Respectul fata de clienti din partea Omniasig si BRD(doar credit auto)

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • #76
  pai se duce dar nu ii mai face nimeni fara fransiza asa ca mai bine ar ramane aici in continuare. asta bineinteles daca nu gaseste in alta parte mai ieftin sau cu fransiza mai mica.
  vom fi iarasi ce am fost si mai mult decat atat !

  Comment


  • #77
   Mah mai da-i dracu'...doar nu ti-o lua masina, banca. Ce sa faca cu masina?Si asa sunt disperati ca si-au tras parcuri auto in urma incapabilitatilor de plata. Dincolo de tot limbajul asta de lemn, fiecare isi vede interesul. Banca n-o fi cretina sa-ti ia masina ca s-a reziliat contractul de CASCO...iti faci CASCO la alta companie (recomand Generali) cesionata catre banca si gata.
   In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

   Comment


   • #78
    eu imi fac casco si la bingbang srl sau la pidibom srl dar atata timp cat se respecta desfasuratoru de plata si fransiza zero . nu am eu nici o vina ca ei au divortat cu omniasigu. eu pe 7ani am semnat un contract care contine un desfasurator de plata... eu ii caut de carii daca se modifica acele sume

    sigpic

    Comment


    • #79
     nu stiu exact unde dar in contract scrie clar ca daca ei (Omniasigul) denujnta cntractul sunt obligati sa restitue suma platita catre ei pe timpul contractului mai putin acele sume folosite la reparatii

     Comment


     • #80
      chiar te rog sami zici si mie unde scrie asta sa stiu sa le zic

      sigpic

      Comment


      • #81
       Art. 19 Denuntarea Contractului
       19.1 Ca urmare a producerii riscului asigurat si nu mai tarziu de 60 de zile calendaristice de la definitivarea raporturilor cu privire la dauna, Omniasig are dreptul de a denunta, cu un preaviz de 15 zile calendaristice, atat prezentul contract cat si alte contracte incheiate cu acelasi Asigurat

       19.3 Omniasig va restitui partea de prima referitoare la perioada pentru care si-a exercitat dreptul de denuntare, cu exceptia cazului de intentia in producerea riscului sau fapte cu consecinte grave si deosebit de grave potrivit legislatiei penale in vigoare....etc..

       Cam asta e...
       Last edited by 77sky; 20 May 2009, 22:10.
       Logan Ambition-dCi, 70 CP (+25); C.V.-JR5, A.H.; barza sosita in 2007, iulie

       Comment


       • #82
        Dupa reclamatia facuta la OPC, am primit urmatorul raspuns, ca, conform articolului 19, au acest drept, cu toate ca este o clauza abuziva,
        Am sunat si am vorbit la banca, ei mi-au zis ca ma pot muta la alta firma de asigurari agregata BRD, cu care ei au contracte pt un CASCO cu pret redus, DAR, trebuie sa astept pana fac anul de credit

        Dupa reclamatia facuta la OPC, am primit urmatorul raspuns, ca, conform articolului 19, au acest drept, cu toate ca este o clauza abuziva,
        Am sunat si am vorbit la banca, ei mi-au zis ca ma pot muta la alta firma de asigurari agregata BRD, cu care ei au contracte pt un CASCO cu pret redus, DAR, trebuie sa astept pana fac anul de credit
        Last edited by demonhunter; 20 May 2009, 22:13. Reason: Automerged Doublepost

        Comment


        • #83
         e cineva care a finalizat scandalu cu ei? daca da cum? chiar v-au anulat ei fortat contractu , in baza art 19.1? s-au ce s-a intamplat?

         sigpic

         Comment


         • #84
          Eu ma gandesc la niste chestii
          Asadar unii asiguratori realizeaza ca in loc sa aiba profit din aceasta afacere, pierd. Si isi zic ei sa "instituie" fransiza, la contractele in derulare, daca nu...Pa!
          Mmm...Intr-un fel sunt de acord cu fransiza, pentru ca disciplineaza asiguratul, nu mai face mici accidente, pe baza gandirii, "Las' ca am Casco..."
          No..amu: sunt o groaza de oameni carora li s-au micsorat salariile si altii au ramas far' de sluba; ei se pot duce la asigurator si pe acest motiv sa li se micsoreze prestatiile contractuale?
          Acum intelegeti? E vorba de egalitatea drepturilor si obligatiilor contractuale.
          E vorba de riscul in contract, unii gandesc strict in profit, or, in dreptul comercial exista acest termen de risc comercial, iar societatile cu activitate in acest domeniu (asigurari) ar trebui sa il stie cel mai bine.

          In concluzie: sunt contracte de asigurari in derulare, e firesc sa fie lasate sa ruleze in conditiile contractuale initiale pe baza carora fiecare a consimtit, isi cunostea (sau nu...) riscurile si obligatiile care derivau din asemenea conventii.
          A...ca realizeaza marea corporatie ca a avut o gandire anticipativa, pe niste ani buni...proasta, atunci reanalizeaza contractele si celor nou veniti li se ofera noile conditii, asadar cu fransiza...
          Ciudata este echitatea asta
          Logan Ambition-dCi, 70 CP (+25); C.V.-JR5, A.H.; barza sosita in 2007, iulie

          Comment


          • #85
           cum ar zice americanu , lose some and win some...

           oricum revenim , a rezolvat cineva ceva? are cineva vreun raspuns oficial.
           eu ma gandesc sa-i comunic dudui alina de la omniasig ca face abuz de functie(si stiu ca e caz penal chiar daca e vb de firma privata)

           dece face abuz de functie ?
           Ea imi va anula fortat contractu , ptr ca omniasigu(sediul central bucuresti) ii da acest drept . drept dobandit printro nota interna intre omniasig si BRD.(care e da o iei de unde nui... pe sistem prinde hotu scoatei ochi)
           Ii da acest drept daca eu nu accept fransiza sau nu reziliez eu contractu. si cum ea nu are nici o dovada ca eu am luat la cunostiinta (despre aceste ``optiuni``) se numeste abuz de functie. corect e abuz de functie ptr ca a luat o decizie incorecta in cadru firmei . o sa-i comunic si lucru asta daca continua sa ma trateze ca pe un ``***** cu ochi`` ma refer la gesturi , tonul vocii , felul in care ma privea...
           deci fac si eu pe prostu si la nevoie ii bag ``sah mat papusa``
           Last edited by SoNyKeL; 24 May 2009, 23:47.

           sigpic

           Comment


           • #86
            Originally posted by beso View Post
            Mie mi-au deschis dosar de dauna acum o luna in Cluj pentru o paguba de aprox. 15 mil., am reparat au dat acceptul de plata fara comentarii, si nu mi-au spus nimik despre nici o fransiza sau denuntare. Am contract pe 5 ani, fransiza 0, credit BRD, a trecut un an. Dar poate sunt un caz izolat, un fericit... Se poate...
            besso daca ai deschis inainte de 1 aprilie nu te-au incaltat inca, dar data urmatoare te vor agata cu fransiza sau reziliere, si depinde cand ai facut contractul de asigurare, Omniasig face asta celor cu polite in perioada 2 martie 2007 - 1 martie 2008
            Logan ABS plus 1.4

            Comment


            • #87
             polita o am din mai 2008 si ultimul dosar deschis este din 31 martie )
             Dacia Logan Prestige, 1.6 16V, gri comet...

             Comment


             • #88
              Eu am primit azi scrisoare din partea Omniasig prin care ma anunta ca imi reziliaza contractul. Nu ofera foarte multe lamuriri, mi se pare chiar destul de slab formulat, am sa il scanez si am sa il postez mai tarziu, insa invoca clar articolul 19.

              Nu sunt de acord cu unele chestii care s-au spus ca romanul a facut si a dres. E vina societatilor de asigurari, pentru ca atunci cand am luat masina nimeni nu a facut o analiza, omul asta e incepator oare putem sa ii dam full-casco in orice conditii? la momentul respectiv tin minte ca am intrebat daca pun alarma se reduce ceva la pret raspunsul a fost ca nu conteaza. Pe ei nu ii interesa la momentul respectiv decat cresterea bazei de clienti cu orice scop, in detrimentul calitatii, iar acum isi bat joc de oameni. Sa ii traga la raspundere pe cei din managementul societatilor de asigurare si nu pe oameni.

              Articolul 19 este un articol abuziv, impus, contractul oricum nu il puteai negocia, banca oricum nu prea accepta alt asigurator, banii de la noi erau buni la momentul respectiv pentru ca erau bani siguri - repet datoria fata de Omniasig era preluata de BRD, asta insemna ca "no matter what" banca platea banii aia din oficiu daca eu nu aveam bani in cont pentru rata casco, spre deosebirea de colegu' de servici care are rata casco, dar daca la mijlocul anului nu mai are bani a oprit plata si gata.
              Logan ABS plus 1.4

              Comment


              • #89
               da vreun avocat p-aici nu este? sa ne spune cu art. 19 asta care-i treaba. Daca clauza e abuziva, numai in instanta se poate anula articolul? sau e vina noastra ca nu trebuia sa semnam, si nu trebuia sa luam rate de la brd si de fapt... greseala noastra este ca am vrut masina si n-am avut toti banii?
               Dacia Logan Prestige, 1.6 16V, gri comet...

               Comment


               • #90
                Pai esti norocos, sau o sa afli peste un an daca vei fi in aceasi situatie ca noi, cei care au luat credit brd dacia logan dupa 1 martie 2009 o cota mai mare din valoarea autovehicolului de plata, si aveti fransiza 0% in continuare. Cei care au incheiat in perioada 2 martie 2007 - 1 martie 2008 au cota 3,15% din valoarea masinii si fransiza 0,00%.

                Eu personal cred ca o sa va salte si voua cam peste un an contractele, psihologia in Romania e inchei polita acum, fac ceva zgarieturi si las se adune si cam la doi ani de la incheiera acestor polite la gramada incepe asiguratorul sa simta si nu ii mai convine.
                Logan ABS plus 1.4

                Comment

                Working...
                X
                Anulare DPF
                Politica de Securitate Google