Discutii despre orice, mai putin pe teme politice

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • pai poate administratorul ar trebui sa mai gaseasca timp si sa mai lucreze la el. sa-l faca mai fiabil. Adevarat este ca in formatul acesta este mai greoi.. etc etc. Dar la noi fiecare replica mai taioasa insemana amenintari (nu conteaza theard-ul). Nu vi se pare mai logic sa folositi si diplomatia? (banuiesc ca exista cuvantul diplomatie in vocabularul admin/moderator)? Sper sa nu ma insel.

    Hai sa fim barbati si sa incercam sa comunicam inainte de a arunca termenul "iei vacanta" . Nu cred ca "functia" de moderator da dreptul sa fii arogant la maxim. La urma urmei moderatorii sunt simpli oameni ca si restul.

    Relax si mai coborati de acolo de pe piedestal intre utilizatorii de rand.

    „Opiniile sunt libere, dar nu și obligatorii.”

    Comment


    • CostiC
      Ai perfectă dreptate, dar în condițiile date, asta nu-ți folosește la nimic. Nu vezi că degeaba le tot repeți că-i neagră, că ei o țin una și bună că e albă ca spuma laptelui?
      Eu mă retrag din discuția asta, că-i pierdere de vreme...
      M-am născut cu prea puține degete mijlocii în raport cu lumea în care trăiesc.

      Comment


      • Da' de ce nu va faceți voi un forum al vostru pe banii voștri și mai ales pe timpul vostru? Dacă asta nu va place,faceți unul prieten cu yahoo și notificări. Și venim și noi pe urma să va dam sugestii și altele...

        Comment


        • sadicu Bravo!!! asta atitudine de roman adevarat..de asta suntem unde suntem, de asta avem ce avem. Nu va convine mutati-va... esti din est -sud-est cumva?

          incredibil in 2019 sa avem o asemenea atitudine....... ti-as spune mai multe dar nu merita efortul.

          „Opiniile sunt libere, dar nu și obligatorii.”

          Comment


          • Nea Costi, te vad foarte revoltat si mai ales ingaduitor cand cineva ii spune administratorului acestui forum ca i-a umplut frigiderul; d-ta cum ai reactiona daca eu ti-as spune acelasi lucru? Tot asa de tolerant ai fi? Eu cred ca XP ul , care e jupanul acestui forum (nu moderator cum gresit te-ai exprimat) pana la urma a fost chiar foarte tolerant, avertizand mai intai. Pai, nu mai exista formule civilizate de adresare? Nu-ti convine ceva o poti spune decent sau sa vii cu niste sugestii asa cum au facut cei mai multi, nu sa te adresezi ca ultimul cocalar. Sa discutam, asta zi si eu, dar dupa regulile pe care le-ai acceptat la inscriere, aka Regulamentul.
            N-am inteles care-i faza cu aroganta. Nici cu sud-estul; daca ai incercat sa insinuezi ceva, cum ca ai fi mai barbat daca faci asta, ei bine nu ti-a reusit. Nu mai incerca.
            Last edited by IancuMIC; 24 February 2019, 22:06.
            Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.

            Comment


            • Așa e când citești pe diagonala. Am spus " administrator / moderator" . Te iert, poate nu ai văzut tot.
              referitor la frigider nu am vavăz pe forum așa ceva. Mesaje private nu am cum sa le cunosc.
              Aroganta??? De multe ori dați dovadă de aroganta, prea puțin incercati sa mediati
              Referitor la est- sud-est , e o diferență de cultura între Est și vest. ( Părerea mea). Nu incerc nimic, dar nici nu o sa accept sa mi se puna pumnul în gura pentru părerea mea. Referitor la XP , sunt sigur că nu face asta gratuit, și orice membru , post , înseamnă bani. Așa că ar trebui sa mai lăsăm garagatiile cu " vai ce mare favoare înseamnă acest forum". E un forum la fel că oricare altul și nimic mai mult. REPET , cu excepția celor 3- 4 useri care chiar știu ce însemnă Dacia restul sunt că mine și ca tine necunoscători.
              Hai bafta!

              „Opiniile sunt libere, dar nu și obligatorii.”

              Comment


              • Punctul cardinal est-sud-est cred ca indica spre sudul Galatiului, Braila, Tulcea, nordul Dobrogei. Daca nu ne mai place Dobrogea, eu zic sa o dam bulgarilor/turcilor. Noi oricum nu prea o vroiam in secolul XIX.

                Comment


                • A aduce in discutie ca o anumita zona a tarii e mai civilizata iar alta mai necivilizata e fara indoiala un gest pe care trebuie sa ti-l asumi in cazul in care unii useri se vor simti jigniti; asa ceva nu se face, mai ales ca pe acest forum nu sunt incurajate astfel de practici. Bine eu am inteles exact mesajul; tinta eram eu, fara s-o mai dam dupa gard.
                  Prin urmare nea Costi, te rog sa fii mai atent la exprimari; asta ca sa dam dovada de toleranta.
                  Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.

                  Comment


                  • CostiC, vezi pe harta unde e Bucurestiul si te lamuresti singur.

                    Problema e la tine ca iti place sa iti dai cu parerea pe banii si timpul altora. Poate nu stiai dar Administratorul/moderatorii "este" si ei oameni. Poate au familii si timp limitat, nu stau toata ziua sa faca pe plac tuturor. Nu inteleg de ce iti bati capu' cu forumul asta daca nu-ti convine. Fa altul pe banii tai asa cum vrei tu, simplu. Te-ai gandit cat costa sa ai domeniu, sa platesti gazduire pe server, sa faci upgrade-uri ? Nu, sigur ca nu, tu doar te smiorcai pe banii altora.

                    Comment


                    • sadicu desi "nea" Iancu credea ca am spus despre el la partea cu cultura uite ca hop a rasarit miticul din tine. Era pentru tine prietene. Bucuresti nu inseamna Romania. Chiar daca asa pare de acolo. Inchei aceasta discutie cu tine fiinca este clar ca daca continuam va trebui sa iti trimit un strugurel sa nu se uste buzele .... (de la vantul schimbarii). Sa nu crezi ca asa vei primi vreo functie pe forum..

                      „Opiniile sunt libere, dar nu și obligatorii.”

                      Comment


                      • Costica esti cam slab la minte daca ma cataloghezi dupa oras. Nu ma intereseaza nicio functie pe niciun forum ca nu am timp sa ma lupt cu toti "desteptii". Insa tot imi fac timp sa pornesc schimbarea. Daca imi aduc bine aminte tu esti plangaciosul din cauza caruia Catalin a primit ban temporar incercand sa te ajute. Apropo, Catalin, Torque, Fane sint din Bucuresti deci mitici nu?

                        Comment


                        • hahahaha. Asa cum am discutat cu Catalin ulterior , nu din cauza mea a luat ban temporar. Adevarat ca am un still aparte , insa discutia de atunci (am si uitat-o sincer) era pe alte teme. In fine , am considerat ca am gresit la vremea respectiva si mi-am cerut scuze. Referitor la mitici... acest termen este folosit de toata Romania. Si la fel trebuie sa-ti aduc la cunostiita nu e frumos sa dezgropi mortii. O fi si ei din Bucuresti dar caracterul lor este net superior fata de cel al altora. Referitor la "slab de minte" cred ca e deja prea mult si pentru tine... banuiesc ca ai cautat mult de tot in dictionar pentru expresia asta. hai nu te mai chinui. Plangacios?!?! acum stau sa ma intreb daca cumva esti major... ca vad ca incerci sa te ascunzi dupa alti utilizatori. hahahaha. Multumesc ca m-ai facut sa zambesc....dar las' ca trece, ajungi si tu major si o sa vezi altfel lucrurile.

                          „Opiniile sunt libere, dar nu și obligatorii.”

                          Comment


                          • Prietene, tu ai problema, esti frustrat si incerci sa divaghezi cu atacuri la persoana. Pentru linistea ta sufleteasca sunt major si vaccinat.

                            Tu te-ai obisnuit sa dictezi pe banii altora. Ce nu iti e clar, esti aici gratis si trebuie sa respecti un regulament, nu-ti convine nu te tine nimeni cu forta. Nu te-a fortat nimeni sa-ti iei Logan si nici sa te inscrii e forumul asta. Nu e nimeni la cheremul tau si nu e obligat sa-ti asculte sugestiile atat timp cat nu contribui.

                            Comment


                            • Hahaha inca ești comic , jur

                              Daca o părere contra este ștearsă de un moderator, normal că mă oftic. Cred că am respectat regulamentul. Nu scrie nicăieri că trebuie să fie doar păreri pro pentru jaful asta de Logan. Nu dictez pe banii nimănui nimic. Ești mult mult prea mic sa înțelegi asta. Cred cu tărie că am contribuit ( oricum mai mult că ține) . Când am avut ceva de spus pro am spus, când am ceva contra spun. Daca nu aduc beneficii forum-ului atunci administratorul e liber sa baneze contul. Simplu. Dar sa vad băgători de seamă că unu altul asta este foarte comic.

                              „Opiniile sunt libere, dar nu și obligatorii.”

                              Comment


                              • Diriginta mea zicea: "daca nu va convine, nu stati! nu va obliga nimeni sa veniti la scoala daca nu va convine!" Asta prin 87-89. Dupa 90 a mai venit unul care ne spunea:"daca nu va convine, nu stati, plecati in alta parte!" Am ajuns sa le dau dreptate, daca nu va convine, nu va obliga nimeni "sa stati". Daca facem forumul si cum imi place mie si cum ii place userului gigelescu si cum ii place userului costicescu si userului.... si userului.... pai numai forum nu e. N-ai cum sa-i multumesti pe toti, e imposibil. Numai pe un forum concurent am mai vazut ca nu se tine cont de reguli si fiecare baga ce si cata carne vrea in frigiderul oricui, ba chiar ii mai ia si familia la "intrebari" si nu pateste nici macar un: "mai usor, nesimtitule!" Nu vreti reguli? Cautati forumuri fara reguli sau cu reguli care nu se respecta si ati scapat de noi.

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google