Perle! De Pe Forum Adunate

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• jonnie007
    replied
    Una e sa nu ai de ales...si alta e sa nu ai multe optiuni! Nu merge fenta asta!

Neaparat un tur in genunchi...sau cum se face?! Stie nea Gigi!

Leave a comment:

• mr.K
    replied
    Originally posted by B997NDL View Post
    voia sa zica ca n-ai multe optiuni.
    Uite cine pricepe.

Nenea K, te-am prins pai ori n-ai de ales, ori ai de ales ?
    De fapt, se poate spune ca n-ai optiuni, numai motoare de masina de tuns iarna. Eu unul, N-AM de ales. Sau am, nu cumpar.

Daca voi credeti ca e grav, ma duc pe muntele Athos sa ma pocaiesc.
    Last edited by mr.K; 6 May 2015, 14:25.

Leave a comment:

• jonnie007
    replied

E in sah nea' K

Ai 1-0 Samurache!

Sent from mobile
    Last edited by jonnie007; 6 May 2015, 14:03.

Leave a comment:

• IancuMIC
    replied
    "Vanator mic si degraba manuitor de maus..."

Leave a comment:

• 827sam
    replied
    a unui degajament ?

Leave a comment:

• B997NDL
    replied
    voia sa zica ca n-ai multe optiuni.

Leave a comment:

• jonnie007
    replied

E o eCStorsiune

Sent from mobile
    Last edited by jonnie007; 6 May 2015, 14:02.

Leave a comment:

• 827sam
    replied
    Daca iei un Logan nou pe benzina, nu ai de ales, ori 1.2 ori 0.9.

Nenea K, te-am prins pai ori n-ai de ales, ori ai de ales ?

Leave a comment:

• Cezar
    replied
    Lasa bre, ca pe tine te stiu, esti om silitor. Cine are ochi si experienta isi da seama si din tonul vocii.

Leave a comment:

• Niki
    replied
    Cezar, si eu am "urmat", "terminat" sau cum vrei tu sa zici, mizeria aia de universitate S.H. (si la propriu si la figurat). Nu ma mandresc cu asta si nici nu doresc a-mi aloca laude necuvenite, fiind un elev mediocru din anumite privinte, dar si sclipitor, privind din alt unghi. Si nu o spun eu, au spus-o unii profesori. La mine problemele au fost de alta natura, nicidecum lenea de a invata.

Dezvoltam subiectul, intr-o discutie "live", la o eventuala intalneala.

Leave a comment:

• Cezar
    replied

Dintr-astia sunt prin Belgia. Cei care se "mandresc" ca n-au terminat o facultate.
    Si apoi ne mai miram de ce ne zic ceilalti ca suntem cum suntem. Cand avem asemenea specimene.

Si sa analizam putin textul:
    1. "pe NET dar si in Biblie spune sa ne iubim aproapele,hai sa o facem, nu sa ne jignim si sa ne insultam ca ultimii" - sursa lui de informatie principala ramane internetul (nimic in neregula cu asta, insa substratul este altul - superficialitatea, ce se vede si dupa felul in care pune virgulele)
    2." Nu toti avem facultate . Eu nu am si ma mandresc ca nu am pierdut timpul degeaba intr-o facultate din Romania (ca intr-o paranteza "Si batut si cu banii luati")." - un elev mediocru, deloc silitor ce nu avea ca target sa ajunga la vreo universitate de stat, sanatoase. Ci doar la o facultate privata, si probabil de cea mai joasa speta (Spiru Haret).
    3. "Poti chiar tu intra sa vezi obtiuni si accesorii pe dacia.fr ! sunt" - singura carte citita este probabil un rezumat de pe net.

Rezumand: am putea spune ca dezvolta o tulburare de personalitate, actual in stare incipienta (nu ce vedeti la TV cu "2 oameni intr-unul"). Usor histrionic cu influente de tipul schizotip.
    Mai pe scurt: UN LENES CE STIE EL!

Leave a comment:

• razvanamza
    replied
    sunteti offtopic

Leave a comment:

• Cezar
    replied
    Musulman

Leave a comment:

• einstein1984
    replied
    Pana dupa care Paste, catolic sau ortodox?

Leave a comment:

• Cezar
    replied
    Originally posted by razvanamza View Post
    Expresia se foloseste in zona Buzaului, chiar dcaa nu este @grmatically corect@. Inseamna inclusiv perioada Pastelui (cateva zile).

Uite un exemplu din presa: http://www.prosport.ro/fotbal-intern...umele-13720116
    Ok. Doar nu mai da exemple din presa... De ce? Pt ca articolele oricum apar, indiferent ca-s scrise corect sau nu.

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google