Respectul fata de clienti din partea Omniasig si BRD(doar credit auto)

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Eu nu am intampinat probleme cu procesarea dosarului,etc.Au platit la timp.Un sfat PENTRU CEI DIN BUCURESTI.NU mergeti pentru reparatii la TOP LAC SERVICE.La partea de vopsitorie sunt praf,adicamereu dupa vopsire vei mai avea cate ceva de remediat
  micutzu666
  Loganist de 5 stele
  Last edited by micutzu666; 11 July 2011, 08:37.
  Vrei sa te remarci ca fiind idiot?Atunci da quote la ultimul mesaj postat!!

  Comment


  • Am luat in 2008 o masina noua prin credit de la BRD cu CASCO la Omniasig.
   In iulie am primit instiintarea de reziliere a contractului de asigurare CASCO, cf Art. 19 Denuntarea Contractului (19.1).

   Dupa cum ati spus, BRD are interes ca cel creditat sa aiba o polita CASCO valabila.
   Insa aici intervin urmatoarele conditii, impuse de BRD:
   1) asigurarea sa fie cesionata creditorului (ceea ce mi se pare ok)
   2) suma asigurata de polita sa fie suma creditului obtinut, adica valoarea initiala a masinii in 2008.

   Ei, aici este problema: valoarea masinii scade de la an la an si nici un asigurator nu face o asigurare la o masina cu 3 ani vechime la valoarea ei initiala.

   Aici am cateva intrebari pentru cei trecuti prin asta:
   a) ati avut o astfel de conditie (2) de la banca?
   b) care sunt avantajele incheierii unei polite la un asigurator care are conventie cu BRD?

   Mersi.

   Comment


   • Astazi am introdus masina pentru reparatii pe o polita de asigurare ASIBAN(in prezent Groupama). Totul a fost OK pina in prezent ...urmeaza sa vad cum se finalizeaza. Au fost doua evenimente care au cauzat ..probleme in ceea ce priveste integritatea masinii. Nu mi s-a spus ca se modifica contractul de asigurare (franciza...etc....) doar ca trebuie sa mai platesc reactualizarea politei de asigurare pina la sfirsitul anului ....ceva de genul a 40-50 de lei ceea ce ar fi OK!! Sper sa nu am surprize la ridicarea masinii!!@

    Comment


    • In mod normal nu ar trebui sa ai probleme cu Groupama. Ei au incheiat contract de decontare directa cu service'urile Dacia-Renault.

     Ca exemplu, mie mi'au eliberat masina din service inainte de a se trimite devizul, doar cu un telefon agentului de constatare a daunelor.


     Suma pe care va trebui sa o platesti tu, cei 40-50 de lei, reprezinta reintregirea politei, adica in caz de dauna totala, masina va fi evaluata la aceeasi valoare ca si inainte de dauna asta, fara a se scadea din suma asigurata valoarea reparatiei actuale. Cam asta am inteles eu de la brokerul meu, sper sa intelegi si tu ce am vrut sa zic!
     If it ain't broke, don't fix it!

     Comment


     • Mersi Niky B pentru lamurire!!! In principiu am inteles de la agentul de asigurari, acelasi lucru pa care il spui si tu!! Sper doar sa nu am parte de surprize de genul povestite de colegii nostrii de forum. Stii ...e chestia cu ....cite bordeie .atitea obiceie!!!
      In mod normal nu ar trebui sa am surprize!!

      Comment


      • Am rezolvat-o!! Parca nu-mi vine sa cred ca a fost asa usor!!

       Comment


       • In urma unei reparatii prost executate mi-a aparut rugina pe aripa si usa stanga.S-au mai adunat de-alungul anilor mici zgarieturi,lovituri si un parbriz crapat.
        Cum as putea sa le cuprind pe toate intr-un singur dosar si mai ales cum as putea sa-mi inlocuiasca cele 2 repere ruginite?

