dau bine jantele la culoarea masinii; ar trebui sa scapi si de bandoul cromat de la grila; o parere...
bafta
Loganul Meu TM-11-MCC
Collapse
X
-
E frum dar frum sunt si jentile sa o stapanesti sanatos si fara evenimente spor la tunat
Leave a comment:
-
Mai bine arata Golanul tau, fara alte chestii cromate pe el, simplu, cu folii pe geamuri, jenti vad ca i !...arata beton, incearca !...succes
cu stima kenjiro
Leave a comment:
-
Imi plac jantele .. da bine.. de chestiile cromate... ai putea sa le lasi dupa parerea mea..dau bine pe culoarea asta...
Numai bine,bafta in continuare.
Leave a comment:
-
Salutare Blondu_75,părerea mea e ca ar trebui sa dai jos chestiile alea cromate de pe manere si capacul de la rezervor.Per ansamblu arata bine Logănelu,dar cu folie pe geamuri si cu tot ce ai negru vopsit in culoarea masinii cred ca arata mult mai bine,mai finuță.E doar o părere,tu normal c-o faci cum îti place.Oricum orice-i faci in continuare iti doresc bafta si cati mai multi km fara probleme.
Leave a comment:
-
Astazi am mai facut o modificare,am schimbat tabloul de bord cu unul de prestige cu CB si CI cu cu lumina albastra cu ace rosii.o sa postez si niste poze dar momentan nu pot si nu stiu din ce motive
Leave a comment:
-
N u stiu daca ai vazut ultimele poze dar parbrizul este curat in reste se poate sa urmeze inca multe modificari!!!!!!!!!!!!!!!
Leave a comment:
-
Salut blondu...obiectii la masina..acum tu faci ce vrei: pe parbriz dau urat alea..a mai facut referire un coleg SDP... lasa-l curat....nichelu de la manere e urat...capacul de la rezervor...recomandari practice: o folie pe spate... un capac clean
salut
Leave a comment:
-
frumos golanu, jentile arata super, parerea mea este sa vopsesti tot ce este negru in culoarea masini, bafta in continuare.
Leave a comment:
-
A venit caldura si am schimbat anvelopele de iarna cu unele de vara pe niste jante noi
Am sa atasez si niste poze pentru pareri!!!!!!!
Leave a comment:
-
Eu cred ca trebuie sa faci un alt topic pentru cauciucuri sa vada lumea.
Frumoasa masina toate cele buna.
Leave a comment:
-
nIMENI INTERESAT DE ANVELOPE????????????????????ASTEPT OFERTE!!!!!!!!!!!!!!
Leave a comment:
-
Am de vanzare 4 anvelpe CEAT SPIDER de vara rulate cam 30000km dimensiuni standard 185/65/15 pret 300 ron
Leave a comment:

Leave a comment: