-8 cai pe care o primesti, tot nu faci 98 de cai, sa nu mai punem la socoteala tipul uleiului si conditiile atmosferice si starea filtrului de aer. Nu am spus nimic cu rautate dar vroiam sa stiu cum ai ajuns la 98. Respect lucian.
    Respect si tie. N-am nimic cu nimeni. Noduri in papura se pot gasi oriunde, insa.
    Asa mi-au spus atunci dupa resoftare, cand am dus-o pana la 5800 de ture pe fiecare treapta, ca am in jur de 98 de cai. Cum zicem, noduri in papura se pot gasi oriunde.

Leave a comment:

• B-64-MVP
    replied
    Dap cam asa se pare, eu stiu de 86 cp, plus cresterea aia de 5-8 cai pe care o primesti, tot nu faci 98 de cai, sa nu mai punem la socoteala tipul uleiului si conditiile atmosferice si starea filtrului de aer. Nu am spus nimic cu rautate dar vroiam sa stiu cum ai ajuns la 98. Respect lucian.

Leave a comment:

• lupulucian
    replied
    Este topicul meu. Postul tau nu-si avea rostul. Revin cu un grafic tiparit si scanat.

Leave a comment:

• Cezar
    replied
    Eu doar am raspuns la intrebarea MVP-ului.
    Acum ca vin cu alta intrebare: cat e cuplul acum? De la ce rpm incepe? care e plaja in care se mentine la valori maxime?
    Toate cele bune.
    PS: postul tau chiar nu isi avea rostul
    Last edited by Cezar; 14 September 2008, 17:19.

Leave a comment:

• lupulucian
    replied
    Originally posted by Cezar View Post
    @mvp: motoarele au stock 87 cai, iar cresterea de cai e undeva la 5-8. Vb cu ggi.
    Exista vreun dealer Dacia in Romania sau in lume care iti da vreun alt act decat cele de genul : factura proforma si carte de identitate, acte in care sunt inscrise doua puteri ale motoarelor? Si-a cumparat cineva Logan in Romania, dupa un test de putere pe stand? Nu exista doua motoare identice ( de acelasi tip ma refer ) pe Logan. 0.5 cmc si tot difera de la unul la altul. Dar softul este acelasi pe tipul de motor ( ma refer aici la cele din acelasi lot ). Tocmai din acest motiv se realizeaza resoftarea pe softul original extras de pe masina respectiva. Altfel exista un soft pentru 1.4, unul pentru 1.6 si asa mai departe...
    Cine cauta crestere de putere la resoftare? Cezar, tu? Sau vrei o alta curba de cuplu mecanic? Putere sau cuplu? Ce cauti dupa resoftare? Puterea maxima o avem sus in turatie si inainte si dupa resoftare. Conduci dupa 5000 de ture? Cat de des? Atunci.................................?
    Last edited by lupulucian; 14 September 2008, 17:14.

Leave a comment:

• Cezar
    replied
    @mvp: motoarele au stock 87 cai, iar cresterea de cai e undeva la 5-8. Vb cu ggi.

Leave a comment:

• B-64-MVP
    replied
    Lucian am si eu o intrebare la tine: cati cai aveai inainte de remapare???

Leave a comment:

• shokaliptiku
    replied
    Felicitari ... Lasata mai jos arata si mai bine !

bvo

Leave a comment:

• lupulucian
    replied
    Originally posted by Thejock3r View Post
    Mi se pare chiar utile ;) Numai bine !
    Oricum, sunt in faza de prototip. Dupa ce am facut deja cateva sute de kilometri, am niste idei de imbunatatire a duzelor. Oricum ideea va ramane aceeasi, nu se va modifica duza.

Leave a comment:

• Thejock3r
    replied
    Mi se pare chiar utile ;) Numai bine !

Leave a comment:

• lupulucian
    replied
    Cum spuneam, revin cu imagini si cu un filmulet, cu duzele spalator parbriz montate pe stergatoare. Merg destul de bine, asa cu cate 4 orificii pe fiecare stergator. Presiunea insa este foarte mare. Pompa, totusi face fata la aceasta presiune.
    Si bineinteles, mi-am imbracat volanul in piele. L-am trimis in Craiova. Nu spun la cine, pentru a nu face reclama, dar meseriasul are topic pe loganclub (pentru cine este interesat). Volanul a iesit destul de bine, in conditiile pe care meseriasul le-a avut la dispozitie ( criza de timp ). Ii multumesc cu aceasta ocazie pentru promptitudine.
    Attached Files

Leave a comment:

• lupulucian
    replied
    Acesta este un GRAFIC CU 98 DE CAI...................
    A ramas la Dimsport Bucuresti (Sos. Dudesti-Pantelimon Nr 44, Sector 3 ). Intreaba de Andrei.
    Stima si tie.

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google