L-am vazut, confirm ca e bun.
8/10 i-as da.
Ultimul Film Vazut.
Collapse
X
-
Apropos de filme nordice, asta e iarasi un film bun:
Roger pare să aibă totul: este cel mai de succes headhunter din Norvegia, este însurat cu frumoasa proprietară a unei galerii de artă și locuiește într-o vilă superbă - doar că veniturile sale sunt mai mici decât cheltuielile. Ca să compenseze, Roger se ocupă cu furtul operelor de artă. La un vernisaj, soția sa i-l prezintă pe Clas Greve, care nu doar că este perfect pentru slujba de CEO a companiei Pathfinder, pentru care Roger tocmai recrutează, dar are în posesie și o neprețuită pictură. Este șansa lui Roger de a obține independența financiară, prin urmare începe să plănuiască cea mai mare lovitură a sa dintotdeauna.
7.5/10, nota mea
Leave a comment:
-
-
Death at a Funeral - 8/10, din partea mea.
Demult n-am mai ras asa de bine la o comedie americaneasca. Prima vizionare.
Leave a comment:
-
Fasandraeberne-Absentul (2014)-8/10.
Cui ii plac filmele politiste nordice, cu faze din viata reala, fara inflorituri americanesti.
Leave a comment:
-
panzehir alias antidotul- misto filmul: 10. multe adevaruri/lectii subliminale sau spuse direct are.
si inca unul vazut mai demult dar la fel de bun
race2
indienii astia chiar se pricep la filme
si inca unu mai de demult: the man with the iron fists
jesabelle- f tare
si the last but not least : the devils double inspirat din fapte reale, cu saddam & stuff:10+
Leave a comment:
-
-
Ok. Da' pe rand, nu toti odata.Imi place si mie blonda aia, pot sa ma uit si eu?
Leave a comment:
-
-
Uita-te la Paranoia daca iti place blonda aia.initial am crezut ca-i blonda asta:
http://www.imdb.com/name/nm1720028/
John Wick-7/10, 3 camioane de gloante a tras Keanu.
Leave a comment:
-
pentru colegul PRESTIGE:
texas chainsaw massacre (unde mai pui ca e bazat si pe fapte reale) 1 2 3
wrong turn primele 3
descent 1 si 2 (f bun)
the lost tribe- iar f bun
Last edited by cristi....; 7 March 2015, 19:12.
Leave a comment:

Leave a comment: