Consiliere daune

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Si inspectorii de daune Groupama sunt salariatii lor.
    Ca sa eliminam interepretarile malitioase, inspectorii de daune Groupama au contract de munca semnat cu Groupama.

    Comment


    • Originally posted by Niki View Post
      @kosfunny - unui prieten i s-a refuzat de catre Astra, reparatia in regie proprie, un motiv/pretext fiind ca masina-i prea noua (Logan, 2010). L-au trimis direct in reprezentanta.
      r

      Ciudat , cine stie ce o fi fost in mintea inspectorului. Trebuia sa faca o cerere in scris.

      Comment


      • vesti bune
        am fost azi la inspectorul de daune, a vazut, din start a zis ca se schimba, am completat o declaratie, mi-a dat 2 hartii si m-a trimis la tinichigerie la sima bayer.
        le-am spus alora ca vreau sa vad bara in momentul in care vine, o vor vopsi inainte si ma vor chema pentru montaj.

        nu ma asteptam sa fie asa de usor... surprins placut despre groupama. acum sper sa fie seriosi si cei de la reprezentanta dacia.

        toate cele bune !!!

        Comment


        • Asistenta,Consultanta , Reprezentare

          Dat fiind faptul ca nu sunt strain de domeniul asigurarilor am hotarat sa deschid acest subiect de discutie pentru cei care au nevoie (personae fizice sau juridice) de Asistenta, Consultanta, sau Reprezentare la societatile de asigurare in cazul in care au fost implicate in evenimente rutiere soldate cu daune materiale si/sau vatamari corporale, si trebuie sa mearga la asigurator ca sa deschida dosar de dauna.
          Putem discuta si pe tema "Constatului amiabil" , in ce conditii se incheie , cum se completeaza , care sunt pasii de urmat pana la reparatia masinii.
          Un alt aspect este acela al gasirii unui service care sa aibe decontare directa cu societatile de aigurare si sa fie competitiv in acelasi timp , supravegherea reconstatarilor si urmarirea dosarului pana la inchidere.
          Nu ezitati sa ma contactati pentru a sti ce acte sunt necesare deschiderii unui dosar de dauna si care sunt etapele pana la incasarea despagubirii sau reparatia masinii.
          Deasemenea nu ezitati sa ma contactati in cazul in care aveti nevoie sa incheiati pentru masina , rulota , remorca , parcuri auto, o polita RCA, CASCO sau orice alt fel de asigurare. Piata este libera , si o oferta in plus nu strica niciodata.
          Pentru politele CASCO ar fi bine sa va familiarizati in primul rand cu termenii folositi de asiguratori , sa luati 2-3 cotatii de pret si abia dupa aia sa incheiati o asemenea polita.
          Va doresc drumuri bune si fara evenimente !
          ADRIAN Vatamaniuc
          0727.883.438

          Comment


          • In caz ca nu ati observat acesta este un subiect deschis deja , dar oricum nu este rau daca mi se mai alatura inca un specialist , sper, pentru a da o mana de ajutor neconditionat colegilor cu toate ca postarea dvs mi se pare cam "comerciala" !
            Va pot include daca doriti si in proiectul "amdauna.ro" !

            Multumesc
            Last edited by kosfunny; 22 November 2013, 10:41.

            Comment


            • Am avut si eu un eveniment usor.
              Pe BACul ce trece Dunarea, inainte de a pleca, cel care a parcat masina langa mine, un Megane, si-a deschis portiera si a lasat-o sa se deschida fara sa tina de ea. Mi-a lovit oglinda, si mi-a indioit tabla vre 2-3 cm de la portiera si a sarit si putina vopsea. M-am dat jos l-am intrebat de ce nu e atent. Mi-a zis nonsalant lasa domne' ca nu e nimic. Nicio scuza nimic ca a gresit. A iesit si nevasta-sa ca ce domne nu are nimic. Din vorba in vorba mi-a reprosat sa imi fac un consult psihiatric ca am nevoie de ajutor. Deja a tecut la jigniri. Aici i-am cerut RCAul. Deja eram foarte nervos nici nu mai stiam cum sa reactionez. I-am cerut a doua oara RCAul si mi-a facut semn cu mana si zicandu-mi sa dispar. Am sunat un agent asigurari pe care il cunosc si un politist de la rutiera din Galati si m-au sfatuit sa fac plangere impotriva respectivului. Daca si-ar fi cerut scuze as fi lasat balta totul. Un baiat cu Logan de pe bac a vazut scena si mi-a recomandat pe cineva in Galati care trage acele indoituri cu o ventuza. Costa cca 100-150 lei. De ce as da din buzunarul meu?
              Daca si-ar fi recunoscut vina si si-ar fi cerut scuze ca niste oameni civilizati, altfel ar fi stat situatia.

              I-am verificat numarul in Cedam si are asigurare la Carpatica. Oricum nu o las asa. Trebuie sa se invete si oamenii astia nesimtiti ca lumea nu e a lor. Le-am facut plangere, sa vedem cum rezolva politia luni.
              Last edited by Archangel80; 23 November 2013, 18:04.

              Comment


              • Daca aveai Megane si tu, nu se indoia tabla, dar asta e marfa Dacia....

                Oameni civilizati in tara asta sunt cam 5% din populatie. Pacat ca ai nimerit din majoritate...pacat... imi inchipui ca ai CASCO si faci masina pe regres pe RCA-ul dobitocului.
                Dupa ce rezolvi cu politia si asigurarile, este cineva care face PDR in Galati. Poate asiguratorului ii surade sa achite o suma mai mica decat 700 de lei revopsirea portierei.
                E un thread aici pe forum cu PDR, grindina...

                PS: sper ca ai avut ispiratia sa faci cateva poze cu masinile alaurate, pe bac.
                Last edited by mr.K; 23 November 2013, 22:18. Reason: Automerged Doublepost

                Comment


                • Am poze. Nu stiu cat de relevante sunt. Eu as prefera sa-mi dea asiguratorul lui bani si sa-mi rezolv cu sistemul ala de ventuze.
                  Multa ciobanie in tara asta. Tin minte prin 2007 m-a atins unul intr-o benzinarie la aripa spate, eram cu o Solenza, a recunoscut imediat, si-a cerut scuze si am rezolvat civilizat la asigurator.
                  Lovitura nu e asa de vizibila iar zgarietura la fel. Daca ar fi fost om civilizat cedam si mergeam cu troaca indoita. Chiar nu-s genul de scandalgiu. Insa esti nesimtit, nu recunosti ca ai gresit, ma mai trimiti si la control, chiar nu voi ceda.

                  Comment


                  • In speta asta nu imi dau seama daca este accident rutier !
                    Intr-un accident rutier cel putin un vehicul trebuie sa fie in miscare. Daca respectivul a deplasat masina cu usa deschisa si astfel a lovit-o pe a ta se despagubeste pe RCA dar daca ambele stationau si dauna a fost provocata prin simpla deschidere a usii poti face plangere la Politie pentru distrugere dar dauna asta nu se acopera de RCA !

                    Comment


                    • Azi ma intalnesc cu un politist de la rutiera pe care il cunosc sa vad ce imi zice. Sambata am facut plangerea si am plecat spre Tulcea.
                      S-ar putea sa ai dreptate.

                      Am vorbit cu dna de la asigurari care imi face asigurarile, si mi-a comunicat ca RCAul acopera si astfel de daune. Atata timp cat bunul respectiv este asigurat, acopera orice tip de incident pe care il provoaca.
                      Last edited by Archangel80; 25 November 2013, 10:07. Reason: Automerged Doublepost

                      Comment


                      • Doamna care iti vinde asigurari sa imi scrie mie care despagubesc daune la consultanta@amdauna.ro si o trimit eu undeva sa faca niste cursuri de specializare gratuite ca pe viitor sa nu mai vorbeasca chiar orice cand vrea sa faca planul la vanzari ! Multi iau de bune toate aburelile vanzatorilor iar cand ajung in fata inspectorilor de daune traiesc cu impresia ca sunt acoperiti pentru orice dar respectivul are ceva personal cu ei si nu vrea sa le dea banii, sa le repare masina , etc.

                        Totusi eu tind sa cred ca nu i-ai spus ca ambele masini stateau parcate una langa alta.
                        Last edited by kosfunny; 26 November 2013, 00:01.

                        Comment


                        • Ba da, i-am zis. Vroiam sa fiu sigur daca acopera. Nu aveam ce sa-i ascund ei. Ea e la Astra, ciobanul are asigurare la Carpatica. Nu am Casco.
                          Oricum imi cam pare rau ca am fost la politie, chiar daca respectivul a fost cioban. Ii ia permisul cica 30 zile, vreo 10 puncte penalizare si amenda vreo 900 lei. Nu stiu exact.
                          Oricum daca rezolv in vreun fel cu asigurarea Carpatica a lui, hahaaa, mai dau pe aici cu ceva vorbe.

                          Comment


                          • Pentru ce sa ii ia omule permisul daca nu s-a produs niciun accident ???????????
                            Daca ceea ce ai patit tu nu este accident , ce regula de circulatie a incalcat celalalt sofer ??

                            Unul din motivele pentru care la Astra scartaie rau despagubirile este si faptul ca sunt multi angajati precum doamna ta , care vinde niste produse pe care nu le cunoaste !

                            Comment


                            • Chiar sunt curios cum se va finaliza.
                              Eu cred ca d-na respectiva nu a inteles cum s-a produs incidentul, permisul se ridica doar daca masina respectivului ar fi fost in miscare si ar fi atins masina ta. Dar nu e cazul.

                              Comment


                              • Kosfunny are dreptate. Daca nicio masina nu se afla in miscare, acela nu este un accident rutier.

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google