        Comment


        • Despre casco

         Eu am asigurare casco din 2007 la un Logan achiziționat prin credit si pana acum ceva timp am avut niste mici avarii si am deschis dosar de dauna si am primit raspuns din partea Omniasig pentru ca la ei am poliță si spune ca nu poate sa dea curs la acest dosar am mai făcut o cerere de reexaminare si au spus ca își mențin puntul de vedere si nu stiu cum sa mai procedez daca știe cineva aștept un raspuns

         Comment


         • poate ca masina face in curand 10 ani?

          peste 10 ani nu prea mai asigura nimeni. din pct lor de vedere investitia e prea mare raportat la valoarea masinii. eu cred ca de asta refuza

          @dodo

          tot ce se repara la service autorizat nu mai poate fi reparat tot pe casco

          exista clauza in contract care spune asta. de asemenea, daca duci masina in reprezentanta/service autorizat, asiguratorul nu-si asuma nici un risc cu privire la ce poate pati masina acolo, adica daca dne fereste ia foc servicu nu e problema lor, nu te despagubesc

          asa ca nu ai ce sa faci, daca masina a fost reparata pe casco in reprezentanta/service agreat prost asta e , nu mai poate fi reparata tot pe casco din cauza incompetentei celor de acolo
          cristi....
          Loganist de 5 stele
          Last edited by cristi....; 4 December 2016, 18:16.

          Comment


          • evitati omniasig... nu despagubesc la valoarea reala... taraganeaza dosarele etc. au ajuns la fel de hoti ca si carpatica astra etc mai ales ca acum au tot scazut politele de rca poate scad si la casco la firme decente gen allianz sau generali.
           @Georgik: plangere la ASF pentru ca se pare ca pana acum ai platit degeaba cand ai si tu nevoie nu se poate... dar banii ti i-au luat.
           faci plangere la ASF, atasezi hartiile de la ei etc etc

           @cristi.... : oare cand i-or fi luat banii pe casco i-au precizat ca face masina 10 ani? sau ce e luat e bun luat si il sicanam noi dupa aceea?

           Comment


           • la rca tot cresc politele, nu stiu cum sa zic. de la 150 de lei in 2009 b0, (nu mai retin daca pe 6 luni sau pe 1 an) la 430 in 2016 b12 )

            omniasig au fost f ok cat masina a avut pana in 5 ani. apoi am fost 2 ani la groupama si nu am fost f multumit (cand am avut o dauna mai mare au inceput sa strambe din nas... ca e dauna totala, ca e prea scumpa reparatia, masina veche, etc, iar la prima dauna raportata nu au vrut sa-mi faca pe acelasi dosar o mica indoitura la aripa fata pt ca ei nu inteleg traiectoria griblurii, cum de a ajuns acolo. eu le-am zis "domnle, eu am fost in masina, nu in afara ei cand a avut loc incidentu, eu iti zic avariile care le-am vazut", pai da dar trebuie sa deschideti alt dosar, pe asta nu se poate ca nu reiese traiectoria. mno, f...in ea de traiectorie, am lasat-o balta, nu am am deschis alt dosar, prea mare deranju cu desene, reconstituiri, 100 de declaratii, ti se face si scarba). acu am revenit la omniasig. anu trecut i-am pasuit dar la primavera ii incalt cu 2 elemente de revopsit, daca nu mai incaseaza nici o ciobitura in iarna asta, eu incerc sa limitez riscurile cat se poate

            la dauna app totala nici macar nu a fost din vina mea, altu a intrat in mine si cum respective alea la euroins mi s-a sugerat sa o fac pe cascou-u meu, cu regres. asa ca asiguratorul meu nu dadea bani de la el, oricum urma sa ii recupereze integral de la rca-u asiguratului, dar tot au facut mutre si mofturi. pana la urma s-a rezolvat intr-un final

            eu cred ca asiguratorii nu au proprietatea termenului de dauna totala.

            nici macar asta nu e dauna totala )

            https://www.youtube.com/watch?v=TBryZaK9Qzc
            cristi....
            Loganist de 5 stele
            Last edited by cristi....; 5 December 2016, 22:52. Reason: Automerged Doublepost

            Comment

            Working...
            X
            Anulare DPF
            Politica de Securitate Google