scz de off
eu am pastrat stickerul de la arce
cine-l vrea?
) NYT il vrei tu sa-l pui pe Hummer?
)
eu am pastrat stickerul de la arce
cine-l vrea?
) NYT il vrei tu sa-l pui pe Hummer?
)

)).
.
)
!!
?
masina arata bine...;)bafta!
.
). Cu planetara sa il intrebi pe tomu
)), oricum nu m-am suparat pe el, se intampla, asta e. O fac si eu usor usor dar si cand iese....pai sa iasa nene, nu vreau sa-mi bat joc deloc de masina. Vor urma si jantele, daca transportul iese cum trebuie o fac gen rally asa, am testat o janta aseara de chestie si e....mortal
. Nu voi da jos stickerele cu H&R, evidentiaza caii putere dati in plus de aceste doua stickere, asa se spune
si lasa-l pe Cosmin, este de-al nostru, se vede ca are carisma de fotograf, observa tot
.
)
) glumesc, sa nu se supere
. 30 de roni arcul dreapta schimbat in 4 minute
.
)) ), daca nu se intampla il mai tineam cel putin pana la 400.000 de km., e bine ca pe-asta nou il tin pana la 1.000.000
, apoi cu filetul de imbus de la amortizorul dreapta fata, s-a rupt imbusul ina acel locas, apoi s-a rotunjit zona.... . Am fost cu Canto sa iau ulei pentru cutie (multumesc inca odata Canto!), ne-am plimbat noi prin cateva benzinarii si la un anume OMV (parca?) am cerut, normal, ulei de cutie pentru Logan. Ce-mi spune angajatul de acolo... La ce-ti trebuie
? Si eu, pai sa iau altul ca imi schimb arcurile cu unele sport si am scos planetara din greseala, s-a scurs tot uleiul. Platesc eu si face angajatul, am si eu Logan, iti pui arcuri sport ca sa rupi oalele
))???hahahaa. Impresie de roman autentic, i-am zis ca sunt arcuri sport nemtesti speciale pentru Logan, la care meserie ala "aa pai asa da, sunt bune", spuneti si voi mentalitate...
. S-au pus 3 arcuri, tomu si-a rupt un imbus in amortizor ca si mine si a renuntat sa mai mestereasca la a lui, apoi cu aparatul de sudura care era foarte sinistru, ramaneam fara curent, palpaia un bec de nebun etc. Ghinion maxim, azi de dimineata dupa ce am pus arcul bine ca am observat ca fasaia cauciucul pe dreapta spate ca altfel o gaseam pe janta si tot asa.... . A meritat per total, sunt foarte multumit, a circulat si TATA!! cu ea si i-a placut foarte mult, nu a avut nimic de obiectat, ma incurajeaza pe viitor la modificari insa nu si la bani
). Vor urma imbunatatiri!!
. Multumesc si pentru ajutorul pe care mi l-ai fi putut da!
!
. De curand si clio dci, nu stiu ce versiune, cred ca de 70 cp, ma tin de el si in viteza trec de el daca se da la o parte
. Masina merge bec si nu merg la consum, asta e bine
.
. E 1.4 lasat de tot de km., da' ce-o sa se mai lase in timp neicaa...inca este in rodaj si acum, nu s-a lasat de tot
. Dupa 80 km/h ala de 65 nu mai trage deloc
), a mea da.
), senzatie, una e sa schimbi la 3500-4000 rpm, alta e la 5500-6000 rpm. A lui tata e caz special, am vazut pe carte putere maxima la 3750 rpm., tata schimba la orice masina la 2800-3000 rpm., cutie lunga, consum mic, trage bine, este "fortat" sa mearga mai tare
.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.

Comment