Ultimul Film Vazut.
Collapse
X
-
jupiter ascending
un film cu multe adevaruri subtile intercalate. imi place genul asta de film care incearca sa pregateasca populatia si sa-i inoculeze inconstient anumite mesaje
ii dau un 9+
Last edited by cristi....; 21 April 2015, 23:25.
Leave a comment:
-
Leave a comment:
-
La sfarsit au lasat loc de o eventuala partea 2, mai ales ca am putea vedea si care e acea civilizatie atat de avansata. Parerea mea e ca s-ar intra prea mult intr-o zona, din pacate innaccesibila cultural, omului de rand.
Matrix, daca nu avea scenele de lupta si efectele speciale, nu reprezenta decat o ciudatenie...chiar si asa, putini ii inteleg dubla/tripla doctrina.
Leave a comment:
-
parerea mea, asta era film de facut ca matrix 2 si 3, in doua parti trase in paralel si date pe piata la distanta de doua, trei luni unul de altul. double the excitment, double the fun.
merita explorata mai amanuntit situatia pre-porumb
dar da, 9.5.
Leave a comment:
-
Interstellar - nota 9.5 din partea mea, pentru psihologie, coloana sonora si pentru reprezentarea ideii de 3 dimensiuni in 5, din interiorul gaurii negre. Se vede c-au colaborat cu fizicieni teoreticieni.
Leave a comment:
-
something wicked- interesant filmul, mai ales ca e bazat si pe o poveste reala...nu spun mai multe
mie mi-a placut; un 8.5 cred ca e o nota corecta
Leave a comment:
-
Asta e serial.Boardwalk empire 9.5/10
Din seria filmelor politiste nordice.
Varg Veum -Tornerose -8/10Last edited by mr.K; 31 March 2015, 08:22.
Leave a comment:
-
dragon blade, un film cum demult nu am mai vazut, cred ca e primul film foarte bun de pe acest an, summa cum laude
un film superb (nu ai spune asta la inceput), cu un final dramatic
recomand cu caldura
Leave a comment:
-
The November Man (2014) - ii dau 8/10 doar pentru Pierce Brosnan (mi-au placut filmele in care l-a interpretat pe 007), dar filmul este de 6.3 - cat zic aia de pe IMDB.
Nightcrawler (2014) - un film de nota 5/10 cu indulgenta.
Leave a comment:
-
Focus
Nota 7/10
O poveste interesanta. Smith joacă superb. Blonda e crima.
Leave a comment:

Leave a comment: