Ultimul Film Vazut.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• cristi....
    replied
    de aceeasi parere sunt si eu.

un film foarte bun: I ORIGINS: superb

stalingrad, nu am cum sa nu ii dau 10+

Last edited by cristi....; 3 February 2015, 01:38.

Leave a comment:

• Cristyano
    replied
    Da, iti dau perfecta dreptate. Special m-am uitat fiind actor principal Jason Statham. Dar nu el a fost de vina ci William Goldman care nu a conceput un scenariu buna.
    Nota dpmdv este 5.
    Last edited by Cristyano; 3 February 2015, 01:17.

Leave a comment:

• popavlm
    replied
    Wild Card - nota 7.5... un film slabut; ma asteptam la mai mult de la Jason Statham...

Leave a comment:

• bogdan_1984
    replied
    kill the messenger. eu ii dau 7,5 pentru povestea adevarata.
    taken 3. 6,5 pentru ca este previzibil finalul iar pustiul Liam Neeson inca mai este in forma.

Leave a comment:

• popavlm
    replied
    Nightcrawler nota 9... replica asta spune multe : “Ţineţi minte că nu vă voi cere să faceţi nimic din ceea ce nu aș face eu”

Leave a comment:

• MARIVS
    replied
    Nu o recenzie, nu e cazul, dar o fraza ce 4-5 propozitii se poate face, nu?

Leave a comment:

• jonnie007
    replied
    Pianistul...e in mod cert o capodopera!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Leave a comment:

• IancuMIC
    replied
    Tii cont de o recomandare doar daca este facuta de o persoana in care ai incredere, in privinta gusturilor; in rest aici fiecare spune ce poate si cat poate despre un film, in mod absolut subiectiv.
    Ramane ca fiecare sa selecteze ce-i convine de aici, dupa capacitatile cu care e inzestrat. Daca dam liber la comentarii mai elaborate, cum propui d.ta, recenzii le-as numi eu, in mod inevitabil vor urma foarte multe discutii contradictorii; asadar filmul vazut, nota si daca doriti o parere pe scurt.
    ...
    De curand am revazut Pianistul; un film deprimant, cutremurator si emotionant in acelasi timp. 9 nota mea.
    Last edited by IancuMIC; 28 January 2015, 21:13.

Leave a comment:

• MARIVS
    replied
    Eu as aprecia daca cei care posteaza aici impresii despre ultimul film vazut, sa o faca intr-un mod mai elaborat, nu doar folosind expresii de felul "belea", "naspa", "nu merita" si alte asemenea constructii lipsite de argumentie.
    S-ar putea ca acel "belea" sa fie legat de lucruri care nu legatura cu un film bun, ci doar cu unul de consum. Altfel spus, ceea ce este belea pentru cineva, nu este si pentru altcineva.

Leave a comment:

• iancu.marius
    replied
    american sniper 2014 belea

Leave a comment:

• cristi....
    replied
    the theory of everything-9.5
    taken 3: ~8.5
    lunetistul american 9.5
    hobitul: batalia celor 5 armate: 10 (imi place genul f mult)
    unbroken: 9.5
    jocul codurilor: 10

Leave a comment:

• Kojak
    replied
    Originally posted by 30_VLD View Post
    Cam mare nota, sincer.
    Care nota bre...aia de pe imdB, de pe cinemagia?...ca daca vorbim de nota data de mine, e irelevant comentariu' tau.
    Last edited by Kojak; 28 January 2015, 12:56.

Leave a comment:

• bogdan_1984
    replied
    insensibil la ceva inevitabil? poate nu prindem noi, dar nepotii nepotilor nepotilor au destule sanse sa vada sau sa simta ceva asemanator. epuizarea resurselor naturale, incalzirea etc...

Leave a comment:

• 30_VLD
    replied
    Cam mare nota, sincer. Sau sunt eu mai insensibil la tematici d-astea.

Leave a comment:

• Kojak
    replied
    Am uitat de Interstellar pe care l-am vazut in urma cu vreo 2 saptamani - 8.5/10

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google