Discutii despre orice, mai putin pe teme politice

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Eu le spun soferi de ploaie.
    Dupa ce ca nu conduc decat de cate ori ploua mai tare pe an, spui ca li s-au muiat rotile si patineaza ambreiajele.

    Comment


    • Si le rugineste loganu' si le intra apa in vw.

      Comment


      • Se rupe barajul ! Aruncati copii in strada ! Fiecare ii recupereaza cum poate !
        Imaginati-va cum se circula in Bacau pe ploaie !
        "Toţi elevii din municipiul Bacău au fost trimişi acasă începând cu ora 11. Măsura bruscă, anunţată de primarul Cosmin Necula, a determinat o stare de panică genealizată în municipiul Bacău. Părinţii s-au văzut nevoiţi să-şi ia copii înainte de finalizarea orelor, unii dintre ei învoindu-se de la muncă. "

        Un mesaj al primarului Cosmin Necula, pe Facebook, a determinat reacţii în lanţ şi producerea unei stări de alertă în întreg municipiul Bacău. Primarul a anunţat că s-a luat decizia ca începând cu ora 11 să fie sistate cursurile din şcoli, pentru ca ...
        o/____\o
        (i)
        .........

        Comment


        • Nu stiu cum naiba ii gasesc partidele pe astia de-i fac primari, da-s unu' si unu': parnaiasi, feisbucisti... oameni capabili, nu gluma.
          Daca mai era Stavarache, nu mai era niciun risc de inundatii, ca ala era in stare sa fure si apa de pe strazi. De Sechelariu nu mai spun, ala fura orasul cu totul.
          Last edited by mr.K; 12 October 2016, 14:07.

          Comment


          • "După ce s-a creat haos în municipiul Bacău, primarul Cosmin Necula a transmis un nou mesaj pe Facebook: „Această măsură are un caracter PREVENTIV, nu este o situaţie de criză. Vă rog să nu credeţi în zvonuri sau mesaje panicante. Datorită ploii care continuă să cadă, există riscul ca subsolurile şi curţile şcolilor, să fie inundate. Pentru a evita orice disconfort cauzat copiilor, s-a luat această măsură cu caracter PREVENTIV. Singurele instituţii abilitate să vă dea informaţii corecte în această perioadă aflată sub incidenţa codului portocaliu sunt ISU, Poliţia, Primăria şi Jandarmeria“, afirmă primarul Bacăului."

            si mai zicea cineva ca ar trebui sa-mi fie rusine ca am timp sa stau la calculator, desi lucrez la privat , deci imi castig salarul prin munca , nu sunt ales la 4-5 ani ca altii care stau pe faisbuci
            o/____\o
            (i)
            .........

            Comment


            • Originally posted by Seba View Post
              sunt complici co-interesati. daca I-ar zbura acum pe astia, ar risca oricare din tabere sa piarda ciolanul in cazul unor alegeri anticipate, asa e mai bine ca alianta pdl-psd-pnl si care dracu or mai fi acolo sa-si vada de treaba in liniste.
              ps: nu am fost, nu sunt si nici nu voi fi membru al vreunui partid politic, as merge oricand pe doctrina liberal, dar nu cu liberalii de-acum. social-democratie faci cand tara e bogata. decat toti la fel de saraci, mai bine fiecare sa se descurce cum poate si aia care se descurca (in cadrul legal si-n limitele bunului simt) sa cotizeze pentru "social". iar legea, buna, proasta, aplicata la sange. aici as indrazni sa spun ca doar o dictatura militara ne-ar mai salva. prin natura natiei, romanii au nevoie de despoti care sa-i arda la cotitura si sa le dea pomeni. intelepciunea populara reflecta din plin latura de sluga a romanului: "fa-te frate cu dracul pana treci puntea", "capul plecat, sabia nu-l taie", "sa moara SI capra vecinului", "bate calul care trage", "adevarul e intotdeauna la mijloc", "fuga e rusinoasa dar e sanatoasa", "tacerea e de aur", " la placinte, inainte, la razboi, inapoi", " la tot raul e si-un bine", " nu e dracul chiar asa de negru", "las' ca merge si-asa"...
              daca ma gandesc mai departe, toti conducatorii care au incercat sa faca ceva, au fost tradati de grupuri mici de interese. ne-am vandut de la decebal incoace de cate ori am avut ocazia, iar istoria noastra e o mare basina nationalista, menita sa ne imbete cu apa rece si sa ne faca sa ne credem buricul pamantului, dar cu o conspiratie mondiala pe cap, care vor ca cei mai meseriasi sa nu reuseasca. decebal, miahi viteazul, vlad tepes, brancoveanu, as indrazni sa-l trec si pe ceausecu aici, asa handicapat cum a fost el, cred c-a incercat macar sa faca pentru tara ce n-au facut astia de 25 de ani incoace, indifferent de culoarea politica.
              Subscriu în totalitate!
              M-am născut cu prea puține degete mijlocii în raport cu lumea în care trăiesc.

              Comment


              • Originally posted by Seba View Post
                ...as indrazni sa-l trec si pe ceausecu aici, asa handicapat cum a fost el, cred c-a incercat macar sa faca pentru tara ce n-au facut astia de 25 de ani incoace, indifferent de culoarea politica.
                Cum a zis Nicu Ceausescu: "voi nu sunteti in stare nici sa zugraviti cat a construit tata." (Am citat din memorie).

                Comment


                • "Nici in 20 de nu veti reusi sa zugraviti ceea ce a construit tata, daramite sa construiti ceva nou."
                  sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

                  Comment


                  • Organizația Statelor Exportatoare de Petrol discută miercuri cu principalii producători de țiței care nu sunt membri ai cartelului detaliile...


                    "Organizația Statelor Exportatoare de Petrol discută miercuri cu principalii producători de țiței care nu sunt membri ai cartelului detaliile planului de limitare a producției"
                    "Suntem încrezători că și alți producători din afara OPEC vor semna acordul deoarece este în beneficiul tuturor celor care produc țiței și de asemenea în beneficiul consumatorilor", a declarat Barkindo
                    hahahahaaaa !!! adica sa se scumpeasca , in beneficiul tuturor evident...
                    o/____\o
                    (i)
                    .........

                    Comment


                    • Originally posted by vitriol View Post
                      "Nici in 20 de nu veti reusi sa zugraviti ceea ce a construit tata, daramite sa construiti ceva nou."
                      ...adica sa se scumpeasca , in beneficiul tuturor evident...
                      Ca si propunerea de scumpire a produselor alimentare, tot in beneficiul tuturor. Toate sunt gandite pentru "binele obstesc".

                      Originally posted by vitriol View Post
                      "Nici in 20 de nu veti reusi sa zugraviti ceea ce a construit tata, daramite sa construiti ceva nou."
                      Corect. Am scris si mai sus dar vad ca n-a aparut.
                      Last edited by Fanez; 12 October 2016, 19:15. Reason: Automerged Doublepost

                      Comment


                      • Originally posted by Costi-bc View Post
                        http://www.stiripesurse.ro/opec-disc...i_1157183.html

                        "Organizația Statelor Exportatoare de Petrol discută miercuri cu principalii producători de țiței care nu sunt membri ai cartelului detaliile planului de limitare a producției"
                        "Suntem încrezători că și alți producători din afara OPEC vor semna acordul deoarece este în beneficiul tuturor celor care produc țiței și de asemenea în beneficiul consumatorilor", a declarat Barkindo
                        hahahahaaaa !!! adica sa se scumpeasca , in beneficiul tuturor evident...
                        Teroristii din Arabia Saudita crapa de nervi ca isi consuma rezervele valutare pentru cheltuielile tarii din cauza ca incaseaza prea putini bani pe petrolul extras.

                        Iranul face cu bolta pe acordul lor, ca au nevoie sa vanda mult acum ca au scapat de embargo, plus ca trebuie sa-si recastige cota de piata.

                        Astept momentul cand USA se vor descotorosi de Arabia Saudita si atunci sa-i vad pe arabeti cum o vor rezolva cu Rusia, care-i suparata tare pe ei.

                        Nu mai spun ca astia din Arabia Saudita sustin diverse grupuri teroriste care lupta si impotriva USA.
                        Cand or cadea bombele unchiului Sam pe sauditi, in alternanta cu bombele lui Aliosa, o sa se indeplineasca si dorinta lor, aceea de a creste pretul barilului.

                        Si peste toate, ironia sortii face ca planul de scadere a pretului pe baril sa fi fost ideea Arabiei Saudite, ca sa faca nerentabila industria extractiva din sisturi a USA, multi dand faliment.
                        Acum ca si-au atins scopul, vor barilul inapoi sus, da-i greu, la cat petrol nou e pe piata.

                        Bine, barilul poate ajunge la 1$, ca benzina in Romania va fi tot 5 lei.
                        Last edited by mr.K; 12 October 2016, 19:46.

                        Comment


                        • Originally posted by mr.K View Post
                          ...
                          Iranul face cu bolta pe acordul lor, ca au nevoie sa vanda mult acum ca au scapat de embargo...
                          Bine, barilul poate ajunge la 1$, ca benzina in Romania va fi tot 5 lei.
                          Se va gasi un motiv pentru reimpunerea embargoului.
                          Daca barilul va ajunge la 1$, benzina in Romania nu va fi tot 5 lei, va fi 6 lei.

                          Comment


                          • caz in care, Passat din 2002 scrie pe mine, cu ulei "second-oala" in loc de motorina. merge la fel masina si nu polueaza ca o soba pe roti, ba chiar miroase fain la teava, nu ca si cand merge cu "tractorina"
                            spre deosebire de situatia in care faci cancer de la esapamanetul unui diesel modern, cand folosesti ulei de gatit, nu te imbolnavesti decat de salivare excesiva, te si saturi fara sa dai banii pe mancare. si mai saturi si alti 20 colegi de blocaj rutier. poate ar trebui sa termin cu prostiile, ca le dau idei la pesedei cum sa dea mai mult la toti din nimicul comun
                            Last edited by Seba; 12 October 2016, 22:21.
                            Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

                            Comment


                            • E foarte interesanta postarea ta. N-am inteles nimic.

                              Comment


                              • pai...re-citeste-o am zis ca daca iar urca astia excesiv pretul combustibilului la noi, o sa-mi iau o masina in care pot baga ulei de gatit, folosit, filtrate, etc. singurele motoare mai de doamne-ajuta in care poti baga asa ceva fara sa le omori, sunt tdi-urile de la vw. tot ce e commonrail nu suporta ulei de gatit, folosit. si mai ziceam ca sunt mai nepoluante decat atunci cand mergi pe motorina. na, daca nici acum nu te-am scutit de effort...
                                Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google