tiit tiit tiit umilinta
nu inteleg ce wtf mai astepti
ai facut filmuletul ?
nu inteleg ce wtf mai asteptiai facut filmuletul ?
cand esti tanar ......
, ... am stat de vorba cu Tudor si i-am cerut ajutorul referitor la ce jante ar merge pe masina mea, cele care mi le-a recomandat imi plac, mi-a spus modelul ( borbet t 9j ),insa problema e ca nu ma pricep ce sa caut...ma refer la masuri...in situatia in care vreau sa-i pun si arcuri H&R, iar ptr asta el mi-a recomandat sa iti cer tie o parere...pun aici 2 poze care el mi le-a facut...

We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.

Comment