Ultimul Film Vazut.
Collapse
X
-
Interstelar 8/8,5 , primele 30-40 minute cauti "telecomanda" ca sa-l închizi dupa care începe actiunea .
Leave a comment:
-
...dar l-ai vazut vineri!
The Interview - nota 6. Un film de omorat timpul, amuzant pe alocuri, decat sa dormi dupa-amiaza mai bine te uiti la Interviul. Dar cam atat.
Leave a comment:
-
Django unchained, cu inegalabilul Christoph Waltz.
Un film marca Tarantino. Placut, relaxant; un film de...sambata seara. 8, nota mea.
Leave a comment:
-
John.Wick.2014 RECOMAND 9/10 parerea mea
Sau The Hobbit Battle Of The Five Armies (2014) la fel de bun
Leave a comment:
-
st vincent nota 6,5
redirected nota 7,5
the imitation game nota 8
Leave a comment:
-
-
Imposibila iubire (1982), dupa romanul "Intrusul" al lui Marin Preda. Pentru cine gusta un film lipsit de efecte speciale, batai, scene cu dudui semidespuiate si poveste redusa la un fir narativ pentru pubertari, acest film mi se pare exceptional de bine realizat, chiar cu mult mai bun decat cartea pe care o urmareste destul de fidel.
Personajele-s vii, evolueaza, nu-s caricaturi goale de continut, regizorul a reusit sa surprinda fiecare convulsie a epocii tratate (anii '50-'60) si asta in ciuda regimului Ceausescu, care devenise paranoic in anii '80.
@mr.K - "Dupa o idee originala s-a facut Matrix".
Nu e chiar originala ideea. In anii '90 am citit toata biblioteca SF a unui var cu multi ani mai mare decat mine. Acolo, in paginile acelor carti (unele chiar romanesti), ideea din Matrix era deja conturata in diferite variante. Poate si de aceea la lansare (in 1999 aveam 14 ani) nu m-a impresionat prea mult, desi toti colegii de clasa erau extaziati.
Leave a comment:

Leave a comment: