Perle! De Pe Forum Adunate
Collapse
X
-
"Azi ma duc pe la tata (isi face singur schimburi de cauciucuri), pun mana pe barometru si surpriza...mi-a venit sa lesin. Aveam de fapt 3.8 bari pe fata si 2.6 pe spate."
Partea interesanta este ca ma gandesc de doua minute si nu mai stiu cum ii zice la ala de masori cu el presiunea in pneuri...
P.S. Noroc ca stie gugalu'.
Leave a comment:
-
Raspuns :
Cele mai multe 0.9 tce - fo 25
Unele 1.2 - fo 20
Restul 1.0 SCE - fo 10
Vezi ca textul e : peste 50 de 0.9 TCE
E bine dom` profesor ?
Leave a comment:
-
Mda.
In general e bine sa si exprimi in scris intocmai ceea ce gandesti; daca gandesti una si scrii alta, e inevitabil sa nu ajungi la...perle. Una e sa vrei, alta e sa faci...
Oricum, aici e ca la nu te supara frate. Sau asa ar trebui...Last edited by IancuMIC; 27 August 2017, 13:38.
Leave a comment:
-
Originally posted by Asteroid View PostBanuiesc ca jmekeria pentru eliminarea/reducerea treelidatiilor la manuale este debreierea combinata cu cresterea turatiei. Adica "jucatul" din pedale.Perseverenta e mama intelepciunii.Originally posted by Asteroid View PostMa refeream strict la debreiere ca metoda de elimina/reduce trepidatiile la un anumit moment al procesului de plecare de pe loc care, evident, se face prin ambreiere.
Eu am inteles ce ai dorit a spune; dar, ai avut o mica scapare. Ai confundat debraierea cu ambreierea.
Ce poti sa obtii cand decuplezi transmisia accelerezi, decat un sunet asurzitor.
Leave a comment:
-
-
La catelusa mea oare n-ar fi bune? Zic si io, daca tot sunt antirabice...
Leave a comment:
-
Interesant.
L-a tradat editorul de text al telefonului, baga degetele in text prea repede, fara sa verifice ce-i sugereaza.
Leave a comment:
-
Despre problemele cu rugina stiam. Acum aflu ca Loganul poate avea si rabie daca nu-i pui bielete corespunzatoare...
"bielete antirabic pentru Logan 1.4 din 2007"
Leave a comment:

Leave a comment: