secretos rau asta micu
) ... trage binee rau masina oricum, felicitari ! Ne mai dam cand se incalzeste
. M-am plimbat cu ea aseara. Din pacate (din punctul meu de vedere) e mult mult mult mai galagioasa evacuarea acum dar masina trage foarte bine de la 4000. Adevarul e ca nu iti dai seama foarte bine cand te dai la ea dar cand faci comparatie cu alte masini iti dai seama ca trage.
)
). Vroiam sa-ti vad reactia a 2-a oara cand te batusem nitel
, tu care stiai ca a ta tragea mult mai bine dupa ce ti-ai pus evacuarea.
. M-am plimbat cu ea aseara. Din pacate (din punctul meu de vedere) e mult mult mult mai galagioasa evacuarea acum dar masina trage foarte bine de la 4000. Adevarul e ca nu iti dai seama foarte bine cand te dai la ea dar cand faci comparatie cu alte masini iti dai seama ca trage.
)
). Chiar trebuie sa schimb capetele de bara, acuma pe bune
).
. Si sa ma f?t si eu in prelungirea barii de sub spoilerul fata, imi juleam pielea de pe mana cand dadeam la cric, ai dreptate CGK-ule
). Pun si o poza mai veche care imi place mult
.
)
)........
)))
.
)... si pe furtunele de la injectoarele de GPL
.
)
). Aia standard nu se pune
).
)........
)))
). Totul pana ma oftic iar deocamdata tot full ramane. Full fara.. trapa, piele, cutie automata, webasto, geamuri electrice spate, ABS, EBV, AFU, ETC. ETC.
.
). Motorul merge rotund iar cateodata se balbaie dar isi revine. Pe evacuare se aude cel mai bine daca e sa balbaie.

). Vad cu gumele la Borbeturi... am si ceva cheltuieli de facut cu casa iar, vreau sa merg si la Brasov, sa fac directia oleaca, vreau si Dyno, soft final, multee
.
. Maxim!
)). Masina aia e facuta sa nu traga...
)). Vorbim ma! dupa "amenintarile" lui Amza => Amza in viitor il bate pe FOF...hahahaa
)).
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.

Comment